![]() |
||
|
|
#81 | |
|
*MUTLU*
Giriş Tarihi: 21-12-06
İtibar Gücü: 30
![]() ![]() |
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
#82 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 19-08-05
İtibar Gücü: 46
![]() |
|
|
|
|
|
#83 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 26-01-06
İtibar Gücü: 40
![]() |
ben okulun sitesinde resim göremeyince uyuz olmuştum zaten bu işe hele ki okula ait tek videonunda linki kırık çıkınca iice uyuz olmuştum fakat kazanmıştım nihayetinde neise şuan ipe ipe okuyoruz ve benim son 1 ayım kaldı hazırlık bitiyor beykenti yazacak arkadaşların dikkatine eğer ortam istiyorsanız gelin aklınızın alamayacağı ortam war neler war neler okumak isteyenler ise sakın ama sakın gelmesinler. Heleki ben bölümümle alakalı olarak burdaki arkadaş beykenti 3. sınıfında bırakıcakdsa ben hiç başlamamaya karar verim
![]() |
|
|
|
|
#84 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 07-01-07
İtibar Gücü: 26
![]() |
mrb beykent güzel sanatlara geçiş yapanların yıllık ücreti ne kadar arkadaşlar.normal tarifemi
)) |
|
|
|
|
#85 | ||
|
Üye
![]() |
Alıntı:
ya tamam okuyanların belkide %90 ı memnun değil bu üniden ama bu üninin çeşitli avantajlarıda var bence bu kadar boş insanın içinden sıyrılmak çok daha rahat olacak bide o açıdan bakın lütfen olaya... mucivik sana hak veriyorum arkadaşım aaron da tekrar hazırlanıyo ama sizin bölüm hakkaten kolay değil sen yine şansın varken bi daha hazırlan bence dgs ye bol bol vaktin olcak zaten bak upper oldun bile ![]() Alıntı:
bu yıl ücretler ytl olarak alınıyo ama her sene artıyor yeni fiyatları bende merak ediyorum açıklanınca yazarız... Bu mesaj en son " 26-03-07 " tarihinde saat 22:38 itibariyle Talebe tarafından düzenlenmiştir.... Neden: ardarda mesaj. |
||
|
|
|
|
#86 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 16-04-05
İtibar Gücü: 51
![]() |
walla ben derimki herkes bidaha düşünsün tabi dgs ye girmeye tekrar hakkı olanlar açıkcası ben buseneyi kayıp olarak görmüyorum iyi kötü dil ögrendik vs.ama bu okuldan mezun olmayı istemiyorum büyük bir ihtimal hazırlıktan sonra okulu bırakıyorum açık ögretim 4.sınıftayım zaten inanın öyle çok sıkıldım ki okuldan saçma sapan kurallardan ve son zamanlarda ceryan eden hırsızlık olaylarından artık ayaklarım gitmiyor sırf para verdim diye okuyorum desem yalan olmaz hani Allah geride kalanlara sabır versin ama ben seneye devam etmiycem
![]()
|
|
#87 | |
|
Üye
![]() |
Alıntı:
destinacım bizi yanlız bırakmaaa bu okulda walla seni çook özlerim ben amaaa ![]() |
|
|
|
|
|
#88 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 06-08-06
İtibar Gücü: 32
![]() |
bu okula gidenin ben aklını sevimm yaaa...(kibar davrandım)
en başından beri kötülüorm hep kötülüycem sakın gelmeyin,çnkü beykentteki bi çok mevcut öğrenci bile ayrılmayı düşünüo. intibak senem bitmek üzere ilk dönem 10 ders,2.dönem 11 ders 30 kredi alıorm,çoğu ders çakışıyo.(çakışanlar için birini feda et yazın alırsın denioo :s sanki yaz okulu garanti ve ayrıca sanki beleş.kredi başı 350 ytl denio) komedi bi okul yaaa iğrenç bi not sistemi war amaç sadece yaz okulundan para kazanmak. 76dönem için,41 final notuyla fd geldi bana bi dersim.yine aynı sınıfta aynı ders başka bi arkadaşıma 69 42 ile cc 70 43 ile cb geldi :s artık sesimi çıkarmıyorm.ve biranönce bu senenin bitmesini bekliorm.en kısa zamanda okul değişitiriorm budurr okuyanlara allah kolaylık versin.gelmeyi düşünenlerde ii düşünsün sakın gelmesin. (iibf fakültesi ,uluslararası ticarette okuyorm bu arada ben) |
|
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#89 | ||
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 26-01-06
İtibar Gücü: 40
![]() |
Alıntı:
Alıntı:
Sonsöz: açıkcası daha kimse beykente gelip gelmeye karar vermemiştim millet bakıcak klavuza okulların fiyatlarına bakıcak daha sonra netten araştırıcaklar burdaki bizim isyanlarımızı ise sadece kazandıkları zaman göreceklerine eminim bu yüzden okulu fasla kötülemesek diyorum bilhassa orda eğitime dewam edicek olanlar yani kimliğiniz açığa çıkarsa bu okuldan herşey beklenir ne de olsa kafalarına gör ders veriyorlar ve kafalarına göre geçiriyorlar. selametle |
||
|
|
|
|
#90 |
|
*MUTLU*
Giriş Tarihi: 21-12-06
İtibar Gücü: 30
![]() ![]() |
beykent den kötü bir anı daha
millet bu gün vizeler bitti bizim. beykent yine farkını gösterdi . bizim dün sınav saati geldi hoca yok!!!!!! 20 dk sonra gelen hoca sınv yapamayacağını söyledi.neden dedik işim çıktı işte dedi.uzun uğraşlar sonucu sınavı 2 saat sonra bizim sınıfa özel sorularla yaptılar. anlıyıcağınız üniversitemi kahvemi belli değil |
|
|
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|