Aşk orucundayım ey sevgili, Gözlerinin parlalıklığı mıh misali Ellerinin sıcaklığı ana yüreği gibi Özledim deyişin bıçak yarası Mesajların ateşten ok Ama çıkar yolum yok... Çıkmazlardayım ey sevgili Gözlerin yasak Adın yasak Kokun yasak... Tüm yolarım kapalı ey sevgili! Şiirler biçare Şarkılar nafile Satırlar ...
Bir şehir: İstanbul Bir gece: bıçak saplıyor bedenime Bir saat: akrep’e çivi çakılmış sanki Bir mekan: hastane. Baştan başa acı kokuyor koridorlar Bir çocuk: 17’sinde, ama emekliyor hâlâ hayata Bir yaş: şuursuzca akıyor Bir kalabalık: ağıt için toplanmış belli Bir beden: henüz sıcak Bir el: kıpırdamıyor artık* Bir umut: parçalanıyor içten içe Bir acı: adı anne… *Gece çöküp yatma vakti gelirken, korkardım karanlıktan, ...
yaşadım gördüm umutlandım sevdim mutlu oldum sonra üzüldüm Ta en başından yanlış yaptım hıçkırıklar düğümlendi boğazımda deli gibi çoşmaya hazır gözyaşları kahrolduum..... gitti benden giden benden götürdükleri hayatın yerine koyamadıklarımla karışık aklım olsun;fazladan kazandıklarım var bide derdin keffaretinin ödenebildiğini öğrendim bugün herneyse o içini kemiren yüzleşmekmiş en doğru yol sormak soruları ...
Yolun düşerse düşlere, düşmemek için ugra ümitlere hayalin sıgmazsa yüregine, ßir gökyüzü kur kendine Ask düşerse diline, hasretini ßirak sevda yeline Gerisine karısma elßet ulasır yerine ßir öfke düşerse diline öfkeni ver azrailin eline yüregin yanar da gözlerin dolarsa hüznünü yolla ßen aglarım senin yerine...
a) Belgisiz zamirlerle dolu hayat belkilerle, keşkelerle dolu cümleler kuruyorum... b) Bir çanta dolusu soru sıfatlarım war yarınlara eklenmiş bağlaçlarım... c) Tamlama yanlışlığı dostluklar kalmış arkamda anlamca karıştırılan sözcüklerden dolayı kendimi ifade edemedim sana... d) Uzun bir paragrafın doldurulması gereken boşluklarında bir nedenle bitirilmemiş cümlelerin sonunda saklı adın... e) Anlamca çelişen duygularla gidiyorum gündüz ...
Updated 14-12-08 at 23:16 by badfox