|
|
#1 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 01-03-05
Downloads: 0
Uploads: 0
İtibar Gücü: 64 ![]() |
sizce piyasadaki kitaplar dgs'de cıkacak soruları karsılıyormu
sizce piyasadaki kitaplar dgs'de cıkacak soruları karsılıyormu bende bir kac kitap var ikiside aynı yılın baskısı ikisini inceleyerek calışıyorum ama biri birine uymuyo birinde fazla bilgivar birinde yuzeysel gecilmiş yada dikey decişte cıkan sorularla karsılastırdıgınızda tam bir kargasa cıkıyor ve birbirini tutmuyor tavsiye edeceginiz baskılar ve yayaınlar varsa yardımcı olabilirmisiniz yada bu dusunceye katılıyormusunuz eleştirilerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Paylaşımcı
Giriş Tarihi: 18-07-04
İtibar Gücü: 73 ![]() |
Bence çok kasmayın ya bu kadar aman aman kitaplar filan gerçekten standart bir kitap yeterli mesela güvender yeter yani bu öss değil ki böyle kitaplar filan
__________________________________________________ ________________ "engineer olacak inşallah" Bu mesaj en son " 13-04-05 " tarihinde saat 12:04 itibariyle coldfire tarafından düzenlenmiştir... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 11-11-04
Downloads: 29
İtibar Gücü: 68 ![]() |
sana katılıyorum coldfire fazla kasacak kitaplara çalışmaya gerek yok.kafa karıştırmaktan başka bişiye yaramıyor. güvender çokgüzel gerçekten. şuaralar ben ****** yayınlarının kitabına bakıyorum oda iyi fena değil.ayrıntıya giren kitapları fazla tercih etme bence.çünkü okadar zor sorular çıkmıyo.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Sevimli Üye :)
Giriş Tarihi: 19-07-04
Downloads: 6
İtibar Gücü: 74 ![]() |
bence o kitaplar bi işe yaramıyor sadece pratik yani başka bişi yok. kitaptakılerle ilgili bişey çıkmıyo.Sınav zaten kolay bır zaman yetmıyor okadar
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 20-12-04
İtibar Gücü: 67 ![]() |
bana göre soruların zorluk derecesini ve soru tipini ayarlayabilen tek kitap güvender. ben geçen sene çalışırken. güvender i bitirdim. başa dönüp bi daha bitirdim. yetti
tam hatırlamıyom karacan dı galiba güvenderin yaklaşık 3 katı bi kitap. alayım da farklı soru göreyim dedim. param boşuna gitti. 2-3 sayfasına baktım. sonra rafa koydum. bu işi en ideal yapan sadece güvender. herkese başarılar.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 25-01-05
İtibar Gücü: 65 ![]() |
guvenderin konu anlatımı mor kapaklı kitabından bahsediyonuz dimi arkadaşlar
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 09-12-04
önce çıkmış sorular kitabı al bence mesela öğreti yayınları sarı kitap oradaki sorulara göre kıyaslarsın kitapların dgs ya uygunluğunu kaynak incelemede müthiş gerçekten yapanlardan allah razı olsun.hürmetler
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 24-12-04
arkadaşlar ben bir çok kitab aldım soruları açısından iyi ama konu anlatımı sadece Karacan Akademi,Güveder,Sınav da iyi ben bu kaynaklardan yararlanıyorum...Sizlerin tavsiye edeceği dahi iyi kitablar varsa onlarıda temin edelim.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Var gibi görünüyr ama YOK
Giriş Tarihi: 23-03-05
İtibar Gücü: 65 ![]() |
gelişim kitap evinin kitabıda güzel arkadaşlar...Gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim...
|
|
|
|
![]() |
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Etiketler |
| dgs kaynak, dgs kitap, kaynak, kitap, test kitabı |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|