www.pctk.com.tr
4. Sayfa - Toplam 10 Sayfa var BirinciBirinci 1 2 3 4 5 6 7 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 31 ile 40 ve 91

Konu: İNTİBAK(uyum) Çilesi Kaldırılsın. Varmısınız?

Siteye Erişimi Yasaklanmıştır casanova şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    0
    Alıntı mersingulnar Nickli Üyeden Alıntı
    arkadaşlar burada bir haksızlıgı bozuk bir sistemi dile getirmeye çalıştım ve nasıl bir çözüm üretebiliriz acaba dedim ama görüyorum ki bazı arkadaşlarımız
    kendini bilmez nasrettin hoca misali(hoca bir gün damdan düşmüş gelen bir laf söylüyor giden bir laf söylüyor hocam bunu yap şunu yap diyorlarmış hoca sonunda dayanamış ve kardeşim bana bir tane damdan düşen adam getirin benim halimden ancak o anlar demiş o hesap)boş ve gereksiz sözcükleri bırakalım ve bu konuda nasıl yardımcı oluruz diye düşünün.kendini bilmez laf eden saygı deger arkadaşlara sesleniyorum bugün bana yarın sana bugün sen benim hakkımı savunmazsan veya hakkıma tecavüz edersen yarın senin başına gelen haksızlıklarda arkanda hiç desdekçi bulamaz ve haline üzülürsün anla beni anlayalım seni saygılarımla bu konuyu daha ılımlı düşünmeniz temennisiyle ...ALLAH a EMANET OLUN

bence su bos işleri bırakıpda kendın bır seyler yapıp vermeye kalk dersleri zaten cok kolay kazanabılecegın bır sınav var ve sen hala yakınıyosun senın benım dememle olacak ıs degıl bence en onemlısı o ıntıbagı yapamıyosan zaten bırak okulu daha ıyı hangı bozuk sıstemden bahsettıgınıde anlamadım sen hem gel unıyı kazan bırde 2 yıllıktakı gıbı mı olcagını dusunuyordun haksızlık fılan yok yapan yapar yapamıyan atılır olay bu kadar

SAÜ (moderatör) sedat_mavi şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var sedat_mavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    89
    Alıntı mersingulnar Nickli Üyeden Alıntı
    sevgili iki yıllık okuyan arkadaşlar dgs yi düşünen arkadaşlar hala intibak çilesi
    çeken arkadaşlar işte kampanya
    gelin birlik olalım işi kolay kılalım
    sonra af af diye aglarsınız benden söylemesi
    sevgili dostum intibak programın ben var olmasından yanayım fakat kaldığın tek ders üzerinden atılma olayı yanlıştı buna karşıyım, bunu şöyle düzeltseler '' öğrenci intibakta alcağı derslerin tamamını verene kadar asıl öğrenci olamaz'' yani kaldığı dersi alır fakat üsten ders alamaz bence bu atılamaktan daha mantıklı
    neyse gelelim inbakın yararına bi kere stres yaptığı gereksiz bi telaşe yaptığı gerçek ama özellikle mühendislik öğrencileri için bence intibak gerçekten çok önemli direk üçten başladığını düşünsene diferansiyel denklemler bilmiyorsun akışkanlar mekaniği bilmiyorsun çizim yapacaksın autocad bilmiyosun ve mühendis oluyorsun bence bu haksızlık olur tema olarak haklı buluyorum seni fakat içerik olarak hatalı yani intibak olmalı ama atılma olayına çözüm bulunmalı bence bu ikinci layın üstünde durmakta fayda var ve daha kolaymış gibi geliyor bana...
    saygılarımla
    inan! başarabilmenin ilk anahtarı bu...

Üye prodigy şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    84

prodigy

selamlar herkese
    mersin gülnar arkadaşım intibak olayına kimsenin bi şey demeye hakkı yok.Peki neden fakültelere öss ile giren öğrencilere intibak uygulanmıyorda bize uygulanıyor?Biraz mantıklı olalım arkadaşlar.Şimdi sen okuldan atıldığın için intibak kaldırılsın diyorsun atılmasaydın intibak olmalı diyeceğinden yüzde yüz eminim.
    Son bir sözüm var bu söz milli eğitim bakanımıza ait "SEN AĞA BEN AĞA BU SÜTÜ KİM SAĞA"

Siteye Erişimi Yasaklanmıştır Aytek,B* şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var Aytek,B* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    0
    arkadaşlar intibak senesinde biraz gayret gösterelim bakın görüceksiniz olucak bu iş.kendinize güvenin

Üye berdan_e şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var berdan_e - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    29
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    81

Sonuna Kadar........

Arkadaşlar ben bu sene ilk defa gireceğim sizin neler çektiğinizi tahmin edebiliyorum sonuna kadar yanınızdayım ......

Aktif Üye SeRoo şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var SeRoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    88
    Alıntı prodigy Nickli Üyeden Alıntı
    selamlar herkese
    mersin gülnar arkadaşım intibak olayına kimsenin bi şey demeye hakkı yok.Peki neden fakültelere öss ile giren öğrencilere intibak uygulanmıyorda bize uygulanıyor?Biraz mantıklı olalım arkadaşlar.Şimdi sen okuldan atıldığın için intibak kaldırılsın diyorsun atılmasaydın intibak olmalı diyeceğinden yüzde yüz eminim.
    Son bir sözüm var bu söz milli eğitim bakanımıza ait "SEN AĞA BEN AĞA BU SÜTÜ KİM SAĞA"
    Arkadasim sen mantiktan sundan bundan bahsedecegine Intibak mevzusunu arastir iyi bi dusun bence Soruya bak ''Peki neden fakültelere öss ile giren öğrencilere intibak uygulanmıyorda bize uygulanıyor?'' Zaten intibaktaki amac OSS ile her hangi bir 4 yillik fakulteye girmis ilk iki senede ogrencilerinin alipta senin almadigin dersleri seninde almani saglamalari.Meslek yuksekokulundan gelen ogrencilerin myo da almadiklari dersleri intibak doneminde vermek ve 3. sinif derslerini gorebilecek seviyeye cikarmak.Bence intibagin kaldirilmasi diye bisey sozkonusu olamaz.Bunu istemek bile bence sacma ne istedigini bilmemek gibi bisey daha mantikli seyler istemeliyiz mesela intibak doneminde daha toleransli olabilirler 1-2 basarisiz ders yuzunden okuldan atilmak haksizlik bunu degistirebilsek bence sorun kalmaz ortada.
    ALaYiNa ReSt ÖLüMüNe JeSt .. St By SeRoMaNia ...

Üye mersingulnar şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    80
    gülşen nin ofu bize af oldu....

bekledim günler oldu
    askerlik sürem doldu
    hiçbirini yansıtmadım
    askerligim bakaya kaldı
    aranmanmı sorulmanmı
    meclise hiç koyulmanmı af
    türk degilmiyim neyim
    bu vatanın elimiyim
    af af okumak istiyorum
    af af ayıpmıdır bekliyorum
    af af hislerimle oynuyorsun
    gır gır geçip duruyorsun
    neden çabuk olmuyorsun af
    af af öldüm bittim yanıyorum
    af af ben askere gidiyorum
    af af düşlerime giriyorsun
    kabuslarım oluyorsun
    neden çabuk çıkmıyorsun af
    ben başarmaya çalıştım
    zayıf geldi başaramadım
    acaba ben suçlumuydum da
    seni bekler duruma geldim
    olan yine bana oldu
    cumhurbaşkanı veto etti
    sana bir gün daha doğdu
    bana günler haram oldu af
    bekleyecegim ne yapayım
    senden yararlanacagım ne yapayım
    asker ol diyor devlet
    kaçacagım çarem yok iş yok ne yapayım
    sabrımı zorlama be af
    gelecekesen bir gün evvel gel
    af sonra olma ağzımıza laf..............

sevgili 2 yıllıkta okuyan arkadaşlar dgs yi düşünen arkadaşlar intibak çilesi çeken sevgili ögrenciler işte size kampanya gelin birlik olalım işi kolay kılalım
    intibak kaldırılsın

yoksa daha sonra böyle benim gibi gülşen in şarkısını mutluluk içinde söyleyeceginize sıkıntıdan yanlışlıkla af af diye aglarsuınız benden söylemesi...

!. icraLik .! ShoveL şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    99
    ben bu $iiri daha once biyerde okumu$tum

prenses
    Guest
    evet af af.. konusu içerisinde bu parçaya yeniden rastlayabilirsin..

Paylaşımcı radiohead şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var radiohead - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    90
    arkadaslar ben yazilanlarin hepsini okumadim ama ozetle intibak icin sunu soyliyeyim.
    2 yillik myo nu bitirip cok kolay bir sinavla 4 yillik fakulteye yerlesiyorsun ve bunun ustune birde hicbir onsart aranmadan okulumu okuyayim diyorsun.yani aklin mantigin almayacagi birsey.intibak icin sana zaten yeterince hak veriyorlar.sen bu zaman zarfinda intibaki veremiyorsan bu isi birakacaksin ozaman.
    bizim okulda 3 donbem intibak,ayrica yaz okulu da var.halen veremedigin dersin olursa dilekce yazip ek donem hakki isteyebiliyorsun.verirlermi o ayri birkonu tabi ama 3 donem + yaz okulu yeterli bence.
    basarilar...