![]() |
||
|
|
#11 |
|
SAÜ (moderatör)
Giriş Tarihi: 08-07-04
İtibar Gücü: 64
![]() |
kimya bölümü öğrencileri
kimya mühendisliği kimya çevre mühendisliği biyokimya tercihi yapabiliyorlar
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#12 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 27-07-04
İtibar Gücü: 64
![]() |
seçeneği çk olan arkadaşları kutluyorum şanslarından dolayı..
ben tekstil okudum bildiğim kadarıyla sadece öğretmenlik ve tekstil müh. oluyor.. daha detaylı bilgisi olan bana yardım edebilirmi.. |
|
|
|
|
#13 |
|
!. icraLik .!
İtibar Gücü: 74
![]() |
Tekstil Bolumu ogrencilerinin, tercih edebilecegi lisans programlari;
Bu mesaj en son " 17-02-05 " tarihinde saat 19:50 itibariyle ShoveL tarafından düzenlenmiştir.... Neden: yasakli kelimeler |
|
|
|
|
#14 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 07-02-05
İtibar Gücü: 0
![]() |
makine mezunları hangi tercihleri yapabilir?
|
|
|
|
|
#15 |
|
Yönetici
Giriş Tarihi: 31-07-04
İtibar Gücü: 111
![]() |
makine mezunlarının geçiş yapabileceği bölümler;
Döküm Öğretmenliği Endüstriyel Teknoloji Öğretmenliği Gemi İnşaatı Mühendisliği Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği Kalıpçılık Öğretmenliği Makine Mühendisliği Makine Resmi ve Konstrüksiyonu Öğretmenliği Malzeme Bilimi ve Mühendisliği Metal Öğretmenliği Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Otomotiv Öğretmenliği Talaşlı Üretim Öğretmenliği Tasa rim ve Konstrüksiyon Öğretmenliği |
|
|
|
|
#16 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 19-11-04
İtibar Gücü: 59
![]() |
endüstriyel elektronik bölümünü bitirenler:
Elektrik ve Elektronik Mühendisliği, Elektrik – Elektronik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik Öğretmenliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Öğretmenliği, Elektronik ve Bilgisayar Öğretmenliği, Endüstriyel Teknoloji Öğretmenliği, Enerji Öğretmenliği, Telekomünikasyon Mühendisliği Uzay Mühendisligi Lisans programlarına dikey geçiş yapabilirler. elektrikciler elektronik ögr. ve elektronik müh.e gecis yapabiliyorlar.biz ise elektrik ve elektrik ögr. ve elektrik müh.e gecis yapamıyoruz.bu haksızlık:-( arkadaslar bu enerji ögretmenligi nasil bir bir bölüm?bilen var mı?
Tertemiz geldik yokluktan;kirlendik. Sevinçle geldik dünyaya;dertlendik. Ağladık,sızladık;yandık,yakındık... Yele verdik ömrü;toz olup gittik... Bu mesaj en son " 03-03-05 " tarihinde saat 19:28 itibariyle erkanozbek tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
#17 |
|
!. icraLik .!
![]() |
bz elektrik bolumunde, bazi elektronik derslerini aliyoruz. Syisa elektronik, guc elektronigi vb. Elektronik bolumunde, elektrik ile ilgili dersler var mi ?
|
|
|
|
|
#18 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 19-11-04
İtibar Gücü: 59
![]() |
elektrik motorları,elektrik projeleri...
baska hatırlamıyorum... ![]()
Tertemiz geldik yokluktan;kirlendik. Sevinçle geldik dünyaya;dertlendik. Ağladık,sızladık;yandık,yakındık... Yele verdik ömrü;toz olup gittik... Bu mesaj en son " 17-02-05 " tarihinde saat 22:03 itibariyle erkanozbek tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
#19 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 28-12-04
İtibar Gücü: 0
![]() |
çok sağol SHOVEL! Makine mühendisliğine giremeyebilirsin demişlerdi de ödüm patladı.bi şey daha sorucam.Mesela İTÜ ya da Yıldız makine mühendisliği bizim için yaklaşık kaç kontenjan ayırıyor?DGSde sözel ve sayısaldan kaç yaparsam girebilirim? İnekleyip duracam artık yeter ki umut olsun
![]() |
|
|
|
|
#20 |
|
!. icraLik .!
![]() |
Ne kadar kontenjan ayrildigi hakkinda bilgim yok. Nisanda gorucez. " kac net yapmam gerekir " sorusunun ba$ligi burasi degil. forumlari incelersen, puan hesaplama cetvelini bulabilirsin.
|
|
|
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|