www.pctk.com.tr
View RSS Feed

ercanpolat44

1. Hayatın çizgisinden Aşkın Kıskacına 'Kader'in Öyküsü

by on 11-07-10 at 09:15
    “….kapının önünde durup düşündüm, dedim bekir bu kapı ahiret kapısı, burası sırat köprüsü, bu seferde geçersen bi daha dönemezsin, iyi düşün dedim, düşündüm, düşündüm, dönemedim…..”

Hayatımızda bile bile seçtiğimiz tuzakların, bilerek yürüdüğümüz uçurumların her zaman bir nedeni var mıdır?

Neden aşık oldun sen bu insana?
    Kör müsün kardeşim sevmiyor seni, gittiğin yol yol değil anlamıyor ...
    Kategori
    Kategorisiz
  2. Saygı mı istiyorsun? Önce "fikir" olduğunu ispatla!

by on 25-03-10 at 14:54
    Bazı kişilerin sahip olduğ özgürlük dışı yada antidemokratik yada insanlığa sığmayacak derecedeki söylemlerini yada düşüncelerini, insanlara fikir adı altında sunması daima sinirlerimi bozmuştur. Kimi zaman bu düşünceler, hedef alınan taraf için hakaret yada benzer derecede olumsuz yönde algılanır ve bu düşüncelere sahip olan kişilerin savunma mekânizması 'fikir' sözcüğünü yinelemekten başka bi iş görmez.

Bunun için arkasına kendi gibi 'acımasız' düşüncelere sahip birkaç kişiyi ...
    Kategori
    Kategorisiz
  3. Ahmet Uluçay Vefat Etti...

by on 01-12-09 at 10:23
    Yönetmen Ahmet Uluçay, yeni filmini tamamlayamadan hayata veda etti

Sevincin, mutluluğun haberi yapılıyor da acının, hüznün, en kötüsü de çok yakından tanıdığınız birinin 'ölüm' haberini yapmak gerçekten zor oluyor...

Yönetmen Ahmet Uluçay'ın 'öldü' haberi, bir ok gibi saplandı yüreğimize dün akşam... Onunla ilgili çok şey geldi aklıma; ama 'film çekme', diyenlere söylediği, "Asıl film çekmezsem, ölürüm" cümlesi, yankılanıyor şimdi hafızamda. Son filmi 'Bozkırda ...
    Kategori
    Kategorisiz
  4. Hayatın İnce Espirileri

by on 24-11-09 at 15:11
    Başarı yada hezimettir sonunuz
    Belki zenginlik, belkide fakirlikle imtihan olursunuz
    Ya zirvelere çıkarsınız, yada hepten batarsınız.
    Ama en endişe verici olanı da şudur ki;
    Ya sevilirsiniz ya da sevilmezsiniz.

Hayatınızda olumlu yada olumsuz herşey,
    O ince çizgi ile aranızda olan mesafeyle alakalıdır.
    Hep aynı manzaradır;
    Ya bir adım önünde kalırsınız ya da bir adım gerisinde...

Azıcık geride kaldınızmı, kurtuluşunuz ...
    Kategori
    Kategorisiz
  5. Efsanevi Tetris Oyunu

by on 12-11-09 at 12:02
    Bir zamanlar herkeste bir tutku haline gelen ve eliizden düşüremediğimiz bu oyun, hepimizin çocukluğunda üzerinde etkiler bıraktığı unutulmaz bir hâtıradır. İşte tetrisle ilgili çeşitli yerlerde dile getirilen birbirinden enteresan ve bazen de güldürücü olan yorumlar:

1 - 1985 civarı rusya'da bir liselinin elinden çıktığı söylenir. Tetra, yunanca dört sözünden alıyormuş adını. Bilgisayar oyunu olup da böyle basit sade temiz olmasına rağmen insanı sandalyeye çivileyebilir.
    ...
    Kategori
    Kategorisiz

Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.1 PL1