ya helva dediniz helva gonderdim.. Kan dokcen dediniz kan doktum.. Daha napiyim sizler icin.. Suan size verebilcegim 1 fincan cay, biraz patates salatasi, bi kac tanede sigara boregi var.. Alin sizin olsun.. İliklerime kadar alin..
ya helva dediniz helva gonderdim.. Kan dokcen dediniz kan doktum.. Daha napiyim sizler icin.. Suan size verebilcegim 1 fincan cay, biraz patates salatasi, bi kac tanede sigara boregi var.. Alin sizin olsun.. İliklerime kadar alin..
Hayırdır evde gün var heralde
bizde mi gürsek şu gün işine![]()
bir çay biras salata bide börek.olmas abi olmas.kandıramassın bizi durduramassın bisi.![]()
Ne diyim allah doyursun gozunuzu.. Onu bulamayanlar var![]()
daha doymadıkki yaw![]()
çok hoş ve kaliteli bir site.emek sarfedenlere gönül dolusu teşekkürler
bu sitede emegi olanlar SAGOLUN aranıza yenı katıldım ama iyiki katılmısım en azından içim rahat
Site amacından sapma yolunda sanırım.Herkes geyik muhabbeti yapmaya başlamış.amaçsız ya da konusuz bir forum sitesi değil ki bu site.Bence herkes dikkat etmeli artık....
Sana bakmak bir beyaz kağıda bakmaktır herşey olmaya hazır.Sana bakmak suya bakmaktır;gördüğün suretten utanmak.Sana bakmak bütün rastlantıları reddedip bir mucizeyi anlamaktır.Sana bakmak Allah'a inanmaktır...
sitemiz dgs yi ciddiye almamızda en büyük etken ...bir yerlerde aynı şeyleri düşünen insanları birleştirmek süper bi iş![]()
Bence yanlis dusunuyosun.. Sinava 40 gun kaldi.. Malum tahmini puanlar hesaplandi, tercihler yapildi.. Dikkat ettiysen soru cozumleri hala en sicak konu basliklari.. Bu saatten sonra DGS hakkindaki yasal islemler, hangi uni. nasil bu gibi konularin aktif olmamasi gayet dogal.. Goruceksin ki 2005 sinavi bitip,2006 donemi basladiginda, DGS basvurularina kadar, site tekrar yeni gelenlerin sorulariyla her zmanaki gibi DGS hakkinda sicak muhabbetlerle donanacak..eliftumer Nickli Üyeden Alıntı
Ozetle; Bu saatten sonra soru cozumunden baska DGS hakkinda muhabbetlerin olmamasini dogal karsiliyorum.. Ozel sorusu olan zaten yerini bulup istedigini soruyor ve cevabini aliyor..
![]() |
|
|||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
|||||||||||||||||||||||
|
|
|