www.pctk.com.tr
+ Konu Cevaplama Paneli
249. Sayfa - Toplam 265 Sayfa var BirinciBirinci ... 149 239 246 247 248 249 250 251 252 259 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 2.481 ile 2.490 ve 2648

Konu: Aktivasyon Sorunları? (1 Gün Beklenebilir Aktivasyon Mail i İçin)

Aktif Üye fatih_ şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var fatih_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    22
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    41
    arkadaşlar ana sayfaya giremiyorum bi türlü deneme sınavı için kapanmaış durumda gözüküyo hala neden

Üye ISRARCI şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    0
    üyelik girişi yaptım ama formlara msj atamıyorummm

Aktif Üye pirlibey şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var pirlibey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    23
    aktivasyon kodum gelmedi

Online Deneme Sınavı nedeniyle sitemiz 19.30' a kadar sınava girecekler haricinde kapalıdır. 19.30 da tekrar sitemiz hizmete girecektir.

pirlibey, bu sayfaya erişim yetkiniz yok. Bunun nedeni şunlardan biri olabilir:

Bu sayfayı görebilme yetkisine sahip üyelik hesabınız yok. Örneğin; yöneticilere özel bir sayfaya girmeye çalışıyor olabilirsiniz.
    Eğer mesaj atmaya çalışıyorsanız, hesabınız aktive edilmemiş veya yönetici hesabınızı inaktive etmiş olabilir.Aktivasyon sorunlarınızı bu konuda veya mail yollayarak (dikeygecis@gmail.com) yöneticilere iletebilirsiniz.
    Makale veya arşiv bölümlerinde konu açmaya/mesaj yazmaya çalışıyor olabilirsiniz.Bu bölümleri okuyabilirsiniz fakat bu bölümlere sadece idareciler konu açabilir/mesaj yazabilir.
    dikeygecis.org Kahve Arası bölümüne mesaj yazmaya çalışıyor olabilirsiniz,bu bölüme mesaj yazabilmek için buradaki talimatları yerine getirmelisiniz.
    Üye profillerine bakmaya çalışıyor olabilirsiniz,üye profillerine bakmak için belli bir süre üye ve en az 10 adet mesajınız olması gerekiyor.

sesimi duyan varmı????

Konu freundx tarafından (19-01-09 Saat 17:19 ) değiştirilmiştir. Sebep: flood yapmak kurallara aykırıdır

Üye thezad şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var thezad - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    23
    başlıklara yazı yazamıorum halbuki bu konuda öğrenmek istediğim o kadar şey için güvenip tek üye olduum site

D-F-B Volkan seçkin bir yolda olduğunu belli Volkan seçkin bir yolda olduğunu belli Volkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    59
    Uploads
    80
    Blog Girişleri
    2
    İtibar Gücü
    93
    Alıntı krts Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben hiçbirsey indiremiyorum
    ayarlarınızda bir problem gözükmüyor. 1 dosya indirdikten sonra belli bir süre beklemeniz gerekmekte belki o yüzden sorun yaşıyor olabilirsiniz.

Alıntı fatih_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar ana sayfaya giremiyorum bi türlü deneme sınavı için kapanmaış durumda gözüküyo hala neden
    şu an bu sorunu yaşamıyor olmanız lazım

Alıntı ISRARCI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    üyelik girişi yaptım ama formlara msj atamıyorummm
    aktivasyonunuz tamamlanmıştır.

Alıntı pirlibey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aktivasyon kodum gelmedi

Online Deneme Sınavı nedeniyle sitemiz 19.30' a kadar sınava girecekler haricinde kapalıdır. 19.30 da tekrar sitemiz hizmete girecektir.

pirlibey, bu sayfaya erişim yetkiniz yok. Bunun nedeni şunlardan biri olabilir:

Bu sayfayı görebilme yetkisine sahip üyelik hesabınız yok. Örneğin; yöneticilere özel bir sayfaya girmeye çalışıyor olabilirsiniz.
    Eğer mesaj atmaya çalışıyorsanız, hesabınız aktive edilmemiş veya yönetici hesabınızı inaktive etmiş olabilir.Aktivasyon sorunlarınızı bu konuda veya mail yollayarak (dikeygecis@gmail.com) yöneticilere iletebilirsiniz.
    Makale veya arşiv bölümlerinde konu açmaya/mesaj yazmaya çalışıyor olabilirsiniz.Bu bölümleri okuyabilirsiniz fakat bu bölümlere sadece idareciler konu açabilir/mesaj yazabilir.
    dikeygecis.org Kahve Arası bölümüne mesaj yazmaya çalışıyor olabilirsiniz,bu bölüme mesaj yazabilmek için buradaki talimatları yerine getirmelisiniz.
    Üye profillerine bakmaya çalışıyor olabilirsiniz,üye profillerine bakmak için belli bir süre üye ve en az 10 adet mesajınız olması gerekiyor.

sesimi duyan varmı????

şu an bir sorununuz olmaması lazım

Alıntı thezad Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    başlıklara yazı yazamıorum halbuki bu konuda öğrenmek istediğim o kadar şey için güvenip tek üye olduum site
    aktivasyonunuz tamamlanmıştır.

Üye tek_hedef_ şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    0
    Bende yazamıyorm etkinletirmeolanağı yokmu

Aktif Üye tyson şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    23
    bende hiç bi şekilde cevap yazamıyorum yardımcı olursanız sevinirim

Administrator felisleox yakında ünlü olacak felisleox yakında ünlü olacak felisleox yakında ünlü olacak felisleox yakında ünlü olacak felisleox yakında ünlü olacak felisleox yakında ünlü olacak felisleox yakında ünlü olacak felisleox yakında ünlü olacak felisleox yakında ünlü olacak felisleox yakında ünlü olacak felisleox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    69
    Uploads
    28
    İtibar Gücü
    106
    Alıntı tyson Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende hiç bi şekilde cevap yazamıyorum yardımcı olursanız sevinirim
    Alıntı tek_hedef_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende yazamıyorm etkinletirmeolanağı yokmu
    işlemleriniz tamamlandı arkadaşlar forumu kullanmaya başlayabilirsiniz
    ©2004-2010 dikeygecis.org web ekibi

Üye _emili_ şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    0
    bende hiçbişi yazamıyorum
    soracak o kadar çok soru var kii
    yardımcı olursanız sevinirim...

Administrator felisleox yakında ünlü olacak felisleox yakında ünlü olacak felisleox yakında ünlü olacak felisleox yakında ünlü olacak felisleox yakında ünlü olacak felisleox yakında ünlü olacak felisleox yakında ünlü olacak felisleox yakında ünlü olacak felisleox yakında ünlü olacak felisleox yakında ünlü olacak felisleox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    69
    Uploads
    28
    İtibar Gücü
    106
    Alıntı _emili_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende hiçbişi yazamıyorum
    soracak o kadar çok soru var kii
    yardımcı olursanız sevinirim...
    buyrun site sizin güzel yazın

işlemleriniz tamamlandı forumu kullanabilirsiniz