bu güvenderin eski baskılarınıda bulamıoorum ne yapıcam bilmiorum
seneye sınava giricem herkese başarılar
bu güvenderin eski baskılarınıda bulamıoorum ne yapıcam bilmiorum
seneye sınava giricem herkese başarılar
mrb arkadaşlar ben enson irem yayıncılığın DGS denemeleri diye bi kitabını aldım 12 deneme sınavı var ben memnunum tavsiye ederim![]()
bence karsılamıo o nedenle les alıyoruz ya![]()
Kısmen evet..Piyasadaki yayinlar yıllardır aynı,basım yıllarındaki tek fark cıkmış sorular oluyo..Ösym soruları hazırlarken muhakkak piyasadaki soruları inceliyor..Genelleme yapıyorum oss,dgs,les butun sınavlar icin soru hazırlarken butun kaynaklara bakıyolardir..Düz mantık yaparsak ösym kendi düşüncesi ile uyuşan yayınları inceliyordur bence..Yani benım ilk tercihim fdd,sınav,zeka küpü yayınları..
deneyim yayınlarının 5000 soruluk mavi kitabı sınav standartında oldugunu düşünüyorum
karacan yayınlarıda çok güzel biraz pahalı geldi bana ama olsun özellikle bir soruyu çözerken farklı ve kısa yollarınıda anlatmaları çok hoşuma gitti.
şu ana kadar gürdügüm en kapsamlı kitap deneyim yayınların 5000 soruluk mavi kitabı sınav standartında oldugunu düşünüyorum çünkü kitap çok kapsamlı
ya bu deneyim yayınlarını mersinde bulamadım nasıl temin edebilirim
GÜNLERİNİ SAY ,KAZANCINI SAY,BÜYÜKLERİNİ SAY AMA YERİNDE SAYMA...
MEVLANA
Üye
ins makına olur basarılar kardes
Arkadaşlar ****** yayınlarının dgs soru bankası 1 kitabını ayrıca metod ve beyin fırtınası öss yaprak testlerini tavsiye ederim
![]() |
|
||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|