Bir tren camından bakmadım hiç, gidişinin bende bıraktığı yansımaya, Ve bir tren sesinde yolcu etmedim hiç içimdeki kuşları senden önce, Adam gibi bir veda sahnesinde, iki satır repliğimiz olmadı nedense, Ayaküstü çevrilen sessiz filmlerin, Nisan yağmuru kıvamında, o gel geç göz yaşlarına teslim olduk ikimizde. Oysa bu ayrılık ciğerimize oturmuştu, nefesimize saplanmıştı, ve göz yaşlarımızı kurutmuştu ...
hem yüksekokul hemde fakülte bitirmiş biri dgs ye girebilir mi? Girerse puan kırılır mı?
Yağmur vardı bugün dışarıda… Sanki bulutların çok büyük bir dertleri vardı… Ağlıyorlardı hıçkırarak… Sonra gök gürlüyordu… Şimşek çakıyordu… Dışarıda küçücük bir kedi ne yapacağını bilmez halde miyavlıyordu… Yalvarıyordu sanki yağmurda daha fazla ıslanmamak için, hızlı hızlı yürüyüp, üzerine su sıçratan insanlara… Daha fazla üşümek istemiyordu… Ama cevap yoktu haykırışına… Yağmur vardı bugün dışarıda… Haliyle çamur olmuştu her yer… ...
Alışma bana ne yapacağım belli olmaz bugun varım yarın birden yok olurum dokunma bana kapanmamış yaralarla doluyum canımı acıtma bir yarada sen açma sevme beni yoğun duygularımlda kaybolursun tutuştururum... isteme beni yasaklarla boğuşursun engellerle doluyum.. çözmeye çalışma sakın seninle karışır iyice kördüğüm olurum..
‘ ANLADIM ‘ Bunca zaman bana anlatmaya çalıştığını,kendimi bulduğumda anladım. Herkesin mutlu olmak için başka bir yolu varmış,Kendi yolumu çizdiğimde anladım.. Bir tek yaşanarak öğrenilirmiş hayat,okuyarak,dinleyerek değil.. Bildiklerini bana neden anlatmadığını, anladım.. Yüreğinde aşk olmadan geçen hergün kayıpmış, Aşk peşinden neden yalınayak koştuğunu anladım.. Acı doruğa ulaştığında gözyaşı gelmezmiş gözlerden, Neden ...