www.pctk.com.tr
+ Konu Cevaplama Paneli
26. Sayfa - Toplam 27 Sayfa var BirinciBirinci ... 16 23 24 25 26 27 SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 251 ile 260 ve 266

Konu: sizce piyasadaki kitaplar dgs'de cıkacak soruları karsılıyormu

ben bir tuhafım... Makino şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var Makino - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    34
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    53
    eeet ben guvederin sadece sozelini cozun derimsozel mukemmel
    Samimi olmayı vaat edebilirim ama tarafsız olmayı asla...

Üye oozz şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    34
    bizden geçti artık, 2009 dgs ye hazırlanacaklara tavsiyem, ales çalışın, ales çıkmış sorularını çözün.

Aktif Üye+++ kararsızz seçkin bir yolda olduğunu belli kararsızz seçkin bir yolda olduğunu belli kararsızz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    36
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    44
    konu ayırmadan çalışan için ve hatalarını esgeçmeyip öğrenmeye çalışan biri için dgs kaynakları yeterli,ancak yıllar geçttikçe daha da zaman alıcı sorular soruyor ösym ve bu zaman kaybına da %90 mantık soruları neden oluyor.
    bir yayınevi de sadece mantık soruları bulunduran bir kitap çıkarmayı denese müthiş bir talep olur,belki zor olur bunu yapmak ama bizler için çok faydalı olur.kendi adıma konuşayım mantık sorularını yapamadığım için okumak bile istemiyorum.sevmem için öğrenmem lazım öğrenmem için de bol soru.

Aktif Üye Musteg şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Blog Girişleri
    4
    İtibar Gücü
    27
    Alıntı coldfire Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence çok kasmayın ya bu kadar aman aman kitaplar filan gerçekten standart bir kitap yeterli mesela güvender yeter yani bu öss değil ki böyle kitaplar filan

__________________________________________________ ________________
    "engineer olacak inşallah"
    yetmiyor aga yetmiyor farklı soru tipleri lazım .2008 dgs cıkan olasılık sorusu ögrenci ,yaşlı vs. sıralama sorusu dersahane hocam öss üstü bir soruydu dedi.

made in AMERİKA :) vethek seçkin bir yolda olduğunu belli vethek seçkin bir yolda olduğunu belli vethek seçkin bir yolda olduğunu belli vethek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    39
    Alıntı kararsızz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bir yayınevi de sadece mantık soruları bulunduran bir kitap çıkarmayı denese müthiş bir talep olur,belki zor olur bunu yapmak ama bizler için çok faydalı olur.kendi adıma konuşayım mantık sorularını yapamadığım için okumak bile istemiyorum.sevmem için öğrenmem lazım öğrenmem için de bol soru.
    bir yayıneviyle anlaşsam ben çıkartcağım mantık kitabı
    gerçekten piyasa o kdr az kitap var ki.bize daha orjinal sorular lazım.dershane denemelerinde ilk defa bir soruyla karşılaşınca çözmek için uğraşıp fazladan vakit kaybediyoruz..
    Fen-Edebiyat fak. Biyoloji(2004-2008)
    AÖF Laborant ve Veteriner Sağlık(2007-2009)
    Veteriner Fakültesi(2009-2014)

Üye gurkan_11 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var gurkan_11 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    32
    Arkadaşlar Güvenderden gerisi yalan ben ÖSS ye çalışırkende Matematiğe Güvenderden çalışmıştım demelerde 9 netten 21 nete çıktım ÖSS dede 26 net geldi ama tabi 4 puanla kaçırmıştım kazanamdım :-(

Ama inşallah DGS olur...Allah herkezin gönlüne göre versin ...

gel gör beni edam1906 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var edam1906 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    6
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    42
    yalnız şöyle birşeyde var kaynaklar sürekli çıkmış tarzda sorular içeriyor bazıları formatı bile yakalayamıyor benim görüşüme göre ama dgs içinde yer alan bütün konuları çözün hepsi hakkında iyi bir yayın vardır tasarı ve güvender beni eşit ağırlıkta gerçekten hazırladığını düşündüğüm iki kaynak ama sadece yıllara göre çıkmış soruların ağırlığı mevcut her kaynaktan yararlanmaya çalışın öss deneme kitaplarıda güzel olabilir bu konuda çünkü ösym mantıktan eliyor ve hepimiz kabul ettiği gibi eleme bu sorulardan oluşuyor benim görüşüm mantık sorusu değil dikkat sorusu çözün cümlenin anlamı hakkında çok zorlayıcı sorular sözel mantıkta önem kazanabiliyor sonuçta ikisindede önemli olan dikkat bu benim fikrim paylaşmak istedim
    [/I]I]ümit etmekte güzel değil mi[/I]

Üye frukt şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    31
    Arkadaşlar merhaba ben işyerinde çalışmak için yaprak testleri almayı düşünüyorum.piyasa
    da irem,yedikilim ve nobel yayınlarının testleri var ama hangisini alacağıma karar veremed
    im sizler bu konuda yardımcı olursanız sevinirim iyi çalışmalar teşekkürler.

Üye sedatbjk şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var sedatbjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    208
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    63
    Alıntı frukt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar merhaba ben işyerinde çalışmak için yaprak testleri almayı düşünüyorum.piyasa
    da irem,yedikilim ve nobel yayınlarının testleri var ama hangisini alacağıma karar veremed
    irem'i tavsiye ederim, tasarı da olabilir.

10. 06-04-09 18:35

Aktif Üye

Sebep
    10 mesaj doldurmak için yazılmış mesajlar...

11. 06-04-09 21:23

Üye

Sebep
    10 mesaj doldurmak için yazılmış mesajlar...

12. 11-04-09 19:41

Üye

Üye sfyuksel33 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var sfyuksel33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    16
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    21
    Alıntı frukt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    irem ve tasarı yayınlarını çözmeni tavsiye ederim. yediiklime hiç bulaşma (:

+ Konu Cevaplama Paneli