![]() |
||
|
|
#11 |
|
devam ediyoruz...
Giriş Tarihi: 13-09-04
İtibar Gücü: 65
![]() ![]() ![]() |
evet haklısın arkadaşım büyük şehirlerden gelenlere küçük düzce sosyal faaliyet pek bişey yok arkadaş ortamın guzelse keyifli olur ama yazın akçakocaya denize gidebilirsin millet genelde çevre illere giderdi sakarya izmit zonguldak ankara falan...
|
|
|
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#12 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 05-07-06
İtibar Gücü: 35
![]() |
düzce universitesi rektörü oylamasında düzce meslek yüksek okulu müdürü en çok oy almıştır cumhurbaşkanıda onaylarsa müdürümüz universitemizin rektörü olacak hayırlı olsun
__________________ Alıntı: NUS İLE USLANMAYANI ETMELİ TEKDİR TEKDİR İLE USLANMAYANIN HAKKI KÖTEKDİR arkadasım müdürümüz değil müdüremiz... evet insallah rektör olacak müdüremiz... |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 18-12-05
İtibar Gücü: 43
![]() |
Alıntı:
![]() bide memleketinse orası senin için bambaşkadır unutmaki batı da yaşayıpta doğu tarafına alışmaya çalışanlarda var.onlar için dahada zor ![]()
|
|
|
|
|
#14 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 16-08-06
İtibar Gücü: 34
![]() |
Ben Düzce de okumadım ama düzceliyim Düzcelilere selam
![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
|
A.w.e.s.o.m-o
Giriş Tarihi: 07-10-05
İtibar Gücü: 47
![]() |
Duzceliyim, Zonguldakta ya$iyorum $u an ankaradayim oehh
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#16 |
|
devam ediyoruz...
Giriş Tarihi: 13-09-04
İtibar Gücü: 65
![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar burası düzceliler için değildir düzce meslek yüksek okulunda okuyan okumak isteyen yada mezunları için açılmıştır okul hakkında bilginiz warsa konuşun ama hemşeri muhabbetleri olmasın konu dışına çıkmayalım lütfen
Bu mesaj en son " 04-12-06 " tarihinde saat 14:24 itibariyle B.a.r.ı.ş tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 18-12-05
İtibar Gücü: 43
![]() |
Alıntı:
ama insanların memleket bilgiside olmalı demi :rolleyes: yinede sen bilirsin yazmasakda olur....
|
|
|
|
|
#18 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 02-01-07
İtibar Gücü: 0
![]() |
1994 D.M.Y.O Mezunuyum..O zaman İ.T.Ü ye bağlıydı.....Düzcede ve okulumda acı,tatlı günlerim geçti....Mücadele içinde....O zaman kendi haline bırakılmış bir okuldu..Hatta bazı düzceliler bile o zamanki ilçelerinde bir yüksek okul olduğunu bilmiyordu...<Uzun mustafadaki >okul derlerdi....Depremde geldiğimde oturduğumuz ev yerle bir olmuştu...yerini bile zor bulmuştum...
3 ay önce uğradığımda anılarımı hatırladım......arkadaşlarımı...şu an çok azıyla görüşüyorum ama....Tüm olumsuzluklarına rağmen güzeldi...D.M.Y.O..... |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 21-01-07
İtibar Gücü: 0
![]() |
bnde varım..
bnde bnde bnde okuorum..2005 girişliyim giriş belli ama çıkış yok gibi biş i abi
burası dmyo burdan çıkış yok......:eha
|
|
|
#20 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 23-01-07
İtibar Gücü: 27
![]() |
Düzcede Bil Öğrt. intibak yılındayım bilginize
|