|
|
#11 |
|
Sevimli Üye :)
Giriş Tarihi: 19-07-04
Downloads: 6
Uploads: 0
İtibar Gücü: 74 ![]() |
Ben güvenderin çözmüştüm ama hiç alakalı sorular yoktu bence bıraz bu sorular sanş meselesi tam anlmıyla yeterki değil çıkmış sorunlar sanırım en ıyısı.
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Paylaşımcı
Giriş Tarihi: 18-07-04
Downloads: 0
İtibar Gücü: 73 ![]() |
Ne tesadüf ki bende sadece güvenderin eski baskı bir kitabı ile hazırlandım ve ihtiyacım olandan fazlasını elde ettim ama ben mutlaka sadece bu olacak diye birşey demiyorum bence güzel anlatıyor ve yeterli. Kitap olayına fazla takılmamak en iyisi gerçekten temel öss bilgisi olan biri sınavdan rahatlıkla iyi bir net çıkartır ayrıca şu meşhur mantık soruları için çalışmak bence faydalı olur hani şu beş kişi pastahaneye gitmiş o bunu yemiş öteki şunu içmiş tipinde ki sorular hem kafa karıştırıyor hemde acayip zaman alıyor dikkat edilmesi gereken soru tiplerinden birisi hatta en önemlisi bu bence gerçekten iyi puan getiriyor farkı ortaya koyuyor.
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Sevimli Üye :)
Giriş Tarihi: 19-07-04
İtibar Gücü: 74 ![]() |
O soru tarzları genellikle bulmacalarda var . Beyin jimnastiği tarzı bulmacaları çözmek yararlı olur bence tıpkı onlara benzıyor.Zaten bu sorularda mantığı anlamadın mı bağlantılı 3-4 soru gidiyor yani.Pratik lazım.
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Paylaşımcı
Giriş Tarihi: 18-07-04
Downloads: 0
İtibar Gücü: 73 ![]() |
doğru söylüyor gerçekten bulmacalar yardımcı olabilir ayrıca biraz dikkat ederseniz pek fazla zorlamayabilir.
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
!. icraLik .!
Giriş Tarihi: 08-07-04
Downloads: 7
İtibar Gücü: 83 ![]() |
Bu sorular sanirim en hizli tablo yontemiyle yapilabiliyor. Makine Muhendisi bir arkadasim bana yontemini anlatmisti ama unuttum. Cok pratik bir yontemi vardi ve tablo gibi dedigim yeri ayarladiginizda 4-5 sorunun cevabi ortaya cikiyordu.
|
|
|
|
|
|
#16 | |
|
YaPozitifOl,yada SessizOl
Giriş Tarihi: 19-12-05
Downloads: 8
İtibar Gücü: 53 ![]() |
Alıntı:
arkadaşm en yakın zamanda arkadaşından yeniden anlatması istesen ve bizle paylaşsan süper olur biliomusun bekliorum yani
|
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
!. icraLik .!
Giriş Tarihi: 08-07-04
Downloads: 7
İtibar Gücü: 83 ![]() |
Alıntı:
![]() 450 gün sonra öğrenirim seneye girecek olanlar faydalanır
|
|
|
|
|
|
|
#18 | |
|
YaPozitifOl,yada SessizOl
Giriş Tarihi: 19-12-05
Downloads: 8
İtibar Gücü: 53 ![]() |
Alıntı:
neyse inşallah seneye girenlere yardımı olur ne yapalım yine de saol |
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 14-03-06
İtibar Gücü: 49 ![]() |
bence kitabın baya yararı oluyor zaten geçmişe dayalı bilgileri kapsayan bir sınav az çalışmayla kazanabilirsiniz.
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 05-04-06
Downloads: 5
İtibar Gücü: 48 ![]() |
bence sıkı 2 veya 3 kitap alıp çalışmakta fayda var,çünkü konu anlatımları farklı olmalı ,her tip farklı soru yapmakta fayda var,ayrıca çok soru çözmek hızınızı oldukça arttırıyor,bir de eğer vaktiniz varsa günde 80-100 sayfa roman okuyun ( hazır bu ara sabah ve hürriyet gazeteleri 1.5-2 ytl'ye roman verirlerken) çünkü sözel bölümde ki uzun soruları daha iyi anlamanızı ve irdelemenizi sağlar
|
|
|
|
![]() |
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Etiketler |
| dgs kaynak, dgs kitap, kaynak, kitap, test kitabı |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|