|
|
#1 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 26-02-05
Downloads: 0
Uploads: 0
İtibar Gücü: 64 ![]() |
İNTİBAK(uyum) Çilesi Kaldırılsın. Varmısınız?
sevgili arkadaşlar merhaba...
hepinizin malumu biz dikey geçişlilere dgs sınavından sonra birde intibak uyum programı çilesi uygulanıyor ve bu programı başaramayanlar her sene birçokları öğrenci affı bekler konuma geliyor gelin bir olalım ve bu konuda çalışmalara başlayalım milletvekilllerine faks gönderelim e mail atalım ankaradaki dgs li arkadaşalar konuya muhatap yetkililerle konuşsun gazete yazarlarına bu konuyu dile getirmeleri için ricada bulunalım ben intibak saglayamadıgım için okuldan atıldım ve şimdi ögrenci affından yararlanıyorum ama yine intibak çilesi yaşayacagım diyecegim şu benim durumumda yani intibak programı uygulanacak arkadaşlara sesleniyorum gelin birlik olalım ve bu konuya çözüm bulalım birlikten kuvvet dogar..... |
|
|
|
|
#2 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 24-02-05
Her türlü çalışmay sonuna kadar destek vereceğim.Ben geçen yıl dikey geçiş yaptım.ve 2 dersi veremediğim için atıldım.em çalışıp hem okumak zorundaydım.olmadı.ben 2 dersle eğitimin kalitesini düşürüyormuşum.bütün dersleri kırık ıolduğu halde öss ile girdiği için eğitim kalitesini bozamayan arkdaşlar var.af çıktı.tekrar başlayacağız.bu sefer sağlam tutarım tutmaya ama adaletsizlik bu.bir de şu af kanunu ne zaman yayınlanır ne zaman yürürlüğe girer haberi olan var mı? bu döneme yetişir diye umuyorduk ama olmayacak galiba.
|
|
|
|
|
| alphaville |
|
Bu mesaj silinmiştir. Utku.
Neden: saçmalama..
|
|
|
#3 | |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 02-10-04
İtibar Gücü: 70 ![]() |
Alıntı:
Bu mesaj en son " 27-02-05 " tarihinde saat 01:19 itibariyle Utku tarafından düzenlenmiştir... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Administrator
Giriş Tarihi: 31-07-04
Downloads: 131
Uploads: 2
İtibar Gücü: 124 ![]() |
Güçlü arkadaşım bence bunlara cevap yazmaya gerek yok belliki dışarıdan.Bu gibi seviyesiz ve kendi dediğini bilmeyen ve siteye üye olmadan mesaj atanlara kaile bile almıyoruz. Çünkü kaile alırsak hedeflerine ulaşırlar. Yönetici arkadaşlar bu mesajı silecektir eminim ki..
|
|
|
|
|
#5 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 22-02-05
Downloads: 1
Bu ne mantik ya gerçekten sok geçirdim!arkadasim zeka seviyesini sen ölçüyorsun heralde yaptigin BÜYÜK ayip....Buda sana bir myo dan tavsiye "10 kere düsün 1 kere de konus,söyle"
Bu mesaj en son " 27-02-05 " tarihinde saat 01:20 itibariyle Utku tarafından düzenlenmiştir... |
|
|
|
|
#6 |
|
Paylaşımcı
Giriş Tarihi: 08-07-04
Downloads: 2
İtibar Gücü: 74 ![]() |
arkadaşlar,kullandığımız kelimelere dikkat edelim ve lütfen tartışma ortamı yaratmayalım.
kimse kimsenin zeka seviyesini bilemez ama tabiki öss ile kazananlar düz lise çıkışlı olduğu için daha fazla altyapıya sahip oluyorlar. ayrıca dgs kazananlar myo nun en iyi öğrencileri.yani her myo mezunu nu lisans programına yerleştirmiyorlar.en iyilerini seçiyorlar.benim bölümüm bu sene 2 kişi aldı.sanırım türkiye de o bölüme girmek için ilk 2 ye girmek de belirli bir kapasite gerektirir. intibaktan atılma konusuna gelelim.bence dersleri takip edip çalışan birisi kolay kolay sınıfta kalmaz.bizim okulda zayıfın olması durumunda dilekce yazıp ek 1 dönem okuma hakkı isteyebiliyormuşsun.tabi buna da fakültede kurul toplanıp karar veriyor.yani ek 1 dönem hak vermeye de bilirler. işi şansa bırakmadan sıkı tutmak gerekir.ben başaracağıma inanıyorum.bu inancımın sebebi ise severek ve isteyerek kazandığım bölümde okumam. başarılar arkadaşlar... |
|
|
|
|
#8 |
|
!. icraLik .!
Giriş Tarihi: 08-07-04
Downloads: 7
İtibar Gücü: 83 ![]() |
Ben kacirdim sanirim yazilan mesaji. Meraktan catliyorum :O
|
|
|
|
|
#9 |
|
Administrator
Giriş Tarihi: 31-07-04
Downloads: 131
Uploads: 2
İtibar Gücü: 124 ![]() |
hayır d_derwish o mesajlar sana değil bir "akıllı" arkadaşın mesajı vardı. Ve yönetici arkadaşlar tarafından o içeriği mantıksız olan mesaj silindi. Yani senden sonra atılan saçma bir mesaj vardı. O artık yok.
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Prof
Giriş Tarihi: 23-06-04
Blog Başlıkları: 2 Downloads: 285
Uploads: 41
İtibar Gücü: 85 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
arada kendini bilmez zavallının biri aptalca seyler yazmış(silindi o mesaj),o aptalca yazan kişiye laflar kısaca senle ilgisi yok... |
|
|
|