![]() |
||
|
|
#1 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 19-02-05
İtibar Gücü: 55
![]() |
Sınav için küçük tüyolar!
Sınavla ilgili naçizane birkaç tüyo;(ki son LES sınavına giren arkadaşlara çok yaramış)
1- Zamanlama olayı için; Sınav sırasında çok kolay görülen mantık sorularını bir okuyuşta anlamadınız ama size çok kolay geldiyse muhakkak geçin bu soruyu. Bu sorular birçoğu zaman çalmak için hazırlanılmıştır,ama kolaydırlar.Tüm soruları bitirdikten sonra bu sorulara yönelirseniz zaten çözersiniz... 2-Öyle çukulata ve su dışı içecekleri götürmeyiniz.Bunların tamamı zaman kaybetmenize yol açacaktır.Unutmayın soruların kaçmasının en büyük nedenlerinden biride dikkat dağılması... 3-Bir soruyu çözdünüz fakat bu soru bukadar kolay olamaz deyip sakın bu soruyu tekrar çözme yanlışlığına girişmeyin. Tamamen zaman kaybı olacaktır bu sizin için.Birazcık kendinize güvenin... 4-Eğer sınavı erken bitirir iseniz bölüm ağırlığınıza göre sayısal veya sözel alanı baştan teker teker çözmeye çalışınız.Bir anlık dikkat kaybının sonucunda sayısaldan nasıl olduysa 2 hata yapmıştım sınavda. Şimdilik aklıma gelen bu kadar. Not:Benim gibi bu işi başarmış arkadaşlarda kendi tecrübelerini buraya yazarsa sizlere çok yardımcı olur.
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#2 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 24-12-04
İtibar Gücü: 58
![]() |
çok sağol tavsiyelerin için şu son 2 gün içinde süper geldi ilaç gibi
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Uludağ İntibak Mağduru
Giriş Tarihi: 02-07-04
İtibar Gücü: 65
![]() |
Benden De Bir Tavsiye;
Yaz Günleri Malum Bircoğumuzu UykuTutmuyor VE geç uyuyoruz, En azindan 2-3 Gece öncesinden Erken Yatıp erken kalkmaya kendimizi alıştırmalıyız. Esneyerek Soru Çözmek Mutlaka bizim için bir dezavantaj olacaktır..Ben Deneme Sınavlarında Olumsuz Etsikini Gördüm Uykusuz Soru Çözmenin. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 28-04-05
İtibar Gücü: 53
![]() |
Valla haklısın ama o gece herhalde hiç umasamda sabah soruları görünce cin gibi olurum ama yinede tavsiyen için sagol
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 25-01-05
İtibar Gücü: 56
![]() |
saolun dostlarr aynen bende erken yatiim bari bugfunden itibaren normalde 2-3 dü bari bugun 12 de yatiim :=)
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 22-02-05
![]() |
bende hafta başından beri 8:30 da kalkıyorum... bünye baya alıştı...uyku olayı çok önemli...
|
|
|
#7 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 19-02-05
![]() |
Uyku işini burada geçelim.Sınav stresinden sabaha kadar uyuyamamıştım.Sınavda soruların içerisine dalınca bırak esnemeyi yanımdaki su şişesinden bir damla su içecek kadar bile zaman bulamadım.Sınav bittiğinde ise sanki bütün yıl uyumuş kadar kendimi zinde hissetmiştim. Bu sebepledirki uyku pekte sorun değil,kafanızda bukadar büyütmeyin...
|
|
|
#8 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 22-03-05
İtibar Gücü: 54
![]() |
Benden De Bir Tavsiye;
Yaz Günleri Malum Bircoğumuzu UykuTutmuyor VE geç uyuyoruz, En azindan 2-3 Gece öncesinden Erken Yatıp erken kalkmaya kendimizi alıştırmalıyız. Esneyerek Soru Çözmek Mutlaka bizim için bir dezavantaj olacaktır..Ben Deneme Sınavlarında Olumsuz Etsikini Gördüm Uykusuz Soru Çözmenin Ve sizin sözünüzü dinledim ve erken yatıp erken kalktım yarın ne olçak bilmiyorum ama çok tedirginim Lütfen bir şans bana ve tüm aday arkadaşlara Başarılar................ |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 04-07-05
İtibar Gücü: 50
![]() |
arkadaşlar bazen sınavda kafamız durabilir bir soruyu çözemeyebiliriz işte bu yüzden o soruyu boş bırakıp daha kolay soruları çözelim hem moralimiz yükselsin hemde zamandan kazanalım
benden bu kadar herkese başarılar.............................. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 22-03-05
İtibar Gücü: 54
![]() |
Çok bilirsen korkarsın! Az bilirsen Heyecanlı olursun! Hiçbirşey bilmezsen cahil cesaretine sahip olursun...
Ben çok tedirginim ve ne olçak yarın sınav ne yapçaz şimdi? walla az buçuk çalıştım yalanı yok +geçen seneden kalma çalışmalarımda va ama bu sene yeterli ve yetersiz biliyorum ama hadi hayırlısı. |
|
|
|
![]() |
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|