![]() |
||
|
|||||||
|
|
|
|
| DGS Hakkında Tartışmalar DGS hakkında olumlu / olumsuz görüşler, dgs sistemi hakkında tartışmalar, olması gerekenler, olmaması gerenleri burada tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#41 |
|
Yazlıkçı Üye
Giriş Tarihi: 09-10-04
İtibar Gücü: 65
![]() ![]() |
Arkadaşım max 2 puan eksik hesaplıo,okadar da olsun.Geçen sene neler çekmiştik!Bunada şukur
![]() |
|
|
|
|
|
#42 |
|
coldplay
Giriş Tarihi: 28-12-04
İtibar Gücü: 59
![]() |
Bu glasbergen i denediniz mi?Benim ki tam tuttu.http://glasbergen.com.tr.tc/
|
|
|
|
|
|
#43 | |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 17-07-04
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#44 | |
|
Üye
Giriş Tarihi: 16-04-05
İtibar Gücü: 54
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#45 | |
|
Aktif Üye
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#46 | |
|
Üye
![]() |
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#47 |
|
Üye
![]() |
Nuvolari bugün giitim dersanenin rehberlikcisiyle görüştüm. Sınavı okuduğun meslek yüksek okulunun puanı ve başarısıda etkiliyomuş haberin olsun diye dedim. Artı sınavda örneğin bir soruyu çok kişi doğru yaptı sorunun kazandırdığı puan düşüyo fakat zor bir soru soruldu az kişi yapı buda puanı daha fazla yükseltiyo bunun yanında daha birçok daha ayrıntılı etken var yani ösym istediği gibi aobpu değiştiriyo bunu bilme şansımız yok fakat alcağın puanı en fazla 2-3 puan falan oynatır bu ayrıntılar. Fakat puanlama değişmezse bu sene okuldan gelcek puan konusunda kafan rahat olsun onun değişme ihtimali yok gibi.
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
Aktif Üye
![]() |
Teşekkürler Seckin_35. Bu okul başarısının etkileme durumunu biliyordum , acaba kabaca okullara ait böyle bir bilgi var mı , hangi okuldan ne kadar gelir kabaca bunu öğrenebiliyor muyuz acaba? Bu da çok saçma gerçi ama , öss'de bile bu mantık var napalım...
O söylediğin de standart sapma sanıyorum ama , tek tek soru bazında sapmalar olabileceğini de ilk defa duydum , ilginçmiş. Tabii bu kadar kolay sorulup , kontenjan bu kadar az , ilgi de bu kadar fazla olunca "kaşının üstünde gözü olmak" bir dezavantaj yaratır mı ona bakmak lazım bide. Hakikaten kontenjanlar neden bu kadar az? Misal 1 (yazıyla : BİR) kişi alan bölümler var , öss kontenjanı 50-60 kişi olan bir bölüm , neden sadece bir kişiye yer ayırır anlamak mümkün değil, yani benim bildiğim bu işte yüzde hesabı vardı ama , kafaya göre olması ayrı bir güzellikmiş. Üniversitelerin bu yaklaşımı çok yanlış. Yani altmış kişiye bir altmış kişi de dgs'den ekleme tamam , ama en az on-onbeş kişi alsalar nolur sanki? Yazdızları mı dökülür!? ![]() Bu mesaj en son " 22-04-05 " tarihinde saat 04:20 itibariyle nuvolari tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#49 |
|
Yazlıkçı Üye
Giriş Tarihi: 09-10-04
![]() ![]() |
X veya Y myo da oku sadece seni senin bolumundeki ortalam ilgilendiri nuvolari
![]() |
|
|
|
|
|
#50 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 18-11-04
İtibar Gücü: 0
![]() |
slm arkadaşlar ben bölüm birincisi olarak mezun oldum aynı zamanda okul 3. oldum geçen yıl ki puanım 79,906 geldi. tam 80 olması gerekmiyormuydu. gerçi pek bi fark yok ama kafam takıldı. tam 80 gelir yazıyodu forumda.
|
|
|
|
![]() |
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|