www.pctk.com.tr
+ Konu Cevaplama Paneli
1. Sayfa - Toplam 12 Sayfa var
1 2 3 4 11 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 111

Konu: mantık sorularını ne yapıcaz

Üye gulsumberat şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    72

Angry mantık sorularını ne yapıcaz

selamlar benimde 2. girisim .bu sonulara nasıl çalısıcaz. hiç bir yerde yok. ayrıca bolumüm bilgisayar. eee 3 -4 yanlısdan fazlası olmamak zorunda

Paylaşımcı özgürsimsek şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var özgürsimsek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    74
    şu ana kadar dgs kitaplarını çok karıştırmadım ama mantık derken sanırım , olaylar arasındaki neden sonuç ilişkilerini görebilmeyi kastediyorsun.yani konu bilgisine ihtiyaç duyulmayan tipteki sorular.eğer öyle ise les kitaplarından kimileri öyle.
    LES(LİSANS ÜSTÜ EĞİTİM SINAVI)lisans mezunlarını girdiği bir sınav.ben kitapçılarda tamamı nerdeyse mantık soruları üzerine kurulu bir çok kitap görüyorum.les sınavındada pek fazla bilgi sormuyorlar.80 sayısal 80 sözel sorusu ortalama olarak oluyor.sayısal tamamen matematik .ve çoğuda mantık. o kitapları piyasadan alırsan faydasını görceğini tahmin ediyorum.böyle çok kitap var.dediğim gibi binlerce mantık sorusu çözme imkanın var.

Paylaşımcı coldfire şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var coldfire - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    83
    Valla kitap olarak bilemede sorular şu takvimlerde her gün zeka soruları varya aynı onlara benziyor ben bizdekinden bayaa faydalanmıştım zamanında ama ne olursa olsun o sorulara ikiden fazla kere bakın kontrol edin tekrar çözün çok sağlam puan getiriyorlar.

!. icraLik .! ShoveL şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    94
    Konuyu acmadan once forumlari biraz inceleseydin, kaynaklar hakkinda yorumlar, zeka sorulari vs. hepsi mevcuttu..

5. 04-05-05 18:29

Üye

Sebep
    üye isteği...

SAÜ (moderatör) sedat_mavi şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var sedat_mavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    84

Exclamation

Alıntı ShoveL Nickli Üyeden Alıntı
    Konuyu acmadan once forumlari biraz inceleseydin, kaynaklar hakkinda yorumlar, zeka sorulari vs. hepsi mevcuttu..
    dostum uyarıyı benden önce yapmışın, çok yaşayacaksın

sevgili arkadaşım bu sorun üzerine ''kaynak inceleme bölümünde'' mantık sorularıyla ilgili hangi kaynakların ve hangi bölümlerin yardımcı olacağı husunda yeterce mesaj var bi bakarsan emin ol kendi adına tüm soruların cevaplarını bulacaksın. lütfen gereksiz yere konu açarak mesajların yoğunluğunu dağıtmayalım...
    saygılarımla
    inan! başarabilmenin ilk anahtarı bu...

Downloads
    0
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    72
    kaynak bolumunde link hata veriyor soru bolumune gidemedim o yuzden bunları sordum yazanlara tesekkürlerimi iletiyorum .les sorularının yakın olduğunu soyleyebilirim. sitelerden elde ettiğim sınva denemeleri var. yani buldum .haberiniz olsun. mantık sorularını.
    Konu EquinoX tarafından (24-05-08 Saat 14:07 ) değiştirilmiştir.

Argeoloji / EEEO SpeedyX şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var SpeedyX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    84
    sanırım soru sordukların adına burada birşeyler söyleyebilirim;
    herhangi bir kızgınlık yok, sen içini ferah tut. nerdeyse her yeni üyeye yapılır bu uyarılar.
    arkadaşlar sadece uyarmış. yeni olduğun için kızgınlık zannetmişsin.
    yanlış algılanma olmasın.

Başarılar...
    There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary and those who don't.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    72
    speedx.sağolasın

SAÜ (moderatör) sedat_mavi şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var sedat_mavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    84
    Alıntı gulsumberat Nickli Üyeden Alıntı
    speedx.sağolasın. bu arada arkadaşlar çalısanlara moral verin lütfen. ben simdi bir ilköğretimde öğretmenim. aksam ne yapmalıyım ki test çözebilirim..bilgisayar öğretmenliği yapıyorum. derman kalmıyor ki test çözmeye
    tabiki arkadaşım burda yardım bekleyen herkese yardımcı olmak hepimizin görevi bu arada yapmış olduğun işten dolayı tebrik etmek te gerekiyor, ama bu yine forum kurallarında dışında hareket anlamına gelmesin lütfen, neyse kötü niyetli olmadığının farkındayız burada sorun yok zaten mantık soruları için les soruları ile uğraşıyorsan sanırım sorunun cevabını almışsın, bundan sonraki süreçte sana başarılar diliyorum. bizlere ulaşmak istediğin takıldığın her konuda çekinmeden sorabilirsin özel bir durum varsa özel mailde atabilirsin....kolay gelsin ( bu arada kızgınlık felan yok bunuda belirteyim)
    saygılarımla
    inan! başarabilmenin ilk anahtarı bu...

Üye Seckin_35 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var Seckin_35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    72

Exclamation

Yani sedat mavi çok güzel yorumlamışsın senin son gönderdiğin mesaj baya bi özel olmuş dediği gibi msnide koymuşsun oraya yine senin gibi msni koyanlarda var eğer cevap istiyosan gelirsin birisiyle msnde tartışırsın diye düşünüyorum ve kimsede ozaman bişey demez ve kızgınlık falan hiç yok sadece kurallar ve herkes uymalı...

+ Konu Cevaplama Paneli