www.pctk.com.tr
+ Konu Cevaplama Paneli
1. Sayfa - Toplam 12 Sayfa var 1 2 3 4 11 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 117

Konu: Hızlı Okuma

Aktif Üye gurhanzg şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var gurhanzg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    90

Hızlı Okuma

Arkadaşlar özellikle sınavda hız sorununu çözmek için hızlı okuma setini aldım. Daha bitiremedim o yüzden yararlı oluyor mu olmuyor mu bir yorum yapamayacağım. Belki ilginizi çeker diye düşündüm. Bilgi için:
    www.hafizaegitim.com
    “ÖNCE DOĞRUYU BİLMEK GEREKİR. DOĞRU BİLİNİRSE YANLIŞ DA BİLİNİR, AMA ÖNCE YANLIŞ BİLİNİRSE DOĞRUYA ULAŞILAMAZ”
    FARABİ

Üye nofear şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    79
    gurhanzg yorumlarını beklıyoruz...
    HaYat GeRiYe DoĞrU AnLaSıLıR FaKaT iLeRiYe DoĞrU YaŞaNmAk ZoRuNdAdIr...

Uludağ İntibak Mağduru piyanisttamer şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var piyanisttamer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    89
    Evet Arkadaşım, Sanırım Bitirmeye Yakınsındır Şu An, Yorum Yapacak mısın?

coldplay zorrox şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var zorrox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    29
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    83
    para tuzağı bunlar,para tuzağı bunlar,para tuzağı bunlar!

!. icraLik .! ShoveL şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    99

Thumbs up

Alıntı zorrox Nickli Üyeden Alıntı
    para tuzağı bunlar,para tuzağı bunlar,para tuzağı bunlar!
    Arkadaslar bilgisayar basinda gunde 2 saatini geciren insan zaten hizli okuma kursu aliyo gibi olur.. Mesela Forumumuza giriyorum.. en az 50 yeni mesaj oluyo.. Onlari hizlica gozden geciriyorum ve konu akisini bozmiycak sekilde birde cevap yaziyorum.. Bunlari yapmam en fazla yarim saatimi aliyo.. Neden? Hizli okuma aliskanligi kazandim internet sayesinde Ne geregi var o kadar para vermenin.. zorrox hakli bence ;

10000Ke+100Mu+1Ya=KeMuYa KeMuYa şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    84
    aslında en önemli şey okuduğunu anlamak aslında.okuduğunu anlamadıktan sonra hızlı okusan ne olur...

Aktif Üye tugbayilmaz_5 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var tugbayilmaz_5 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    82
    bende shovele katılıyorum bilgisayar insanın okumasını hatta yazmasını çok geliştiriyor deneyin gözlerim ve parmaklarım kemu nun avatarına döndü
    -- Senin için Dünya dönüşünü durdurmaz--

Aktif Üye GaydiriGubbak şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var GaydiriGubbak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    77

Unhappy

hızlı okumuşun kaç yazar soruyu anlamadıktan ve cevap veremedikten sonra ben hızlı okurum ama soruyu düşünmek zaman alıyo haliyle.hele de mantık sorularını nekadar hızlı okursan oku bikafan karıştı mı haydaa baştan.bence de gereksiz bi set...

!. icraLik .! ShoveL şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    99
    Arkadaslar hizli okuyalim derken,okudugumuzu anlamadan gecelim demiyorum.. Onemli olan hem hizli okuyup, hemde okudugunu anlayabilmek.. Bu ikisi arasinda bagi iyi kurmak lazim.

Aktif Üye okko şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var okko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    81
    arkadaşlar hızlı okuma insanın kafasında giderek büyüyen ve yerşelen bi kabiliyetdir ben 5 yıldır profesyonel olarak tiyatro yapıyorum. o yusden okuma ve anlama kaygım yok ama seneler önce aldıığım hızlı okuma ve anlama seminerinden aklımda kalan bi kaç şeyi yazıyım.

1) bir yazıyı okurken yanyana olan 2 kelimenin tam ortasındaki boşluğa odaklanın gözunuz her iki kelimeyide aynı anda görecek ve size zaman kazandıracaktır.

2) özellikle kaliteli yazarların köşe yazılarını okuyun bir kere okuyun zaman tutun vede anlayıp anlamadınızı test edin.

3) Paragraf sorularını çözerken asla paragrafın ortasında bırakıp tekrardan başa dönmeyin çünkü paragrafsoruları bi butundur tamamını okuduğunuzda anllayaibleceğinizi göruceksiniz.

4) Paragraf sorularında mutlaka önce istenileni kavrayın beyniniz paragrafı okurken mutlaka o sorunun cvbına odaklanıcaktır.

arkadaşlar aklımda kalanla bunlar umarım yararı olur sizlere

+ Konu Cevaplama Paneli