![]() |
||
|
|
#1 |
|
cehenneme hoşgeldiniz
Giriş Tarihi: 09-02-06
İtibar Gücü: 45
![]() |
yaptığınız yada yapıcağınız meslek gönlünüzden geçen, kalbinizi deli gibi çarptıran o işi yaparken zevk aldığınız bir iş mi?
yoksa hayat koşullarının o işi yapmaya sürüklediği bi meslektemisiniz? ve garantisi olmadığı halde iyi mesleğinizi bırakıp kalbinizin sesini dinler miydiniz??
saltanatın kestiği kelle gibiyim huzura çıktığım hikayelerde mesafemi bildim de çözümsüzdm şekilde Bu mesaj en son " 03-01-07 " tarihinde saat 00:06 itibariyle ..kırmızı.. tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#2 |
|
...
Giriş Tarihi: 16-10-05
İtibar Gücü: 49
![]() ![]() ![]() ![]() |
istediğim meslekteyim ama henüz istediğim kademede ve kıdemde değilim. İnşallah o da dgsyi kazanmamla birlikte hallolucak.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Without You I'm Nothing
Giriş Tarihi: 02-01-06
İtibar Gücü: 52
![]() |
Hayat beni yönlendirdi istediğim yere gelemedim.Elektronik işini de sevdim ama.
|
|
|
|
#4 |
|
Siteye Erişimi Yasaklanmıştır
Giriş Tarihi: 19-06-06
İtibar Gücü: 0
![]() |
maalesef şimdilik istediğim yerde değilim ama temmuzun 15 inde sonra olacağım
benim burada işim olmazdı ama 0.3 puanla 4 yıllığı kaçırınca myoya gelmek zorunda kaldım![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
ISSIZ LİMAN
|
istedigin yerde ola bilmek için istedigin yapmıyorsun bunu için belli bişey ödünc vermen lazım
DÜN YAPTIĞINIZ ŞEY SİZE HALA ÇOK İYİ GÖRÜNÜYORSA , BUGÜN YETERLİ DEĞİLSİNİZ DEMEKTİR.Rüzgara hakim olamıyorsan yelkenlerini ona göre ayarla. Ve unutma ki hayat karşılaştığın güçlüklerle değil gemiyi limana getirip getiremediğinle ilgilenir.. |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
cehenneme hoşgeldiniz
Giriş Tarihi: 09-02-06
İtibar Gücü: 45
![]() |
Alıntı:
daha fazla şey de söylemek isterdm ama bu konuyu polemik yaratmak için değil, insanların fikirlerini almak için açtım anlatabildimmi ![]()
|
|
|
|
#7 |
|
Schmdiliq passive üe
Giriş Tarihi: 04-01-06
İtibar Gücü: 43
![]() |
İstediğim yerde olmak için istenilen yerdeyim
ayrıca bnm burada işim olmazdı dien arkadaşında 2 yıllıkları küçümsediğini düşünüorum...İşin olmazdı da neden 2 yıl okudun peki?Hiç bi işin olmadığı için mi??? |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 07-11-06
İtibar Gücü: 30
![]() |
hayır hiç bi zman istedigim yerde olamadım meslek konusunda.ama inş istedigim yere gelice ama onunda sonu yok hep ileri gitmek lazım.
|
|
|
#9 |
|
ışığı görmek elinde
Giriş Tarihi: 12-05-06
İtibar Gücü: 38
![]() |
İstediğim yerde değilim.İstediğim yerde olmak için doğru tercihler yapmadım.Artık istediğim yeri değil ayaklarım üzerinde durabileceğim bir yere gelebilmek için tüm enerjimi bu yolda harcıyorum.
|
|
|
#10 |
|
√VYıkık√V
Giriş Tarihi: 01-07-04
İtibar Gücü: 76
![]() |
insanoğlunun genel yaşam prensiplerinden biride bulunduğu yeri beğenmemektir. eminim çoğu kişi burda istediğim yerde değilim diyecek ki; bende öyleyim tabi. mesela DGS yi kazanmadan önce kazanınca istediği yere kavuşacağımızı sanıyoruz, sonra kazanınca bakıyoruz ki bu da sıradan geliyor ve daha yukarısını istiyoruz. onu elde edince daha başka bişeyi istiyoruz falan böyle uzayıp gidiyor. ve yaşam bu şekilde birgün son buluyor
![]() geçen sene gördüğüm, gelişim öğrenme dersinde yaşam pramidi miydi neydi o aklıma geldi birden ![]() gidip bill gates'e sorsalar bu soruyu heralde o da istediği yerde değildir. çünkü elimizdekilerin değerini bilmeyiz, başkalarının elindeki değerlere göz dikeriz genelde ama elimizdeki değerler gidince o zaman anlarız.neyse biraz uzattım sanırım ![]()
|
|
![]() |
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|