yaa arkadaşlar şu kıbrıs konusu tam bir kapalı kutu ne yapcaz şimdi tercih süreside bitecek bende birisi ile görüstüm çok ii diyor kıbrıs için
yaa arkadaşlar şu kıbrıs konusu tam bir kapalı kutu ne yapcaz şimdi tercih süreside bitecek bende birisi ile görüstüm çok ii diyor kıbrıs için
Aslında bunu bende bilmiyorum.Şu iyi bir işte çalışıyorum.Bana muhendislikle ilgili diploma hariç herşeyi veriyorlar.Belki üç yıl okulda harcadığım zamanda burda nerelere gelecem.Ama o içimdeki diğer his beni bu fikirlerimden vazgeçiriyor.Çok iyi yerlere gelebilirdik niye boyleyız .Yada etraftaki 2 yıllık antıpatisi bilmiyorum.Kararsız kaldım.Yardım lutfen....daisy01 Nickli Üyeden Alıntı
selam şu an çok güzel bir işte olduğunu söylüyorsun yüksek okul diplomasıyla bu kadar güzel bir işte çalışıyorsan mühendislik diplomasıyla ne yaparsın allah bilir.bunun yanında geri kalan 3 yıl içerisinde ünv hayatı yaşamakta var yinede karar senin ben olsam giderim ünv
bende atılımı yazabilirim ama arkadaş yerinin beğenmemiş ben bizzat bölum dekanını aradım konuştum bana imkanların çok ii olduun burs olanaklarının çok fazla olduun söledi nornmalde bi dönemdei ortalaması en yuksek olan sınıfın ilk 3 öğrencisine bile %25 indirim filan yapılıyomuş o dönm için ne bilim kafma karışık
atılım ankaradaki diğer özellere oranla(bilkent harinç) en pahalı olanıokko Nickli Üyeden Alıntı
7500 dolar az bir para değil 1sene ingilizce hazırlık 1 sene lisans hazırlık toplam 4 yıl okuyacaz çok pahalıya geliyor yazıcaksan çok iyi düşün
okulun dekanı tabi okulunu över öğrenci kaçırmak isterlermi ben bizzat gittim gördüm okulu köyün yanında doğru düzgün yolu yok ,ulaşım zor şehir dışından geliyorsan okulun yurdu yok ben yerinde olsam yazmam
klavuzda üniversitelerin açıklamalarının olduğu bkz. sayfalarında özellerin her biri için ayrı ayrı fiyatlar var , 13-15 milyar , hazırlık sınıfları bile bu fiyat , yuh diyor ve tercihlerim arasından bu paragöz ticarethaneleri çıkartıyorum.
yahu benim bildiğim 6000$bilkent(ki bu sene dgs'li adam almaz olmuş)-7500$yeditepe-10000sabancı(en pahalısı bu idi) birkaç sene öncesine kadar fiyatlar böyleydi , şimdi hepsi 14milyar=10000$ olmuş. hazırlık sınıfları bile bu fiyat. alın başınıza çalın kardeşim.
Hem istediğim bölümü seçemeyecem , zorla elektronik mühendisiliği okuyacam istemeye istemeye , hem de 15-20 milyar para dökecem. Hadi istediğim bölüm olsa bi nebze de , böyle olduktan sonra öss'ye girer kasarım daha iyi , hiç değilse istediğim bölüm olur , intibaktan atılma korkum olmaz , dört sene olacağına beş sene olur ama kafam rahat olur , istemediğim bölüme kasıp durmam , ola ki kıl bi hocaya rastlayıp da dersten bırakılırsam param çöpe gitmez. Bence durum budur , dgs ile özel iyi bir seçenek gibi duruyor ama , ben vazgeçtim. Gider ÖSS'ye girerim daha iyi.
Konu nuvolari tarafından (23-04-05 Saat 20:40 ) değiştirilmiştir.
sana oss'de başarılar dostum.
rakipler=rakipler-1
buda birşey her gün 1 rakip gitse inava kadar derece içinden rakiplerindee çıktığını düşünürsek çok iyi bir sonuçla ben bilgisayar mühendisi olurum bu sene.
evet arkadaşlar dgs hiç iyi bir sınav değil bencede başka giden olursa yazsın bilelim daa
gencoizm=pragmatizm sen amerikayı yeniden keşfediyorsun be gençgencoizm Nickli Üyeden Alıntı
Ayrıca benden sana tavsiye , okuduğunu anlaman sınavda çok önemli , ben bilgisayarcı değilim ama sözelde senden başarılı olacak bir ton adam tanıyorum , bak bakalım ben bilgisayar bölümünden mi dikey geçeceğim acaba? İkincisi ben o yazdıklarımı dgs genelinde mi söylemişim yoksa sadece özel üniversite tercihinin mantığı açısından mı? Sana hakkaten başarılar , özellikle sözelde çok ihtiyacın olacak gibi.
Ayrıca bkz:
Sen bu işi bitirmişsin hocamgencoizm Nickli Üyeden Alıntı
:rolleyes:
Konu nuvolari tarafından (24-04-05 Saat 13:15 ) değiştirilmiştir.
kültür ünv yada kadir has ünv.lerinin dgs ile gelen öğrencilere burs veriyorlarmı? Miktarın ne kadar olduğunu bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
www.osym.gov.tr adresinden, 2005 DGS Kilavuzuna bakabilirsin..
![]() |
|
||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|