www.pctk.com.tr
+ Konu Cevaplama Paneli
1. Sayfa - Toplam 48 Sayfa var
1 2 3 4 11 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 471

Konu: Forum Hakkında İstekler

!. icraLik .! ShoveL şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    94

Question Forum Hakkında İstekler

Forumun nasil bir dizayna sahip olmasini isterdiniz?

ilk istegi ben yapiyim.
    • Sitemizi destekleyen Turkforum.Net ' te cok guzel bir uygulama var. Kullanicilarin avatarlarinin altinda Karizma Puanini ve Karizma derecesini belirten gostergeler var. Sanirim bizdeki Terazi simgelerinin ( ustune tutunca Add to Reputation ) gosterimi.
      Forumumuzdaki biraz arka planda kalmis. Bence TurkForum.net ' teki gibi bir
      uygulama cok iyi olur. Mesajlari degerlendirirken puan dusurup - yukseltebiliriz..
    • Bir istedigmde, Ana sayfadaki " Mezunu oldugunuz/olacaginiz bolum hangisi " anketi degistirilebilir. Bence cok uzun suredir orada ve sahsen gormekten sıkıldım. Bunun yerine, sinavla ilgili beklentiler ( kazanabilmenizi hangi oranda goruyorsunuz vs. ) olabilir.
    Konu ShoveL tarafından (08-04-05 Saat 03:21 ) değiştirilmiştir. Sebep: eksik mesaj

2. 08-04-05 12:00

Argeoloji / EEEO

Üye yumak şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    74
    forumda bir de sözel bölüm için yer verilirse çok iyi olur. çünkü 2004 dgs soruları yayınlandı fakat sözel kısmı yayınlanmadı.bir de hep sayısal agırlıklı olarak konulara yer veriliyor bence sözel kısım içinde bi şeyler düşünülmeli.
    örnegin sözelden daha fazla net çıkarmak için hızlı okumak gerekiyor. bunu geliştirmek için neler yapılabilir.
    haa birde böyle güzel matematik sorularının oldugu sitelere yönlendirme yapmak
    için hızlı erişim linkleri açılırsa çok faydalı olur diye düşünüyorum..
    bitane ben yazayım:www.*******.com
    Konu Volkan tarafından (08-04-05 Saat 16:18 ) değiştirilmiştir.

10000Ke+100Mu+1Ya=KeMuYa KeMuYa şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    78
    dostum yumak linke eklediğin site tr uzantılı değil sanırım.ben girmeye çalıştım olmadı.tr uzantısı kaldırınca girdi.istersen düzelt...

ayrıca ben diyorumki haftanın üyesi gibi bi bölüm açabiliriz.böylece katılım ve fikirler çoğalabilir...
    Konu KeMuYa tarafından (08-04-05 Saat 16:15 ) değiştirilmiştir. Sebep: eksik yazım

Downloads
    0
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    74
    ewet öyle olmuş kemu kardeş.ewet neden olmasın senin fikrinde güzel
    heey arkadaşlar sitenin dogru adresi:www.*******.com

√V√V√V√V KIRAC seçkin bir yolda olduğunu belli KIRAC seçkin bir yolda olduğunu belli KIRAC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    96

Exclamation

arkadaşlar burası reklam panosu değil !
    Ben, sevda bölüğünde kıdemli bir askerim. Terhis olsam gidecek bir yerim yok...
    Yüreğimden başka silah taşımam...

Prof Utku yakında ünlü olacak Utku yakında ünlü olacak Utku yakında ünlü olacak Utku yakında ünlü olacak Utku yakında ünlü olacak Utku yakında ünlü olacak Utku yakında ünlü olacak Utku yakında ünlü olacak Utku yakında ünlü olacak Utku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    305
    Uploads
    44
    Blog Girişleri
    2
    İtibar Gücü
    97
    Alıntı yumak Nickli Üyeden Alıntı
    ewet öyle olmuş kemu kardeş.ewet neden olmasın senin fikrinde güzel
    heey arkadaşlar sitenin dogru adresi:www.*******.com
    arkadsım linkini verdiğin site henüz hazırlık aşamasında..
    reklam yapmayın buna taviz vermiyoruz,gerçekten yararlıysa site o zaman yazın buraya..
    reklam amaçlı olduğu için bu sitenin adı yasaklanacak bu sitede...
    Çok fazla özel mesaj geliyor (alttaki resimden görebileceğiniz gibi), özel mesajları cevaplamıyorum daha doğrusu bu kadar fazla özel mesajı cevaplayacak zamanım yok, lütfen sorularınızı forumda sorunuz...

http://www.dikeygecis.org/images/utku_mesaj_kutusu.gif

Downloads
    0
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    74
    arkadaşlar ne reklamı biz burada ticaret mi yapıyoruz.eğer birine zerre kadar yardımı olacaksa niçin bundan sonuna kadar faydalanmayalım degil mi ya?
    bana göre orada matematik adına güzel şeyler var diye orasını yazmıştım yoksa her önümüze gelen yeri aa reklam yapmiş deyip kapattırırsak nerede kaldı bizim paylaşımcı ruhumuz.onun için eger size bir şey sunulmuşsa ondan sonuna kadar
    faydalanmaya bakın bırakın bu reklam şu sinema o tiyatro ayaklarını..
    Konu yumak tarafından (08-04-05 Saat 17:09 ) değiştirilmiştir.

administrator semin isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır. semin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    86
    Alıntı yumak Nickli Üyeden Alıntı
    arkadaşlar ne reklamı biz burada ticaret mi yapıyoruz.eğer birine zerre kadar yardımı olacaksa niçin bundan sonuna kadar faydalanmayalım degil mi ya?
    bana göre orada matematik adına güzel şeyler var diye orasını yazmıştım yoksa her önümüze gelen yeri aa reklam yapmiş deyip kapattırırsak nerede kaldı bizim paylaşımcı ruhumuz.onun için eger size bir şey sunulmuşsa ondan sonuna kadar
    faydalanmaya bakın bırakın bu reklam şu sinema o tiyatro ayaklarını..
    yumak öncelikle uslubunu düzeltirsen seviniriz üyeler olarak. Verdiğin adresteki tüm içerik yapım aşamasında. Buda ne amaçla buraya yazıldığını gösteriyor.

Downloads
    0
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    74
    arkadaşlar tamam tamam bi daha agzımı açmayacagım.ayrıca ben o sitenin linkini herkes faydalansın diye yazdım.benim bundan ne çıkarım olabilir?sitenin yenilenme aşamasında olduğunuda yeni öğrendim bunun için özür dilerim. ayrıca semin kardeşe de teesüf ederim çünkü ben oraya kimseyi kötüleyecek bi şey yazmadım..
    Konu yumak tarafından (08-04-05 Saat 17:31 ) değiştirilmiştir.

!. icraLik .! ShoveL şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    94
    Gordugum kadariyla chat odasi fazla rabet gormedi. Bazi sitelerde anasayfada kucuk bir bolum chat olarak aciliyo. Mesela sitemizdeki en son forum basliklari gosterimi gibi, birde chat bolumu olursa, herkes anasayfadan hizli bir sekilde ve aktif olarak katilim saglayabilir bence.

+ Konu Cevaplama Paneli