eeet ben guvederin sadece sozelini cozun derimsozel mukemmel
eeet ben guvederin sadece sozelini cozun derimsozel mukemmel
Samimi olmayı vaat edebilirim ama tarafsız olmayı asla...
bizden geçti artık, 2009 dgs ye hazırlanacaklara tavsiyem, ales çalışın, ales çıkmış sorularını çözün.
konu ayırmadan çalışan için ve hatalarını esgeçmeyip öğrenmeye çalışan biri için dgs kaynakları yeterli,ancak yıllar geçttikçe daha da zaman alıcı sorular soruyor ösym ve bu zaman kaybına da %90 mantık soruları neden oluyor.
bir yayınevi de sadece mantık soruları bulunduran bir kitap çıkarmayı denese müthiş bir talep olur,belki zor olur bunu yapmak ama bizler için çok faydalı olur.kendi adıma konuşayım mantık sorularını yapamadığım için okumak bile istemiyorum.sevmem için öğrenmem lazım öğrenmem için de bol soru.
Fen-Edebiyat fak. Biyoloji(2004-2008)
AÖF Laborant ve Veteriner Sağlık(2007-2009)
Veteriner Fakültesi(2009-2014)
Arkadaşlar Güvenderden gerisi yalan ben ÖSS ye çalışırkende Matematiğe Güvenderden çalışmıştım demelerde 9 netten 21 nete çıktım ÖSS dede 26 net geldi ama tabi 4 puanla kaçırmıştım kazanamdım :-(
Ama inşallah DGS olur...Allah herkezin gönlüne göre versin ...
yalnız şöyle birşeyde var kaynaklar sürekli çıkmış tarzda sorular içeriyor bazıları formatı bile yakalayamıyor benim görüşüme göre ama dgs içinde yer alan bütün konuları çözün hepsi hakkında iyi bir yayın vardır tasarı ve güvender beni eşit ağırlıkta gerçekten hazırladığını düşündüğüm iki kaynak ama sadece yıllara göre çıkmış soruların ağırlığı mevcut her kaynaktan yararlanmaya çalışın öss deneme kitaplarıda güzel olabilir bu konuda çünkü ösym mantıktan eliyor ve hepimiz kabul ettiği gibi eleme bu sorulardan oluşuyor benim görüşüm mantık sorusu değil dikkat sorusu çözün cümlenin anlamı hakkında çok zorlayıcı sorular sözel mantıkta önem kazanabiliyor sonuçta ikisindede önemli olan dikkat bu benim fikrim paylaşmak istedim![]()
[/I]I]ümit etmekte güzel değil mi[/I]
Arkadaşlar merhaba ben işyerinde çalışmak için yaprak testleri almayı düşünüyorum.piyasa
da irem,yedikilim ve nobel yayınlarının testleri var ama hangisini alacağıma karar veremed
im sizler bu konuda yardımcı olursanız sevinirim iyi çalışmalar teşekkürler.
Aktif Üye
Üye
Üye
![]() |
|
|||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
|||||||||||||||||||||||