DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO
Geri Git   DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO > Forum Hakkında > Site Hakkında
Şifremi Unuttum? Üye Ol!
Site Hakkında Site ve Forum hakkında görüş,öneriler ve şikayetletiniz için bu bölümü kullanabilirsiniz.

Yanıtla

Konu Araçları Mod Seç
Eski 08-04-05, 01:08   #1
!. icraLik .!

Giriş Tarihi: 08-07-04
Downloads: 7
Uploads: 0
İtibar Gücü: 83
ShoveL Sanal Karizma İstemiyor
Question Forum Hakkında İstekler

Forumun nasil bir dizayna sahip olmasini isterdiniz?

ilk istegi ben yapiyim.
  • Sitemizi destekleyen Turkforum.Net ' te cok guzel bir uygulama var. Kullanicilarin avatarlarinin altinda Karizma Puanini ve Karizma derecesini belirten gostergeler var. Sanirim bizdeki Terazi simgelerinin ( ustune tutunca Add to Reputation ) gosterimi.
    Forumumuzdaki biraz arka planda kalmis. Bence TurkForum.net ' teki gibi bir
    uygulama cok iyi olur. Mesajlari degerlendirirken puan dusurup - yukseltebiliriz..
  • Bir istedigmde, Ana sayfadaki " Mezunu oldugunuz/olacaginiz bolum hangisi " anketi degistirilebilir. Bence cok uzun suredir orada ve sahsen gormekten sıkıldım. Bunun yerine, sinavla ilgili beklentiler ( kazanabilmenizi hangi oranda goruyorsunuz vs. ) olabilir.

Bu mesaj en son " 08-04-05 " tarihinde saat 01:21 itibariyle ShoveL tarafından düzenlenmiştir... Neden: eksik mesaj
ShoveL Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-04-05, 10:00
SpeedyX
Bu mesaj silinmiştir. SpeedyX.
Eski 08-04-05, 14:09   #2
Üye

Giriş Tarihi: 28-02-05
Downloads: 0
İtibar Gücü: 64
yumak Sanal Karizma İstemiyor
forumda bir de sözel bölüm için yer verilirse çok iyi olur. çünkü 2004 dgs soruları yayınlandı fakat sözel kısmı yayınlanmadı.bir de hep sayısal agırlıklı olarak konulara yer veriliyor bence sözel kısım içinde bi şeyler düşünülmeli.
örnegin sözelden daha fazla net çıkarmak için hızlı okumak gerekiyor. bunu geliştirmek için neler yapılabilir.
haa birde böyle güzel matematik sorularının oldugu sitelere yönlendirme yapmak
için hızlı erişim linkleri açılırsa çok faydalı olur diye düşünüyorum..
bitane ben yazayım:www.*******.com

Bu mesaj en son " 08-04-05 " tarihinde saat 14:18 itibariyle Volkan tarafından düzenlenmiştir...
yumak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-04-05, 14:12   #3
10000Ke+100Mu+1Ya=KeMuYa

Giriş Tarihi: 11-01-05
Downloads: 3
İtibar Gücü: 68
KeMuYa Sanal Karizma İstemiyor
dostum yumak linke eklediğin site tr uzantılı değil sanırım.ben girmeye çalıştım olmadı.tr uzantısı kaldırınca girdi.istersen düzelt...

ayrıca ben diyorumki haftanın üyesi gibi bi bölüm açabiliriz.böylece katılım ve fikirler çoğalabilir...

Bu mesaj en son " 08-04-05 " tarihinde saat 14:15 itibariyle KeMuYa tarafından düzenlenmiştir... Neden: eksik yazım
KeMuYa Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-04-05, 14:36   #4
Üye

ewet öyle olmuş kemu kardeş.ewet neden olmasın senin fikrinde güzel
heey arkadaşlar sitenin dogru adresi:www.*******.com
Eski 08-04-05, 14:53   #5
√VSniper√V

Giriş Tarihi: 01-07-04
Downloads: 2
İtibar Gücü: 86
KIRAC Sanal Karizma İstemiyor
Exclamation

arkadaşlar burası reklam panosu değil !
KIRAC Çevrimiçi   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-04-05, 14:57   #6
Prof

Giriş Tarihi: 23-06-04
Blog Başlıkları: 2
Downloads: 285
Uploads: 41
İtibar Gücü: 85
Utku iyi yolda ilerliyorUtku iyi yolda ilerliyorUtku iyi yolda ilerliyorUtku iyi yolda ilerliyorUtku iyi yolda ilerliyorUtku iyi yolda ilerliyorUtku iyi yolda ilerliyor
Alıntı:
yumak tarafından gönderildi
ewet öyle olmuş kemu kardeş.ewet neden olmasın senin fikrinde güzel
heey arkadaşlar sitenin dogru adresi:www.*******.com
arkadsım linkini verdiğin site henüz hazırlık aşamasında..
reklam yapmayın buna taviz vermiyoruz,gerçekten yararlıysa site o zaman yazın buraya..
reklam amaçlı olduğu için bu sitenin adı yasaklanacak bu sitede...
Utku Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-04-05, 15:06   #7
Üye

arkadaşlar ne reklamı biz burada ticaret mi yapıyoruz.eğer birine zerre kadar yardımı olacaksa niçin bundan sonuna kadar faydalanmayalım degil mi ya?
bana göre orada matematik adına güzel şeyler var diye orasını yazmıştım yoksa her önümüze gelen yeri aa reklam yapmiş deyip kapattırırsak nerede kaldı bizim paylaşımcı ruhumuz.onun için eger size bir şey sunulmuşsa ondan sonuna kadar
faydalanmaya bakın bırakın bu reklam şu sinema o tiyatro ayaklarını..

Bu mesaj en son " 08-04-05 " tarihinde saat 15:09 itibariyle yumak tarafından düzenlenmiştir...
Eski 08-04-05, 15:16   #8
administrator

Giriş Tarihi: 06-07-04
Downloads: 9
İtibar Gücü: 76
semin İtibar düzeyini kapadı
Alıntı:
yumak tarafından gönderildi
arkadaşlar ne reklamı biz burada ticaret mi yapıyoruz.eğer birine zerre kadar yardımı olacaksa niçin bundan sonuna kadar faydalanmayalım degil mi ya?
bana göre orada matematik adına güzel şeyler var diye orasını yazmıştım yoksa her önümüze gelen yeri aa reklam yapmiş deyip kapattırırsak nerede kaldı bizim paylaşımcı ruhumuz.onun için eger size bir şey sunulmuşsa ondan sonuna kadar
faydalanmaya bakın bırakın bu reklam şu sinema o tiyatro ayaklarını..
yumak öncelikle uslubunu düzeltirsen seviniriz üyeler olarak. Verdiğin adresteki tüm içerik yapım aşamasında. Buda ne amaçla buraya yazıldığını gösteriyor.
semin Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-04-05, 15:27   #9
Üye

arkadaşlar tamam tamam bi daha agzımı açmayacagım.ayrıca ben o sitenin linkini herkes faydalansın diye yazdım.benim bundan ne çıkarım olabilir?sitenin yenilenme aşamasında olduğunuda yeni öğrendim bunun için özür dilerim. ayrıca semin kardeşe de teesüf ederim çünkü ben oraya kimseyi kötüleyecek bi şey yazmadım..

Bu mesaj en son " 08-04-05 " tarihinde saat 15:31 itibariyle yumak tarafından düzenlenmiştir...
Eski 10-04-05, 01:54   #10
!. icraLik .!

Giriş Tarihi: 08-07-04
Downloads: 7
İtibar Gücü: 83
ShoveL Sanal Karizma İstemiyor
Gordugum kadariyla chat odasi fazla rabet gormedi. Bazi sitelerde anasayfada kucuk bir bolum chat olarak aciliyo. Mesela sitemizdeki en son forum basliklari gosterimi gibi, birde chat bolumu olursa, herkes anasayfadan hizli bir sekilde ve aktif olarak katilim saglayabilir bence.
ShoveL Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Arkadaşlarınızla Paylaşın

Konu Araçları
Mod Seç