Arkadaşlar özellikle sınavda hız sorununu çözmek için hızlı okuma setini aldım. Daha bitiremedim o yüzden yararlı oluyor mu olmuyor mu bir yorum yapamayacağım. Belki ilginizi çeker diye düşündüm. Bilgi için:
www.hafizaegitim.com
Arkadaşlar özellikle sınavda hız sorununu çözmek için hızlı okuma setini aldım. Daha bitiremedim o yüzden yararlı oluyor mu olmuyor mu bir yorum yapamayacağım. Belki ilginizi çeker diye düşündüm. Bilgi için:
www.hafizaegitim.com
“ÖNCE DOĞRUYU BİLMEK GEREKİR. DOĞRU BİLİNİRSE YANLIŞ DA BİLİNİR, AMA ÖNCE YANLIŞ BİLİNİRSE DOĞRUYA ULAŞILAMAZ”
FARABİ
gurhanzg yorumlarını beklıyoruz...
HaYat GeRiYe DoĞrU AnLaSıLıR FaKaT iLeRiYe DoĞrU YaŞaNmAk ZoRuNdAdIr...
Evet Arkadaşım, Sanırım Bitirmeye Yakınsındır Şu An, Yorum Yapacak mısın?
para tuzağı bunlar,para tuzağı bunlar,para tuzağı bunlar!
Arkadaslar bilgisayar basinda gunde 2 saatini geciren insan zaten hizli okuma kursu aliyo gibi olur.. Mesela Forumumuza giriyorum.. en az 50 yeni mesaj oluyo.. Onlari hizlica gozden geciriyorum ve konu akisini bozmiycak sekilde birde cevap yaziyorum.. Bunlari yapmam en fazla yarim saatimi aliyo.. Neden? Hizli okuma aliskanligi kazandim internet sayesindezorrox Nickli Üyeden Alıntı
Ne geregi var o kadar para vermenin.. zorrox hakli bence ;
aslında en önemli şey okuduğunu anlamak aslında.okuduğunu anlamadıktan sonra hızlı okusan ne olur...
bende shovele katılıyorum bilgisayar insanın okumasını hatta yazmasını çok geliştiriyor deneyin gözlerim ve parmaklarım kemu nun avatarına döndü
-- Senin için Dünya dönüşünü durdurmaz--
hızlı okumuşun kaç yazar soruyu anlamadıktan ve cevap veremedikten sonraben hızlı okurum ama soruyu düşünmek zaman alıyo haliyle.hele de mantık sorularını nekadar hızlı okursan oku bikafan karıştı mı haydaa baştan.bence de gereksiz bi set...
Arkadaslar hizli okuyalim derken,okudugumuzu anlamadan gecelim demiyorum.. Onemli olan hem hizli okuyup, hemde okudugunu anlayabilmek.. Bu ikisi arasinda bagi iyi kurmak lazim.
arkadaşlar hızlı okuma insanın kafasında giderek büyüyen ve yerşelen bi kabiliyetdir ben 5 yıldır profesyonel olarak tiyatro yapıyorum. o yusden okuma ve anlama kaygım yok ama seneler önce aldıığım hızlı okuma ve anlama seminerinden aklımda kalan bi kaç şeyi yazıyım.
1) bir yazıyı okurken yanyana olan 2 kelimenin tam ortasındaki boşluğa odaklanın gözunuz her iki kelimeyide aynı anda görecek ve size zaman kazandıracaktır.
2) özellikle kaliteli yazarların köşe yazılarını okuyun bir kere okuyun zaman tutun vede anlayıp anlamadınızı test edin.
3) Paragraf sorularını çözerken asla paragrafın ortasında bırakıp tekrardan başa dönmeyin çünkü paragrafsoruları bi butundur tamamını okuduğunuzda anllayaibleceğinizi göruceksiniz.
4) Paragraf sorularında mutlaka önce istenileni kavrayın beyniniz paragrafı okurken mutlaka o sorunun cvbına odaklanıcaktır.
arkadaşlar aklımda kalanla bunlar umarım yararı olur sizlere
![]() |
|
|||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
|||||||||||||||||||||||
|
|