geçen yıl ösyemeye hergün tlf açtım herkes bir telden çalıyor onları aştım artık dilekçe gönderdim bile düzeltmediler lanet olsun
geçen yıl ösyemeye hergün tlf açtım herkes bir telden çalıyor onları aştım artık dilekçe gönderdim bile düzeltmediler lanet olsun
ya simdi bizim bolumden 1. ve 2. ogretimde toplam 9 kisi mezun oldugu icin aobp 59 geliyoe simdi bu sene mezun sayısı artacak ve ortalamanın ustune cıkarım.aobp artacak mı peki ? net ve kısa bi cevap
![]()
Ya arkadaşlar bişey sorucam bu 2,73'ler, 3,04'ler ne?Benim genel ortalamamda 83,60 yazıyo ve gelen aöbp'de 79.357 bi de şey var önlisans başarı puanı 63.509.Ben ikinciydim sınıfta birincinin ortalaması 84.04'tü.Başka bi şekilde mi hesaplıyosunuz siz tam olarak anlayamadım.
undefinedundefinedundefined
...şu kör talihim nerde olsam bulur beni sobeler...
genel ortalamani, toplan krediye bol x,yz gibi bi sonuc cikicak. Arkadaslarin soyledigi o.sessizlikleflor Nickli Üyeden Alıntı
simdi bizim bolumden 1. ve 2. ogretimde toplam 9 kisi mezun oldugu icin aobp 59 geliyoe simdi bu sene mezun sayısı artacak ve ortalamanın ustune cıkarım.aobp artacak mı peki ? net ve kısa bi cevap
![]()
İnşallah take me as ıam (net ve kısa cevap)![]()
insallah valla yoksa tumden hapı yuttumgerci daha 3 soru cozmus bi adam icin artık aobp pek bisey ifade etmiyo
neyse
tesekkurler
arkadaşlar sizlere birşeyler sormak istiyorum
oöbp için 1 yıl içerisinde 1. ve 2. dönemde mezun olanlar var bunların ort.sı birliktemi hesaplanıyo yoksa 1. dön. için ayrı 2. dön için ayrımı hesaplanıyo
bilgisi olan varsa bana yardımcı olurmusunuz
slm ebru ben sapanca myo. bu sene mezun oldum.dgs hazırlanıyorum ma hiç umudum yok
umut yoksa başarıda yok.. bu sene olmazsa seneye çalışır hakkını verirsin.. ve hakkın neyse alırsın sakin ol..
![]() |
|
||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|