![]() |
||
|
|
#41 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 04-03-06
İtibar Gücü: 0
![]() |
Arkadaslar Bence Bu Kadar BÜyÜtmeyin ÇÜnkÜ Öss'den Çok Daha Basit Bir Sinav Tek Yapmaniz Gereken Kendİnİze Bİrİz GÜven Ve Her GÜn DÜzenlİ Soru ÇÖzmek
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
Paylaşımcı
Giriş Tarihi: 20-07-05
İtibar Gücü: 49
![]() |
Birkaç tüyo da benden
1-Sınavdan 2 gün önce ders çalışmayı bırakın
2-Sınav öncesi akşam hafif yemekler yiyin ve erken uyuyun,erken kalkın 3-Yanınızda götürmeyi planladığınız herşeyi götürün.eksiklikleri kendinizi rahatsız hissetmenize neden olabilir. 4-Çok iyi kahvalt yapın ama abartmayın.Daha çok karbonhidrat içeren yiyecekler yiyin. 5-Yanınıza su ve çay şekeri alın.Çikolata ve benzeri şeyler size hem vakit kaybettirecek,hemde o paketi açarken ve çiğnerken çıkaracağınız sinir bozucu sesler çevrenizdekileri rahatsız edecektir.Onların oflayıp puflaması sizinde dikkatinizi dağıtacaktır.Unutmayın ki beynimizin ana enerji kaynağı glikozdur.Ve glikoza en yakın olan ve en hızlı kana karışan yiyecek çay şekeridir.Bunu ağzınızda tutmanız emilimi hızlandıracaktır. 6-Deneme sınavlarında uyguladığınız snav stratejisinden taviz vermeyin.Yani önce matematik mi yapayım türkçemi.Yada şu sorudan mı başlayayım. 7-Gözetmen kitapçığa göz atmanız için size kısa birsüre verecektir.O zamanı kurnazlık edip 2 soruyu çömektense mümkün olduğu kadar çok soruyu sadece okuyun.Göreceksinizki sınav başlayınca okuduğunuz bu soruları çözmek için yöntem düşünmeyecek hemen sonuca varacaksınız. 8-Bir soru sizi 10 saniyeden fazla düşündürüyosa hemen geçir.Süre yetmiyo diyen arkadaşların en büyük sorunu bu.O soruya tekrar döndüğünüzde hiçte zor olmadığını göreceksiniz. 9-Saate bakmaktan korkmayın.ama saat sizi telaşlandırmasın.Son dakikaya kadar temponuzu koruyun 10-Cevap kağıdı işaretlemeyi sona bırakmayın.Ve mutlaka işaretlemelerinizi kontrol edin 2 dakikanızı alacaktır. 11-Başkalarının sayfa çevirme sesleri acaba herkes hızlı yapıyoda ben mi geride kaldım hissi uyandırmasın.Genelde hiçbişey yapamayan öğrenciler syfalarla oynarlar. Sınavdan sonra kendinize güzel bir yemek ısmarlayın ve sonucu ne olursa olsun hayatın aynı hızda ve güzellikte devam edeceğini unutmayın.... Sevgilerimle
|
|
|
|
#43 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 15-02-06
İtibar Gücü: 41
![]() |
slm arkadaşlar bır tavsıyede benden sınav sabahı kahvaltıda beyaz peynir ve yogurt gibi yiyecekleri kullanmayın çünkü uykunuzun gelmenızın başlıca nedenı bu sınavda esneyıp duramanızı ıstemem bırde yuksek derecede konsantrasyon kaybına neden oluyor herkese başarılar
))))))) |
|
|
|
|
|
#44 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 06-03-06
İtibar Gücü: 40
![]() |
benim sınava girdiğim ilde sıcaklık 40 derece üstü oluyor.sınav salonu büyüktü gecen yıl sınıfta iki vantilatör.sınavda pişmekten soru çözmeye konsantre olamadım ve sonucunda zaman yetmedi.yettirseydim belki olurdu.şimdi den düşünmeye başladım sınava başka ilde mi girsem?offfffff napçam ben yaa...
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#45 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 18-04-06
İtibar Gücü: 38
![]() |
valla söylediklerine katılıyorum düzenli çalıştıktan sonra bi kişinin başaramaması bencede imkansız
ben 4. kez girecem sınavaa ) ciddiyim ama yaw nasıl mı bilmem çok merak ederseniz anlatırım )) |
|
|
|
|
|
#46 | |
|
Made in Turkey
Giriş Tarihi: 07-09-05
İtibar Gücü: 50
![]() ![]() |
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#47 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 16-02-06
İtibar Gücü: 0
![]() |
saol .................
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 08-01-05
İtibar Gücü: 57
![]() |
Denemeleri parca parca çözun. orn ;mat 30- tr 30 -mat 25-.... seklınde, olacagınız denemelerde kendınıze gore en uygun kombınasyonu sınawda uygulayın. (aman sınaw gunu yenı bı kombınasyon yaratmayin.)
BAŞARILAR.. |
|
|
|
|
|
#49 |
|
durgun üye :(
Giriş Tarihi: 02-08-05
İtibar Gücü: 52
![]() |
ben çalıştığım için uyku problem olmayacak
bendede bi tavsiye sabah kalkınca duş alın rahatlamanızı ve dinç olmanızı sağlar |
|
|
|
|
|
#50 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 04-04-06
İtibar Gücü: 39
![]() |
korkut paylasmıs oldugun bilgiler için cok tesekkürler..herkese basarılar