![]() |
||
|
|||||||
|
|
|
|
| DGS Hakkında Tartışmalar DGS hakkında olumlu / olumsuz görüşler, dgs sistemi hakkında tartışmalar, olması gerekenler, olmaması gerenleri burada tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#31 |
|
coldplay
Giriş Tarihi: 28-12-04
İtibar Gücü: 59
![]() |
ya benim notlarım diğer arkadaşlarımdan daha iyiydi ama aöbp ım 80 yerine 78 geldi.Şimdi ben bölüm birincisi olamadım mı?Yoksa başka hesaplamalarda mı var?
|
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 17-07-04
İtibar Gücü: 65
![]() |
Alıntı:
Bu arada bizde o %10a zayıfı olmayan herkes girdi 3'ün üstünde ortalama bi bende bir de o birinci olan arkadaşta vardı , benimki dediğim gibi 3.22 , onunki de 3.31di. Çok mu tembeliz ne :P bunun kabağı da bi şekilde patlar sınavda kesin , bir şekilde mensubu bulunulan sınıfın başarısı adayı da etkiliyordur. ama ağırlığı nedir acaba? |
|
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Renkli Rüyalar Oteli
Giriş Tarihi: 24-03-05
![]() |
Alıntı:
yani en yüksek 80 oluo sanırım... ![]()
Veremem sana acımı Kirlenir dünya Şehrin boş sokakları Islanır gözyaşıyla Kovalar arabalar Arkamdaki aynayı Kırılınca biter anlarım Düşümdeki rüya ARTIQ KISA CÜMLELER KURUYORUM!... [/font][/size][/color]
|
|
|
|
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#34 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 12-04-05
İtibar Gücü: 0
![]() |
dgs puanları nasıl hesaplanıyor diyelimki ben 60 sayılal 60 türkçe yaptım bana kaç puan gelir ham olarak ?taban puanda veriyrlarmı össde olduğu gibi 124 mesela dgsdede varmı varsa kaç
|
|
|
|
|
|
#35 | |
|
√VYıkık√V
Giriş Tarihi: 01-07-04
İtibar Gücü: 76
![]() |
Alıntı:
örnek başarı puanını http://www.dikeygecis.org/sss.html sayfasında görebilirsiniz... ayrıca netlerinize göre puanlarınızı; Sayısal puanınızı hesaplatmak için: http://www.endelektronik.com/view.php?v=say Sözel puanınızı hesaplatmak için: http://www.endelektronik.com/view.php?v=soz Eşit Ağırlıklı puanınızı hesaplatmak için: http://www.endelektronik.com/view.php?v=ea adreslerinden hesaplama yaptırabilirsiniz...
Bu mesaj en son " 18-04-05 " tarihinde saat 20:56 itibariyle KIRAC tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Üye
Giriş Tarihi: 16-04-05
İtibar Gücü: 54
![]() |
Alıntı:
Harç işine harbiden kafam karıştı %10 luk dilime girdiysen mutlaka 1. öğretim parası vermelisin.Çünkü bunun başka laternatifi yok buyuk ihtimal yanlışlık olabilir iblemiyorum , Sınavda senin mensubu olduun sınıf hiçbir işe yaramıyor.Emin ol.Sınıftaki kişilerin senden kötü olması seni etkiliyo çünkü sen sınavda biliosunki onları geççeksin.Fakat notlardada olduğu gibi her koyun kendi bacağından asılıyo ve senin aldığın puanı onlar etk,ileyemiyo.O yuzden için rahat olsun 75-76 gelir 1.olursan 80 tam puanda gelir. Fakat sunuda soyleyım sınıftaki basarına bakıpta ben nasıl olsa kazanırım deme cunku bana 76 geldi ben sınavda 54 matematik 37 sözel neti çıkardım (yani berbat) ve sonuçta çok basit bir şekilde kazanamadım. Fakat biz toplam 8 kişi mezun olabildik 8. sırada mezun olan arkadasın 3.00 ortalaması vardı adam sınavda mükemmel net cıkardı simdi İstanbul Teknik Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliğin de okuyo.Yani hersey sınavdaki netine bakio malesef... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#37 | |
|
Üye
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Administrator
Giriş Tarihi: 31-07-04
İtibar Gücü: 114
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Üye
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
coldplay
Giriş Tarihi: 28-12-04
![]() |
VErdiğiniz adresteki hesaplama yanlış.Ben geçen sene ki netlerimi girdim ama yanlış puan verdi.
|
|
|
|
![]() |
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|