DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO
Geri Git   DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO > İNTİBAK > 2008 DGS'yi Kazananların Tanışma ve İletişim Bölümü > 2006 DGS yi Kazananların Tanışma ve İletişim Bölümü
Şifremi Unuttum? Üye Ol!
2006 DGS yi Kazananların Tanışma ve İletişim Bölümü 2006 DGS de aynı üniversiteyi kazanmış öğrencilerin tanışma ve iletişim bölümü.

Konu Araçları Mod Seç
Eski 16-03-07, 18:55   #81
Siteye Erişimi Yasaklanmıştır

Giriş Tarihi: 21-12-06
Downloads: 17
Uploads: 0
İtibar Gücü: 0
yeke daha yeniyeke daha yeniyeke daha yeni
Alıntı:
erdek tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
arkadaşlar ne şanslısınız benimde kardeşim dışada okumasaydı bende yazacaktım beykenti ama kimbilir belki bu sene yazarım gerçi geçen seneki şartlar hala aynı ama ümit bu benimde orda okuyan arkadaşlarım var onlara ve herkese başarılar dilerim
hiçte şanslı değiliz bence
yeke Çevrimdışı  
Eski 23-03-07, 00:35   #82
Üye

Giriş Tarihi: 19-08-05
Downloads: 0
İtibar Gücü: 57
witch_2232 Sanal Karizma İstemiyor
Alıntı:
yeke tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
hiçte şanslı değiliz bence
kesinlikle katılıyorum...
Ama artık beykentteyiz okulun adınıda kötülemek istemiyorum ama siz yinede en azından ayazağa kampüsüne gelip görmeden sakın karar vermeyin...
witch_2232 Çevrimdışı  
Eski 24-03-07, 20:39   #83
Aktif Üye

Giriş Tarihi: 26-01-06
Downloads: 104
İtibar Gücü: 51
mucivik Sanal Karizma İstemiyor
ben okulun sitesinde resim göremeyince uyuz olmuştum zaten bu işe hele ki okula ait tek videonunda linki kırık çıkınca iice uyuz olmuştum fakat kazanmıştım nihayetinde neise şuan ipe ipe okuyoruz ve benim son 1 ayım kaldı hazırlık bitiyor beykenti yazacak arkadaşların dikkatine eğer ortam istiyorsanız gelin aklınızın alamayacağı ortam war neler war neler okumak isteyenler ise sakın ama sakın gelmesinler. Heleki ben bölümümle alakalı olarak burdaki arkadaş beykenti 3. sınıfında bırakıcakdsa ben hiç başlamamaya karar verim
mucivik Çevrimdışı  
Eski 24-03-07, 21:39   #84
Üye

Giriş Tarihi: 07-01-07
Downloads: 4
İtibar Gücü: 37
adoken Sanal Karizma İstemiyor
mrb beykent güzel sanatlara geçiş yapanların yıllık ücreti ne kadar arkadaşlar.normal tarifemi))
adoken Çevrimdışı  
Eski 26-03-07, 22:11   #85
Üye

Alıntı:
mucivik tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
ben okulun sitesinde resim göremeyince uyuz olmuştum zaten bu işe hele ki okula ait tek videonunda linki kırık çıkınca iice uyuz olmuştum fakat kazanmıştım nihayetinde neise şuan ipe ipe okuyoruz ve benim son 1 ayım kaldı hazırlık bitiyor beykenti yazacak arkadaşların dikkatine eğer ortam istiyorsanız gelin aklınızın alamayacağı ortam war neler war neler okumak isteyenler ise sakın ama sakın gelmesinler. Heleki ben bölümümle alakalı olarak burdaki arkadaş beykenti 3. sınıfında bırakıcakdsa ben hiç başlamamaya karar verim

ya tamam okuyanların belkide %90 ı memnun değil bu üniden ama bu üninin çeşitli avantajlarıda var bence bu kadar boş insanın içinden sıyrılmak çok daha rahat olacak bide o açıdan bakın lütfen olaya... mucivik sana hak veriyorum arkadaşım aaron da tekrar hazırlanıyo ama sizin bölüm hakkaten kolay değil sen yine şansın varken bi daha hazırlan bence dgs ye bol bol vaktin olcak zaten bak upper oldun bile

Alıntı:
adoken tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
mrb beykent güzel sanatlara geçiş yapanların yıllık ücreti ne kadar arkadaşlar.normal tarifemi))

bu yıl ücretler ytl olarak alınıyo ama her sene artıyor yeni fiyatları bende merak ediyorum açıklanınca yazarız...

Bu mesaj en son " 26-03-07 " tarihinde saat 22:38 itibariyle Talebe tarafından düzenlenmiştir... Neden: ardarda mesaj.
witch_2232 Çevrimdışı  
Eski 28-03-07, 00:07   #86
Aktif Üye

Giriş Tarihi: 16-04-05
İtibar Gücü: 62
destina Sanal Karizma İstemiyor
walla ben derimki herkes bidaha düşünsün tabi dgs ye girmeye tekrar hakkı olanlar açıkcası ben buseneyi kayıp olarak görmüyorum iyi kötü dil ögrendik vs.ama bu okuldan mezun olmayı istemiyorum büyük bir ihtimal hazırlıktan sonra okulu bırakıyorum açık ögretim 4.sınıftayım zaten inanın öyle çok sıkıldım ki okuldan saçma sapan kurallardan ve son zamanlarda ceryan eden hırsızlık olaylarından artık ayaklarım gitmiyor sırf para verdim diye okuyorum desem yalan olmaz hani Allah geride kalanlara sabır versin ama ben seneye devam etmiycem
destina Çevrimdışı  
Eski 29-03-07, 21:59   #87
Üye

Alıntı:
destina tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
walla ben derimki herkes bidaha düşünsün tabi dgs ye girmeye tekrar hakkı olanlar açıkcası ben buseneyi kayıp olarak görmüyorum iyi kötü dil ögrendik vs.ama bu okuldan mezun olmayı istemiyorum büyük bir ihtimal hazırlıktan sonra okulu bırakıyorum açık ögretim 4.sınıftayım zaten inanın öyle çok sıkıldım ki okuldan saçma sapan kurallardan ve son zamanlarda ceryan eden hırsızlık olaylarından artık ayaklarım gitmiyor sırf para verdim diye okuyorum desem yalan olmaz hani Allah geride kalanlara sabır versin ama ben seneye devam etmiycem

destinacım bizi yanlız bırakmaaa bu okulda walla seni çook özlerim ben amaaa
witch_2232 Çevrimdışı  
Eski 29-03-07, 22:32   #88
Üye

Giriş Tarihi: 06-08-06
İtibar Gücü: 43
carletto Sanal Karizma İstemiyor
bu okula gidenin ben aklını sevimm yaaa...(kibar davrandım)
en başından beri kötülüorm hep kötülüycem
sakın gelmeyin,çnkü beykentteki bi çok mevcut öğrenci bile ayrılmayı düşünüo.
intibak senem bitmek üzere
ilk dönem 10 ders,2.dönem 11 ders 30 kredi alıorm,çoğu ders çakışıyo.(çakışanlar için birini feda et yazın alırsın denioo :s sanki yaz okulu garanti ve ayrıca sanki beleş.kredi başı 350 ytl denio)
komedi bi okul yaaa
iğrenç bi not sistemi war
amaç sadece yaz okulundan para kazanmak.
76dönem için,41 final notuyla fd geldi bana bi dersim.yine aynı sınıfta aynı ders başka bi arkadaşıma 69 42 ile cc 70 43 ile cb geldi :s
artık sesimi çıkarmıyorm.ve biranönce bu senenin bitmesini bekliorm.en kısa zamanda okul değişitiriorm budurr
okuyanlara allah kolaylık versin.gelmeyi düşünenlerde ii düşünsün sakın gelmesin.
(iibf fakültesi ,uluslararası ticarette okuyorm bu arada ben)
carletto Çevrimdışı  
Eski 31-03-07, 18:03   #89
Aktif Üye

Giriş Tarihi: 26-01-06
Downloads: 104
İtibar Gücü: 51
mucivik Sanal Karizma İstemiyor
Alıntı:
bence bu kadar boş insanın içinden sıyrılmak çok daha rahat olacak bide o açıdan bakın
evet bu konuda haklısın o kadar boş öğrencinin yanında okulu bitirmek kolay olur ama böyle bir okulda okumak için boş olmak gerekiyo eğlence isteyen gelsin eğitim isteyen başka kapıya

Alıntı:
ben buseneyi kayıp olarak görmüyorum iyi kötü dil ögrendik vs.ama bu okuldan mezun olmayı istemiyorum
aynı şekilde bu sene boşa gitmedi az çok ingilizcemizi geliştirdik aynı şekilde bende burda kalmayacağımı önceden yazmıştım ki zaten bu kararı okula gelmeye karar verdiğim gün verdim ne de olsa 2 hakkım var burayada sadece inglizce eğitimi iyidir diye geldim nihayetinde kursa gitsem bu kadar ayrıntılı eğitim alamazdım. Uppera kadar hiç kalmadan gelebildim ne mutlu bana bu kurdada kalmaya niyetim yok mayıs 2de bu kuru geçtiğimi öğrenmeden gidicem kalmış olsam bile bi dahaki uppera gelmicem ne de olsa yazın bulete ipe ipe alıcaklar.
Sonsöz: açıkcası daha kimse beykente gelip gelmeye karar vermemiştim millet bakıcak klavuza okulların fiyatlarına bakıcak daha sonra netten araştırıcaklar burdaki bizim isyanlarımızı ise sadece kazandıkları zaman göreceklerine eminim bu yüzden okulu fasla kötülemesek diyorum bilhassa orda eğitime dewam edicek olanlar yani kimliğiniz açığa çıkarsa bu okuldan herşey beklenir ne de olsa kafalarına gör ders veriyorlar ve kafalarına göre geçiriyorlar.
selametle
mucivik Çevrimdışı  
Eski 06-04-07, 20:21   #90
Siteye Erişimi Yasaklanmıştır

Giriş Tarihi: 21-12-06
Downloads: 17
İtibar Gücü: 0
yeke daha yeniyeke daha yeniyeke daha yeni
beykent den kötü bir anı daha

millet bu gün vizeler bitti bizim. beykent yine farkını gösterdi .
bizim dün sınav saati geldi hoca yok!!!!!!
20 dk sonra gelen hoca sınv yapamayacağını söyledi.neden dedik işim çıktı işte dedi.uzun uğraşlar sonucu sınavı 2 saat sonra bizim sınıfa özel sorularla yaptılar.
anlıyıcağınız üniversitemi kahvemi belli değil
yeke Çevrimdışı  

Arkadaşlarınızla Paylaşın
Konu Araçları
Mod Seç