Dün akşam bir şarkı dinledim radyoda Ağladım yorganımı üstüme çekip yatağımda Söylememe gerek yok Sen biliyorsun nasıl olsa Bağırmak istedim delicesine Terk etme beni yarım bırakma diye Ama sesim kısıldı Konuşamaz oldum bir tek kelime Gerçi bağırsam da bir şey fark etmezdi Mesafeler yüzünden sesim sana gelmezdi İçin için çığlıklar attım Bu büyük aşk böyle bitmemeliydi Şimdi bir o şarkı kaldı ...
şarkılar insana iyi kötü bir anısını hatırlatır ya her şarkıda seni buluyorum sanki şarkıyı değil seni dinliyorum farkında olmuyorum çoğu zaman gözlerim dalıyormuş öyle anlatıyor beni tanıyanlar gözlerim daldığında sanki boşluğa değil sana bakıyorum bir türlü ayıramıyorum gözlerimi tıpkı sana bakar gibi eskisi gibi deli dolu değilim artık ne hareketli parçalar ne eğlence seni düşünüyorum her gün hatta her gece.. ...
Kalemin rahminden döktüklerim Aşkımın cesediydi Kalemi son kez sapladım kâğıda Artık sen de sussana Satsana yüreğini Beni acıtsana aşk! Yazsana... —Kanlı bileklerden akıttığım sıcak gözyaşlarımla Defetmeliyim üşüttüğü hücrelerimden sevdayı Gömmeliyim aşk'ı toprağa... Aşkın üç harfi diplerine çekiyor sevgimi Her nefis ölümü tadacaktır ben acıyı... Aşk'ı ...
küçük gözyaşı varmış, bir gün dereyi görmüş. Çaresizliği gelmiş aklına ‘ ’Tanrım yardım et bana ben çok güçsüz ve çaresizim. Bir de şu dereye bak nasılda salına salına gidiyor. Muhteşem. Beni bir dere yap lütfen. Bende salınayım ağaçların arasından. ’’ Tanrı duymuş gözyaşı damlasını, onu bir dere yapmış. Küçük gözyaşı damlası salına salına giderken ağaçların arasından. Nehir’i görmüş. Bakmış gürüldüyor, önüne kattığını götürüyor. ...
Artık demir almak günü gelmişse zamandan Meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan. Hiç yolcusu yokmuş gibi sessizce alır yol; Sallanmaz o kalkışta ne mendil, ne de bir kol. Rıhtımda kalanlar bu seyahatten elemli, Günlerce siyah ufka bakar gözleri nemli, Biçare gönüller! Ne giden son gemidir bu! Hicranlı hayatın ne de son matemidir bu. Dünyada sevilmiş ve seven nafile bekler; Bilmez ki giden sevgililer ...