www.pctk.com.tr
1. Sayfa - Toplam 10 Sayfa var 1 2 3 4 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 91

Konu: İNTİBAK(uyum) Çilesi Kaldırılsın. Varmısınız?

Üye mersingulnar şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    80

İNTİBAK(uyum) Çilesi Kaldırılsın. Varmısınız?

sevgili arkadaşlar merhaba...
    hepinizin malumu biz dikey geçişlilere dgs sınavından sonra birde intibak uyum programı çilesi uygulanıyor ve bu programı başaramayanlar her sene birçokları öğrenci affı bekler konuma geliyor gelin bir olalım ve bu konuda çalışmalara başlayalım milletvekilllerine faks gönderelim e mail atalım ankaradaki dgs li arkadaşalar konuya muhatap yetkililerle konuşsun gazete yazarlarına bu konuyu dile getirmeleri için ricada bulunalım ben intibak saglayamadıgım için okuldan atıldım ve şimdi ögrenci affından yararlanıyorum ama yine intibak çilesi yaşayacagım diyecegim şu benim durumumda yani intibak programı uygulanacak arkadaşlara sesleniyorum gelin birlik olalım ve bu konuya çözüm bulalım birlikten kuvvet dogar.....

Üye d_derwish şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var d_derwish - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    80
    Her türlü çalışmay sonuna kadar destek vereceğim.Ben geçen yıl dikey geçiş yaptım.ve 2 dersi veremediğim için atıldım.em çalışıp hem okumak zorundaydım.olmadı.ben 2 dersle eğitimin kalitesini düşürüyormuşum.bütün dersleri kırık ıolduğu halde öss ile girdiği için eğitim kalitesini bozamayan arkdaşlar var.af çıktı.tekrar başlayacağız.bu sefer sağlam tutarım tutmaya ama adaletsizlik bu.bir de şu af kanunu ne zaman yayınlanır ne zaman yürürlüğe girer haberi olan var mı? bu döneme yetişir diye umuyorduk ama olmayacak galiba.

3. 26-02-05 21:23

Guest

Sebep
    saçmalama..

Aktif Üye güçlü şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var güçlü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    86
    Alıntı alphaville Nickli Üyeden Alıntı
    edited by prof...
    arkadaşım saçmalama yüksek okula giden kişiler meslek lisesi mağduru insanlar belki bilmiyorsun öss sisteminde puanımızın kesildiğini sadece kendi alanımızla ilgili öğretmenliklere girildiğini ve bu öğretmenliklerin puanının haddinden fazla yüksek olduğunu ve kontenjanının çok yetersiz kaldığını kimse isteyerek 2 yıllığa gitmiyor bir umut belki geçiş yaparız diye okuyor ve sınav olduğu zamanlar çoğu yüksek okulun puanı 4 yıllıktan yüksekti bunları bilip bilmeden konuştuğun için senin zeka seviyen düşük aptal aptal yazıp adamın canını sıkma
    Konu Utku tarafından (27-02-05 Saat 02:19 ) değiştirilmiştir.

Administrator Fibonacci isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır. Fibonacci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    149
    Uploads
    9
    İtibar Gücü
    161
    Güçlü arkadaşım bence bunlara cevap yazmaya gerek yok belliki dışarıdan.Bu gibi seviyesiz ve kendi dediğini bilmeyen ve siteye üye olmadan mesaj atanlara kaile bile almıyoruz. Çünkü kaile alırsak hedeflerine ulaşırlar. Yönetici arkadaşlar bu mesajı silecektir eminim ki..

Üye asli şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    80

Angry

Bu ne mantik ya gerçekten sok geçirdim!arkadasim zeka seviyesini sen ölçüyorsun heralde yaptigin BÜYÜK ayip....Buda sana bir myo dan tavsiye "10 kere düsün 1 kere de konus,söyle"
    Konu Utku tarafından (27-02-05 Saat 02:20 ) değiştirilmiştir.

Paylaşımcı radiohead şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var radiohead - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    90
    arkadaşlar,kullandığımız kelimelere dikkat edelim ve lütfen tartışma ortamı yaratmayalım.
    kimse kimsenin zeka seviyesini bilemez ama tabiki öss ile kazananlar düz lise çıkışlı olduğu için daha fazla altyapıya sahip oluyorlar.
    ayrıca dgs kazananlar myo nun en iyi öğrencileri.yani her myo mezunu nu lisans programına yerleştirmiyorlar.en iyilerini seçiyorlar.benim bölümüm bu sene 2 kişi aldı.sanırım türkiye de o bölüme girmek için ilk 2 ye girmek de belirli bir kapasite gerektirir.
    intibaktan atılma konusuna gelelim.bence dersleri takip edip çalışan birisi kolay kolay sınıfta kalmaz.bizim okulda zayıfın olması durumunda dilekce yazıp ek 1 dönem okuma hakkı isteyebiliyormuşsun.tabi buna da fakültede kurul toplanıp karar veriyor.yani ek 1 dönem hak vermeye de bilirler.
    işi şansa bırakmadan sıkı tutmak gerekir.ben başaracağıma inanıyorum.bu inancımın sebebi ise severek ve isteyerek kazandığım bölümde okumam.
    başarılar arkadaşlar...

Prof Utku yakında ünlü olacak Utku yakında ünlü olacak Utku yakında ünlü olacak Utku yakında ünlü olacak Utku yakında ünlü olacak Utku yakında ünlü olacak Utku yakında ünlü olacak Utku yakında ünlü olacak Utku yakında ünlü olacak Utku yakında ünlü olacak Utku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    308
    Uploads
    44
    Blog Girişleri
    2
    İtibar Gücü
    104
    bu tip zavallılara cevap bile vermeyin kendilerini adam sanarlar..
    bu tip kişiler acıyın sadece çünkü acınacak haldeler...
    Çok fazla özel mesaj geliyor (alttaki resimden görebileceğiniz gibi), özel mesajları cevaplamıyorum daha doğrusu bu kadar fazla özel mesajı cevaplayacak zamanım yok, lütfen sorularınızı forumda sorunuz...

http://www.dikeygecis.org/images/utku_mesaj_kutusu.gif

!. icraLik .! ShoveL şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    99
    Ben kacirdim sanirim yazilan mesaji. Meraktan catliyorum :O

10. 27-02-05 14:12

Üye

Sebep
    Arkadaşlar silinen bir mesajı görmediğim için yazılan bazı şeyleri bana söylenmiş gibi algıladım.o yüzden mesajı siliyorum. v

Administrator Fibonacci isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır. Fibonacci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    149
    Uploads
    9
    İtibar Gücü
    161
    hayır d_derwish o mesajlar sana değil bir "akıllı" arkadaşın mesajı vardı. Ve yönetici arkadaşlar tarafından o içeriği mantıksız olan mesaj silindi. Yani senden sonra atılan saçma bir mesaj vardı. O artık yok.

Prof Utku yakında ünlü olacak Utku yakında ünlü olacak Utku yakında ünlü olacak Utku yakında ünlü olacak Utku yakında ünlü olacak Utku yakında ünlü olacak Utku yakında ünlü olacak Utku yakında ünlü olacak Utku yakında ünlü olacak Utku yakında ünlü olacak Utku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    308
    Uploads
    44
    Blog Girişleri
    2
    İtibar Gücü
    104
    Alıntı d_derwish Nickli Üyeden Alıntı
    O 'aptal' kelimesi bana mıydı? bana ise niye söylendi anlayamadım.orda gocunacak ne var.eğer o sözler bana ise (aptallık ve zeka seviyesi ile ilgili olan herşeyi aynen iade ediyorum.çünkü orda ne yazdığını anlayamayana bu yakışır). Ben dikey geçiş yaptım ve 2 dersten atıldım.2 dönemde toplam 16 ders aldım.2 sini veremedim.16 derin 16 sından kaldığı halde eğitimin devam eden öğrenciler var.Onlar kaliteyi bozmuyor ben mi bozuyorum dedim.Bunun neresinde aptallık ya da zeka geriliği buldunuz anlamadım.Kem söz sahibine aittir.Lafı neresinden anladınız bilmiyorum.Aptal kelimesi okuduğunu algılayamayana daha yakışır ettiğiniz sözler. Ben de meslek lisesi mezunuyum.Ben de dikey geçiş yaptım.Atıldım.Bu yazdıklarımın neresi aptallık.Lafı neresinden anlıyorsunuz siz.(Ha bu arada MYO'ya isteyerek girdim,bir sürü fakülteye girmeyi reddedip).Zekamı ordan nasıl ölçtünüz bilmiyorum ama siteye benden önce üye olmanız sonradan üye olanlara istediğinizi söyleme hakkı mı veriyor.
    arkadasım kimsenin sana aptal dediği yok..
    arada kendini bilmez zavallının biri aptalca seyler yazmış(silindi o mesaj),o aptalca yazan kişiye laflar kısaca senle ilgisi yok...
    Çok fazla özel mesaj geliyor (alttaki resimden görebileceğiniz gibi), özel mesajları cevaplamıyorum daha doğrusu bu kadar fazla özel mesajı cevaplayacak zamanım yok, lütfen sorularınızı forumda sorunuz...

http://www.dikeygecis.org/images/utku_mesaj_kutusu.gif