www.pctk.com.tr
+ Konu Cevaplama Paneli
25. Sayfa - Toplam 27 Sayfa var
BirinciBirinci ... 15 22 23 24 25 26 27 SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 241 ile 250 ve 266

Konu: sizce piyasadaki kitaplar dgs'de cıkacak soruları karsılıyormu

umutlarımızda olmasaydı.. AlexFB seçkin bir yolda olduğunu belli AlexFB seçkin bir yolda olduğunu belli AlexFB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    20
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    26
    bende yediiklimin var memnun değilim.

Aktif Üye++ IIREMM şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var IIREMM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    14
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    47
    Alıntı BBBBetuSSS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende Güvenderi tavsiye edenlerden yanayım çok güzel sorular var
    Güvenderde kımı zaman zorlanılabılınıyor.. ama cevabını aradıgınız soru tarzlarını güvenderde bulabılırsınız..
    DGS formatının belkı azıcık üstünde olabılır ama bu iyi bişi.. olması gerektıgı gibi..
    Bende guvenderı tavsıye edenlerdenım...

İnanmak, başarmak için en büyük adımdır. Yeterki kendinize inanın. İşte o zaman olur.

Üye mugebabata şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    220
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    41
    arkadaşlar sizce tasarının soru bankası nesıl bir kitap tasarının sitesinde süper diye yorumlar yapmışlar ne kadar doğru olabilir

SONSUZA DEK FENERBAHÇE mermaid_06 seçkin bir yolda olduğunu belli mermaid_06 seçkin bir yolda olduğunu belli mermaid_06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    özledimm seni be hüzün şehrim tek sıgınagım...
    Downloads
    55
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    36
    Alıntı mugebabata Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar sizce tasarının soru bankası nesıl bir kitap tasarının sitesinde süper diye yorumlar yapmışlar ne kadar doğru olabilir
    bazen hata çıkıo ama hepsinde var o ama hiç yokdan iidr ben onu bitrmek üzereyim
    Kaderin amansız oluşu değildir sorun; çünkü insan bir şeyi inatla isterse onu elde eder. Korkunç olan istediğimiz şeyi elde ettikten sonra ondan bıkmamızdır. O zaman sucu kaderde değil, kendi isteğimizde bulmalıyız.

Aktif Üye+ firatakyaz şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var firatakyaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    129
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    44

Kapadokya yayınevi

Merhaba arkadaşlar

Geçen gün zafer çarşısını gezerken gözüme kapadokya yayınevinin 2008 dgs yaprak testi gözüme çarptı. Biraz inceledim ve fiyatına bakınca direk aldım ve dedim ki bugüne kadar boşu boşuna diğer yaprak testlere para yatırmışım. adamlar öyle güzel hazırlamışlar ki içinde küçük bir 2003-2007 dgs çıkmış sorular kitapçığı ve içindeki yaprak testlerin çözümlerinin olduğu bir kitap var. Beni en çok etkileyen şeyde bu yaprak testlerin çözümlü kitabı oldu. Yaprak testlerde bir iki yanlış var fakat çözümünde düzeltmiş yanlışını. Yaprak testin normal fiyatı 12 ytl arkadaşla iki tane aldığımız için 6 ytl ye düşürdü. Denemenizi tavsiye ederim. Dgs ye 17 gün kala ne kadar işe yarar bilmiyorum ama

Aktif Üye+ ezelim şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var ezelim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    45
    Uploads
    0
    Blog Girişleri
    1
    İtibar Gücü
    37
    Alıntı space_yut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu an benim çalıştığım ve bitirmek uzere olduğum bi kitap var irem yayın. 2008 baskısı ve bide pegema yay. son on yılın ales çıkmış sorularınına bakılırsa daha faydalı bir çalışma olur diye düşünüyorum

valla şu an benim çalıştığım ve bitirmek uzere olduğum bi kitap var irem yayın. 2008 baskısı ve bide pegema yay. son on yılın ales çıkmış sorularınına bakılırsa daha faydalı bir çalışma olur diye düşünüyorum
    pegama yayınlarını soruları çözümlümü yani çözmlernide wermiş mi

bide şu pegama yayınlarını kullannan arkadaşlar hangisini kullanıo deneme mi,soru bankası mı konu anlatımlı mı we bunların çözmleride içinde mi....denemeleri hızlandrmak istyorum yayına ihtiyacım warr yardım pleaseeee

Alıntı dgs_ci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben ales kıtaplarından hazırlanıyorum..keısnlıkle turkce ıcın ıdeal..soruları gayet matıklı ve zorlaıyıcıı tavsıyemdır. . . .
    hangi yayaına çalışıosun peki?mat nasıl?

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy gören warsa benimkine acelee cwp yahuuuuuuuuuuuu
    Konu Fibonacci tarafından (06-07-08 Saat 16:33 ) değiştirilmiştir. Sebep: mükerrer mesaj..

Üye suspection şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    28

bol soru çözün

arkadaşlar asil yayınlarının denemesini tavsiye ederim en azında değişik sorular var diğerleri gibi değil

Üye zaar şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var zaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    0
    bi çok yayın var elimde ama hiç biri güvender kadar kaliteli değil.
    2008 dgs'de herkese başarılar.

Aktif Üye alon_e şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var alon_e - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    28
    bence güvender kasıyo bıraz ama dgs ye gore ama kesınlıkle cozulmelı.tasarı ve ırem i de cozersenız yanında tam super ve bence bu 3 ü bırlesınce tam bı dgs tarzı cıkıyor ortaya..
    2009 dgs
    uludağ üniversitesi
    tekstil mühendisliği

...ösym ye saygılar....

Aktif Üye ugurcan şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var ugurcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    16
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    67

sözelciler için

Arkadaşlar,

Sözelciyseniz zor Türkçe soruları ile başa çıkmak istiyorsanız Tasarı çözün. Ama 10luk fasikülünde 10 denemenin içinde bir tane bile anlamca yakın kelimeyi bulun şeklinde soru yoktu. Tamam bu soruların çıkma oranı giderek düşüyor da en azından 2-3 denemeye koyabilirlerdi. Ayrıca bazı paragrafları çok fazla uzun yarım sayfadan da fazla olabiliyor.

En iyi kaynak geçmiş yıllardır bence. Güvender ve İrem de güzel. Ancak İrem in bazı cevap anahtarlarında baskı hatası var ama iyi yine de...

+ Konu Cevaplama Paneli