2004 abant izzet baysal düzce meslek yüksekokulu inşaat mezunuyum...
2004 abant izzet baysal düzce meslek yüksekokulu inşaat mezunuyum...
bende duzcelıyım yenı mezun oldum bu sene gecıse hazırlanıyorum
arkadaşlar bende dmyo öğrencisiyim kısmet olrsa bu sene mezun olup dgs ye girecem hayırlr olur inşallah
bu sıteyı bılıyodum ama uye olmak anca nasip oldu bu sınav benım ıcın cok onemlıeger kazanırsam benım ıcın bır cok sey degısecekk ALLAH herkese hakeden herkese kazanmayı nasip etsin
nina hangi bölümden mezun oldun
slm arkadaşlar bende düzceliyim ama istanbulda kalıyorum.düzce myoda işletmede ve muhasebede okuyan kuzenlerim var. her konuda yardımcı olabilirim.herkese başarılar düzceme ve düzcelilere slm çok özledim düzceyi insanın memleketi gibisi yok. çok sıkıcı olsada gerçekten sessiz ortamı sıkıcı sıkılan arkadaşlarıma katılıyorum ama aktiviteleri çok cumayeri ilçesini tavsiye ederim araştırın bence güzel bi yer...
İmkansızlar Dünyasında, Sadece İmkanın Olanını Kullanma,İmkansızı Yaşa
ikuycuk![]()
ben muhasebe bolumu ogrencısıydım
bırıncı donem tek cıfle mezun oldum
gecen sene halamın oglu gecısle ıstanbul teknık ünv.ni kazandı
endüstri ürünleri tasarımını okul 1 kişi alıyodu oda halamın oglu oldu hepimiz onla cok gurur duyduk ınsallah bızde kazanırız bızledde gurur duyarlar herkese basarılarrrrrrrr
Konu Fibonacci tarafından (05-05-07 Saat 23:58 ) değiştirilmiştir. Sebep: flood
herkese slm lar öncelikle düzceli olarak düzce üniversitesinin açılmasından memnunum. düzce için güzel bi gelişme. okuyan herkese derslerinde başarılar.
slmmmmmmm ya sınavı kazanmam için tam 140 soru yapmam lazımmmmmmmmmm my gad help me?
Bana yasak olduğunu bilerek en kalabalıklarda elinde olmak istiyorum.
SIRF SENI DÜŞÜNEBİLMEK İÇİN GÜNLERDİR BEYNİMİ ÜYÜŞTURMUYORUM.........
Düzce meslek yüksek okulu Ögr Görevlilerinin bazıları berbat okumak isteyen varsa gelip tatlı canını sıkmasın çok eziyetli okul
Aktif Üye+
![]() |
|
||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
|
|
|