![]() |
||
|
|||||||
|
|
|
|
| DGS Kaynak İnceleme DGS ile ilgili hangi kitap iyi,hangi kitaplara çalışmalıyım? Bu sorular hakkında üyelerin cevabını bu bölümde okuyabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#41 |
|
Guest
|
Bende 2 tane DGS kitabı var ve bunlardaki soruların seviyesi Şu ana kadar DGS de çıkmış soruların seviyesinin çok üzerinde..Yani biraz daha zorluyolar insanıki gerçek sınavda rahat çözelim diye..Bence standart bi DGS kitabını yalayıp yutan biri DGS'de matematikten full çeker( heyecanına hakim olabilirse tabi)...Bence hiç gerek yok les mes çalışmaya ...Faydası mutlaka olur ama gerek yokki..Zaten gerçek sınav seviyesi DGS kitaplarının çok altında..mesela Kitaplardaki denemelerde 70 mat neti yapan adam gerçek DGS de 80 mat yapar rahatlıkla.
Bu mesaj en son " 23-05-06 " tarihinde saat 21:50 itibariyle soulfly tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
#42 |
|
ışığı görmek elinde
Giriş Tarihi: 12-05-06
İtibar Gücü: 38
![]() |
merhaba arkadaslar ben karacanın dgs kıtabını cözyorum bırde ****** yaıncılık soru bankasını aldım ****** karacana göre çok basit kalıyor bulmaca edasıyla hazırlanmıs bir kitap.Bu iki kitabın sınav icin yeterli olup olmadıgı hakkında bir bilgim yok.dgsde cıkan sorulara en yakın sorular bulunan bır kıtap adı bılen varsa cevaplarını bekliyorum herkese başarılar
|
|
|
|
|
|
#43 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 02-05-06
İtibar Gücü: 38
![]() |
GÜvender İn Kİtabini Bende Kullaniyorum ArkadaŞlar İyİ HazirlanmiŞ GeÇmİŞ Yillardakİ Dgs Sorularindan OluŞuyor Zaten Deneme Sinavlari Ve Konu İÇİndekİ Örneklemeler
Bİrde Sinav In HazirlamiŞ OlduĞu Kİtap Var Onu Denedİnİzmİ Bİlmİyorum Ama GÜvender Le Yakindan Uzaktan İlgİsİ Yok |
|
|
|
|
|
#44 |
|
TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR
Giriş Tarihi: 10-08-05
İtibar Gücü: 52
![]() |
ben güvenderi beğenmedim açıkcası
|
|
|
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#45 |
|
Yazlıkçı Üye
Giriş Tarihi: 09-10-04
İtibar Gücü: 65
![]() ![]() |
Aslında güvender,kitabında sınav basit demek istemiş,farkındaysanız konuların derinlerine inmeden en sade biçimde anlatmış
gerisi ise soru çözmeye kalmış. |
|
|
|
|
|
#46 |
|
TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR
Giriş Tarihi: 10-08-05
İtibar Gücü: 52
![]() |
bence piyasada gerçek bir dgs kitabı ne yazıkki yok ya gereksiz konulara girilmiş yada yüzeysel anlatılmış aslında güzel bir kitap çıkarsalar ii de para kazanırlar ama işte yıllık ikimilyonluk öss birmilyonluk oks iki senebir iki üç milyonluk kpss pazarı varken 60,000 kişilik dgs pazarına girmiyorlar tabii
|
|
|
|
|
|
#47 |
|
Hemen Dönecek?!!
Giriş Tarihi: 19-06-05
İtibar Gücü: 63
![]() ![]() ![]() ![]() |
kimi kitaplar yüzeysel kimileri aşırı zor yada tam dgs formatı değil.laylay lom kitap çok var
![]()
|
|
|
#48 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 29-06-05
İtibar Gücü: 50
![]() |
Bence herhangi bir öss kitabında ilgili konular çalışılarak başarı elde edilebilir. çünkü bu sınav mantık ağırlıklı yani az bi bilgivarsa gerisi mantıkla çözülür.
Bu mesaj en son " 06-06-06 " tarihinde saat 19:38 itibariyle Ne-Co tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#49 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 25-09-05
İtibar Gücü: 47
![]() |
çoğunluk güvenderi beğendiğini sölüyo bense tam tersi hiç beğenmedim sorular hatalı yada alakasız geldi çok basit sorular dgs nin seviyesinin altında bence. ben kendimi mantık sorularında geliştiricek kitaplardan çalışıyorum çoğunlukla eksiğimi o olarak görüyodum ama bu eksiği kapattım sayılır nerdeyse bütün mantık sorularını içeren kitapları edinip çözdüm dgs kitaplarındada deneme olanlardan yararlanıyorum konu anlatımlarını gereksiz buluyorum
|
|
|
|
|
|
#50 |
|
Bir Numaları Üye :)))
Giriş Tarihi: 17-06-05
İtibar Gücü: 51
![]() |
s.a arkadaşlar,
ewet çoğunluk güvenderi beğenmiş bende güvender'i lgs den ve öss den tanıyorum ve güvendiğim sınavlarla en yakın benzerliği gösteren yayın odur genelde. ama bu dgs için olan kitabını bulamadım. yayından mı kaldırıl mış ne olmuş öyle bişeyler diyorlar. sanki ne varsa ? şimdi bildiğiniz bi dgs deneme kitabı varmı bende irem vardı bundan başka artık on günler maraton denmelerine başlamak gerekir... demi ? hee birde şu online sınav işi vardı o ne alem de ne oldu ne zaman yapılacak ? Bilgisi olan varsa bi zahmet bize de bildirsin...
|
![]() |
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Etiketler |
| dgs kaynak, dgs kitap, kaynak, kitap, test kitabı |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|