|
|
#251 |
|
ben bir tuhafım...
Giriş Tarihi: 22-01-07
Downloads: 34
Uploads: 0
İtibar Gücü: 36 ![]() |
eeet ben guvederin sadece sozelini cozun derimsozel mukemmel
|
|
|
|
|
|
#252 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 23-05-08
Downloads: 1
İtibar Gücü: 17 ![]() |
bizden geçti artık, 2009 dgs ye hazırlanacaklara tavsiyem, ales çalışın, ales çıkmış sorularını çözün.
|
|
|
|
|
|
#253 |
|
Aktif Üye++
Giriş Tarihi: 24-01-08
Downloads: 35
İtibar Gücü: 25 ![]() |
konu ayırmadan çalışan için ve hatalarını esgeçmeyip öğrenmeye çalışan biri için dgs kaynakları yeterli,ancak yıllar geçttikçe daha da zaman alıcı sorular soruyor ösym ve bu zaman kaybına da %90 mantık soruları neden oluyor.
bir yayınevi de sadece mantık soruları bulunduran bir kitap çıkarmayı denese müthiş bir talep olur,belki zor olur bunu yapmak ama bizler için çok faydalı olur.kendi adıma konuşayım mantık sorularını yapamadığım için okumak bile istemiyorum.sevmem için öğrenmem lazım öğrenmem için de bol soru. |
|
|
|
|
|
#254 | |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 31-10-08
Blog Başlıkları: 4 Downloads: 3
İtibar Gücü: 10 ![]() |
Alıntı:
farklı soru tipleri lazım .2008 dgs cıkan olasılık sorusu ögrenci ,yaşlı vs. sıralama sorusu dersahane hocam öss üstü bir soruydu dedi.
|
|
|
|
|
|
|
#255 | |
|
:: MeLek ::
Giriş Tarihi: 20-06-08
Downloads: 2
İtibar Gücü: 21 ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
![]() gerçekten piyasa o kdr az kitap var ki.bize daha orjinal sorular lazım.dershane denemelerinde ilk defa bir soruyla karşılaşınca çözmek için uğraşıp fazladan vakit kaybediyoruz.. |
|
|
|
|
|
|
#256 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 18-07-08
Downloads: 3
İtibar Gücü: 15 ![]() |
Arkadaşlar Güvenderden gerisi yalan ben ÖSS ye çalışırkende Matematiğe Güvenderden çalışmıştım demelerde 9 netten 21 nete çıktım ÖSS dede 26 net geldi ama tabi 4 puanla kaçırmıştım kazanamdım :-(
Ama inşallah DGS olur...Allah herkezin gönlüne göre versin ... |
|
|
|
|
|
#257 |
|
gel gör beni
Giriş Tarihi: 27-10-07
Downloads: 5
İtibar Gücü: 25 ![]() |
yalnız şöyle birşeyde var kaynaklar sürekli çıkmış tarzda sorular içeriyor bazıları formatı bile yakalayamıyor benim görüşüme göre ama dgs içinde yer alan bütün konuları çözün hepsi hakkında iyi bir yayın vardır tasarı ve güvender beni eşit ağırlıkta gerçekten hazırladığını düşündüğüm iki kaynak ama sadece yıllara göre çıkmış soruların ağırlığı mevcut her kaynaktan yararlanmaya çalışın öss deneme kitaplarıda güzel olabilir bu konuda çünkü ösym mantıktan eliyor ve hepimiz kabul ettiği gibi eleme bu sorulardan oluşuyor benim görüşüm mantık sorusu değil dikkat sorusu çözün cümlenin anlamı hakkında çok zorlayıcı sorular sözel mantıkta önem kazanabiliyor sonuçta ikisindede önemli olan dikkat bu benim fikrim paylaşmak istedim
|
|
|
|
|
|
#258 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 12-08-08
Downloads: 2
İtibar Gücü: 14 ![]() |
Arkadaşlar merhaba ben işyerinde çalışmak için yaprak testleri almayı düşünüyorum.piyasa
da irem,yedikilim ve nobel yayınlarının testleri var ama hangisini alacağıma karar veremed im sizler bu konuda yardımcı olursanız sevinirim iyi çalışmalar teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#259 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 20-05-06
Downloads: 204
İtibar Gücü: 46 ![]() |
irem'i tavsiye ederim, tasarı da olabilir.
|
|
|
|
|
|
| cetinhande |
|
Bu mesaj silinmiştir. Utku.
Neden: 10 mesaj doldurmak için yazılmış mesajlar...
|
|
|
#260 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 12-04-09
Downloads: 16
İtibar Gücü: 0 ![]() |
irem ve tasarı yayınlarını çözmeni tavsiye ederim. yediiklime hiç bulaşma (:
|