DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO
Google

Geri Git   DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO > DGS - Dikey Geçiş Sınavı Hakkında Bilgi Kategorisi > DGS Hakkında Bilgiler ve Genel Konular
Anasayfa Kayıt Konuları Okundu İşaretle

DGS Hakkında Bilgiler ve Genel Konular DGS için öneriler,DGS netleri,DGS ile ilgili gelişmeler,DGS hakkında bilgiler bu bölümde.

Yanıtla

Konu Araçları Mod Seç
Eski 14-07-05, 17:05   #1
Üye

Giriş Tarihi: 19-02-05
İtibar Gücü: 55 treex Sanal Karizma İstemiyor
Sınav için küçük tüyolar!

Sınavla ilgili naçizane birkaç tüyo;(ki son LES sınavına giren arkadaşlara çok yaramış)

1- Zamanlama olayı için; Sınav sırasında çok kolay görülen mantık sorularını bir okuyuşta anlamadınız ama size çok kolay geldiyse muhakkak geçin bu soruyu. Bu sorular birçoğu zaman çalmak için hazırlanılmıştır,ama kolaydırlar.Tüm soruları bitirdikten sonra bu sorulara yönelirseniz zaten çözersiniz...

2-Öyle çukulata ve su dışı içecekleri götürmeyiniz.Bunların tamamı zaman kaybetmenize yol açacaktır.Unutmayın soruların kaçmasının en büyük nedenlerinden biride dikkat dağılması...

3-Bir soruyu çözdünüz fakat bu soru bukadar kolay olamaz deyip sakın bu soruyu tekrar çözme yanlışlığına girişmeyin. Tamamen zaman kaybı olacaktır bu sizin için.Birazcık kendinize güvenin...

4-Eğer sınavı erken bitirir iseniz bölüm ağırlığınıza göre sayısal veya sözel alanı baştan teker teker çözmeye çalışınız.Bir anlık dikkat kaybının sonucunda sayısaldan nasıl olduysa 2 hata yapmıştım sınavda.

Şimdilik aklıma gelen bu kadar.

Not:Benim gibi bu işi başarmış arkadaşlarda kendi tecrübelerini buraya yazarsa sizlere çok yardımcı olur.
dikeygecis.org Reklam
Eski 14-07-05, 17:20   #2
Üye

ngulen kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 24-12-04
İtibar Gücü: 58 ngulen Sanal Karizma İstemiyor
çok sağol tavsiyelerin için şu son 2 gün içinde süper geldi ilaç gibi
ngulen Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 14-07-05, 17:26   #3
Uludağ İntibak Mağduru

piyanisttamer kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 02-07-04
İtibar Gücü: 65 piyanisttamer Sanal Karizma İstemiyor
Benden De Bir Tavsiye;
Yaz Günleri Malum Bircoğumuzu UykuTutmuyor VE geç uyuyoruz, En azindan 2-3 Gece öncesinden Erken Yatıp erken kalkmaya kendimizi alıştırmalıyız. Esneyerek Soru Çözmek Mutlaka bizim için bir dezavantaj olacaktır..Ben Deneme Sınavlarında Olumsuz Etsikini Gördüm Uykusuz Soru Çözmenin.
piyanisttamer Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 14-07-05, 18:26   #4
Üye

programcı kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 28-04-05
İtibar Gücü: 53 programcı Sanal Karizma İstemiyor
Valla haklısın ama o gece herhalde hiç umasamda sabah soruları görünce cin gibi olurum ama yinede tavsiyen için sagol
programcı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 15-07-05, 00:05   #5
Aktif Üye

okko kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 25-01-05
İtibar Gücü: 56 okko Sanal Karizma İstemiyor
saolun dostlarr aynen bende erken yatiim bari bugfunden itibaren normalde 2-3 dü bari bugun 12 de yatiim :=)
okko Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 15-07-05, 00:13
prenses
Bu mesaj silinmiştir. EquinoX. Neden: üye isteği
Eski 15-07-05, 00:39   #6
Aktif Üye

Junkie_XL kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 22-02-05
İtibar Gücü: 55 Junkie_XL Sanal Karizma İstemiyor
bende hafta başından beri 8:30 da kalkıyorum... bünye baya alıştı...uyku olayı çok önemli...
Eski 16-07-05, 13:42   #7
Üye

Giriş Tarihi: 19-02-05
İtibar Gücü: 55 treex Sanal Karizma İstemiyor
Uyku işini burada geçelim.Sınav stresinden sabaha kadar uyuyamamıştım.Sınavda soruların içerisine dalınca bırak esnemeyi yanımdaki su şişesinden bir damla su içecek kadar bile zaman bulamadım.Sınav bittiğinde ise sanki bütün yıl uyumuş kadar kendimi zinde hissetmiştim. Bu sebepledirki uyku pekte sorun değil,kafanızda bukadar büyütmeyin...
Eski 16-07-05, 15:36   #8
Üye

özlem göksu kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 22-03-05
İtibar Gücü: 54 özlem göksu Sanal Karizma İstemiyor
Benden De Bir Tavsiye;
Yaz Günleri Malum Bircoğumuzu UykuTutmuyor VE geç uyuyoruz, En azindan 2-3 Gece öncesinden Erken Yatıp erken kalkmaya kendimizi alıştırmalıyız. Esneyerek Soru Çözmek Mutlaka bizim için bir dezavantaj olacaktır..Ben Deneme Sınavlarında Olumsuz Etsikini Gördüm Uykusuz Soru Çözmenin

Ve sizin sözünüzü dinledim ve erken yatıp erken kalktım yarın ne olçak bilmiyorum ama çok tedirginim Lütfen bir şans bana ve tüm aday arkadaşlara Başarılar................
özlem göksu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 16-07-05, 15:43   #9
Üye

Giriş Tarihi: 04-07-05
İtibar Gücü: 50 musties Sanal Karizma İstemiyor
arkadaşlar bazen sınavda kafamız durabilir bir soruyu çözemeyebiliriz işte bu yüzden o soruyu boş bırakıp daha kolay soruları çözelim hem moralimiz yükselsin hemde zamandan kazanalım

benden bu kadar herkese başarılar..............................
musties Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 16-07-05, 15:48   #10
Üye

özlem göksu kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 22-03-05
İtibar Gücü: 54 özlem göksu Sanal Karizma İstemiyor
Çok bilirsen korkarsın! Az bilirsen Heyecanlı olursun! Hiçbirşey bilmezsen cahil cesaretine sahip olursun...
Ben çok tedirginim ve ne olçak yarın sınav ne yapçaz şimdi? walla az buçuk çalıştım yalanı yok +geçen seneden kalma çalışmalarımda va ama bu sene yeterli ve yetersiz biliyorum ama hadi hayırlısı.
özlem göksu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Arkadaşlarınızla Paylaşın

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları