www.pctk.com.tr
+ Konu Cevaplama Paneli
1. Sayfa - Toplam 27 Sayfa var 1 2 3 4 11 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 266

Konu: sizce piyasadaki kitaplar dgs'de cıkacak soruları karsılıyormu

Üye caucassian şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    81

sizce piyasadaki kitaplar dgs'de cıkacak soruları karsılıyormu

sizce piyasadaki kitaplar dgs'de cıkacak soruları karsılıyormu bende bir kac kitap var ikiside aynı yılın baskısı ikisini inceleyerek calışıyorum ama biri birine uymuyo birinde fazla bilgivar birinde yuzeysel gecilmiş yada dikey decişte cıkan sorularla karsılastırdıgınızda tam bir kargasa cıkıyor ve birbirini tutmuyor tavsiye edeceginiz baskılar ve yayaınlar varsa yardımcı olabilirmisiniz yada bu dusunceye katılıyormusunuz eleştirilerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum

Paylaşımcı coldfire şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var coldfire - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    90
    Bence çok kasmayın ya bu kadar aman aman kitaplar filan gerçekten standart bir kitap yeterli mesela güvender yeter yani bu öss değil ki böyle kitaplar filan

__________________________________________________ ________________
    "engineer olacak inşallah"
    Konu coldfire tarafından (13-04-05 Saat 13:04 ) değiştirilmiştir.

Üye sibel şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var sibel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    31
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    86
    sana katılıyorum coldfire fazla kasacak kitaplara çalışmaya gerek yok.kafa karıştırmaktan başka bişiye yaramıyor. güvender çokgüzel gerçekten. şuaralar ben ****** yayınlarının kitabına bakıyorum oda iyi fena değil.ayrıntıya giren kitapları fazla tercih etme bence.çünkü okadar zor sorular çıkmıyo.

!. icraLik .! ShoveL şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    101
    Arkadaslar Forumumuzda Kaynak inceleme bolumu var zaten. Orda baya bilgi var.
    Foruma ulasmak icin BURAYA tiklayiniz.

Sevimli Üye :) gulguseli şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    6
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    91
    bence o kitaplar bi işe yaramıyor sadece pratik yani başka bişi yok. kitaptakılerle ilgili bişey çıkmıyo.Sınav zaten kolay bır zaman yetmıyor okadar

Üye progmas şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var progmas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    84
    bana göre soruların zorluk derecesini ve soru tipini ayarlayabilen tek kitap güvender. ben geçen sene çalışırken. güvender i bitirdim. başa dönüp bi daha bitirdim. yetti tam hatırlamıyom karacan dı galiba güvenderin yaklaşık 3 katı bi kitap. alayım da farklı soru göreyim dedim. param boşuna gitti. 2-3 sayfasına baktım. sonra rafa koydum. bu işi en ideal yapan sadece güvender. herkese başarılar.

Aktif Üye okko şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var okko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    83
    guvenderin konu anlatımı mor kapaklı kitabından bahsediyonuz dimi arkadaşlar

Üye makinacı şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    84
    önce çıkmış sorular kitabı al bence mesela öğreti yayınları sarı kitap oradaki sorulara göre kıyaslarsın kitapların dgs ya uygunluğunu kaynak incelemede müthiş gerçekten yapanlardan allah razı olsun.hürmetler

Üye ngulen şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var ngulen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    84
    arkadaşlar ben bir çok kitab aldım soruları açısından iyi ama konu anlatımı sadece Karacan Akademi,Güveder,Sınav da iyi ben bu kaynaklardan yararlanıyorum...Sizlerin tavsiye edeceği dahi iyi kitablar varsa onlarıda temin edelim.

Var gibi görünüyr ama YOK d€niz şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var d€niz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    82
    gelişim kitap evinin kitabıda güzel arkadaşlar...Gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim...

+ Konu Cevaplama Paneli