Kendini yorgun hissetsen bile basarı senden kaçsa bile bir hata sana zarar verse bile hatta ihanet sana acı verse bile bir hayal yok olsa bile gözyasları gözlerini yaksa bile kimse gayretlerini farketmese bile nankörlük ödülün olsa bile anlayışsızlık seni gülmekten alıkoysa bile ve hatta hersey hiçbirsey olsa bile VAZGEÇME yeniden başla!!!!!
herseyin bittigi yerde hissediyordum kendimi yolun sonunun oldugu yerde ya devam edecektim yada bırakıp gidecektim hangisi zor diye sordum kendime galiba en zoru devam etmekti durmak çok kolay ve basitti ve bense zoru seçmiştim not:saçma olsada yazmak istedim kusura bakmayın arkadaslar
çok küçüktü ama kendi dünyasıda bir o kadar büyüktü inanılmaz hayalleri vardı gercekleştirmek istedigi hayalleri ve asla umudunu kaybetmiyordu bir gün mutlaka gerceklestirebilecegine inanıyordu etrafındaki insanların ona bakan gözleri bazen saskınlıga bazen de bilinmezlige sürüklüyordu onu top oynama düşersin dediklerinde neden düşecegini bilmiyordu resim yapmıştı sadece bir çizgivardı anne bak bu kaplan dedi annesi de ona hayır o sadece bir çizgi dediginde dünyası yıkılmıstı...bütün 4 ...
............hayallerinin peşinden gitmek isteyen (KüçÜk KıZ:ama aslında büyük) bütün olumsuzluklara ragmen ufacık bir ümidiyle yola çıkmıştı sevginin kayboldugu o hazin yüreginde burkulmuş sevdalar vardı ve işte o an gözlerindeki hazin yaşlar birer birer damlamaya başladı ve artık biliyordu onu çok seviyordu...........
SıKıLdIm... yaşamın yoruculugundan insanlarla ugrasmaktan saç düzleştiricimin bozulmasından yüregime söz gecirememekten seni özlemekten yollarını gözlemekten her sabah kahvaltı yapmaktan internetten kavurucu sıcaktan buz gibi sudan ve 2008 dgs sonucunu beklemekten çok SıKıLdIm