www.pctk.com.tr
View RSS Feed

'' C£mR£mC£ ''

Hayatı anlamak için, tıpkı yazmaktan vazgeçtiğim zamanlarda olduğu gibi başımı bir suyun içine sokuyor, tam boğulacağım sırada başımı yukarı kaldırıyor, can havliyle nefes alıyor, o anda yaşadığımı ve hayatımı anladığımı hissediyorum. Yazmak, budur benim için. O boşluğu başım suyun içindeyken bir kez daha görür, kimsesiz kalmış ve hep kalacak olan sevgimin kanında boğulmamak için yazmaya koyuluyorum. Bir daha soracak mısınız bana o siyah önlüklü çocuk neden yazıyor diye? O zaman güneşe bakın ve açıklayın bu ışığı!

C.£

1. Susuyorum...

by on 03-06-09 at 21:54 ('' C£mR£mC£ '')
    Susuyorum..!
    Bir bebeğin ay'a uzanan elinin yanılsamasını yaşadın...Sana sabah oldu..!Artık boşluktan aldığın kadar kalacak avuçlarında ve gölgenle başbaşa kalacaksın sabahın ilk ışıklarında...
    Günaydın! cevap veremeyecek olan Kız...Ben, öbür tarafında olacağım yerkürenin..Yakamoz diyecekler bana,dansederken geceye boğulmuş serin iyotlu sularda..Sakın dert olmasın çocuk yüreğine beni kırışın! Ölü etine sokulmuş kör bıçak kadar dı...
    Yaralıydım!
    Anlamadın..
    Krater
    ...

Updated 04-06-09 at 01:18 by Cemrem

Kategori
    Kategorisiz
  2. ....

by on 13-05-09 at 16:46 ('' C£mR£mC£ '')
    Bir şizofrendim artık... Yalanlar söylüyordum, hem sana hem de ona... Kendimi tanıyamaz olmuştum. Hangisi bendim? İçimdeki, o güzelliğiyle dünyayı elde etmeye kışkırtılmış, karanlık ve ilgi tutsağı kadın mıydım; yoksa uğruna hayatından vazgeçmeye hazır olduğu aşkına mahkum, ezilmiş, kapılarda bırakılmış, verdiği güven ve taşıdığı masumiyetle sana cazip gelmeyen o sevdalı kadın mı? İkisi de olmak istemiyordum. Ama ikisinden de vazgeçemiyordum. Sanki biri olmazsa diğeri yıkılacak gibiydi. Birbirinden ...
    Kategori
    Kategorisiz
  3. Bir Kızılderili Öyküsü..

by on 23-04-09 at 16:20 ('' C£mR£mC£ '')
    Cherokee kabilesinin yaşlılarından biri torunlarına eğitim veriyordu.

Onlara dedi ki:

”İçimde bir savaş var. Korkunç bir savaş. İKİ KURT arasında:

Bu kurtlardan birisi;

KORKUYU, ÖFKEYİ, KISKANÇLIĞI, ÜZÜNTÜYÜ, PİSMANLIĞI, AÇGÖZLÜLÜĞÜ, KİBRİ, SUÇLULUĞU, KÜSKÜNLÜĞÜ, AŞAĞILIK DUYGUSUNU, YALANLARI, YAPMACIK GURURU, ÜSTÜNLÜK TASLAMAYI VE EGOYU

temsil ediyor.

Diğeri ise;

ZEVKİ, HUZURU, SEVGİYİ,
    ...
    Kategori
    Kategorisiz
  4. Özgürlüğün Resmi..

by on 18-04-09 at 18:23 ('' C£mR£mC£ '')
    Babası İspanya`nın en ağır siyasi cezalarının verildiği bir hapishanede mahkumdu küçük kızın. Fırsat bulduğu her hafta sonu babasını ziyaret için annesiyle birlikte hapishaneye giderdi.
    Yine bir ziyarete giderken babası için çizdiği resmi yanında götürdü ancak hapishane kurallarına göre özgürlüğü çağrıştıran her türlü şeyin mahkumlara verilmesi yasaktı.
    Bu sebeple kağıda çizdiği kuş resmini kabul etmemişler ve oracıkta yırtmışlardı...
    Çok üzülmüştü küçük kız. Babasına söyledi
    ...
    Kategori
    Kategorisiz
  5. Bir Bilgeye Sormuşlar..

by on 07-04-09 at 17:15 ('' C£mR£mC£ '')
    "Efendim, dünyada en çok kimi seversiniz? "Terzimi severim," diye cevap vermiş. Soruyu soranlar şaşırmışlar: "Aman üstad, dünyada sevecek o kadar çok kimse varken terzi de kim oluyor? O da nereden çıktı? Neden terzi?" Bilge, bu soruya da şöyle cevap vermiş: "Dostlarım, evet ben terzimi severim. Çünkü ona her gittiğimde, benim ölçümü yeniden alır. Ama ötekiler öyle değildir. Bir kez benim hakkımda karar verirler, ölünceye kadar da, beni hep aynı gözle görürler... ...
    Kategori
    Kategorisiz

Content Relevant URLs by vBSEO 3.5.0