Yalnız Mesajı Göster
Eski 17-11-04, 14:15   #7
semin
administrator

semin kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 06-07-04
Karizma Gücü: 66 semin İtibar düzeyini kapadı
Alıntı:
patasana tarafından gönderildi
ben sitenize yeni üye oldum büro yönetimi ve sekreterlik mezunuyum gazi üniversitesi büro yönetimi öğretmenliği kaç puanla alıyor ve kaç net yapmam gerekir. teşekkürler
Gazi Üniversitesi / Ticaret ve Turizm Eğitim Fakültesi / Büro Yönetimi Öğretmenliği 273.793 puan ile alıyor. Bu bölüme garanti girmek istiyorsan 70 er net yapman gerekir bence.

Birde kendi fikirlerimi sana söylemek isyiyorum: Büro yönetimi ve sekreterlik bölümlerinin öğretmenliğin yanı sıra geçtikleri iki tane güzel bölüm var. Bu iki bölümden biri; Yönetim Bilişim Sistemleri , diğeri ise İşletme Bilgi Yönetimi. Bu bölümlerle ilgili öğretmenliklerin bir anlamı kalmadığını ve KPSS ile açıkta kalanların şu anda ne vaziyette olduklarını görüyoruz. Bu açıdan söylediğim iki bölüm ile ilgili istersen araştırma yap. Onları da değerlendirmeni tavsiye ederim. Tabi bu benim kişisel düşüncem ve tavsiyem. Dikkate almak sana kalmış.

Bu mesaj en son " 12-12-07 " tarihinde saat 22:06 itibariyle semin tarafından düzenlenmiştir.... Neden: "şu an" ayrı yazılır, "de" görevi itibarı ile ayrı yazılır.
semin Çevrimdışı