![]() |
||
|
|||||||
|
|
|
|
| DGS Hakkında Tartışmalar DGS hakkında olumlu / olumsuz görüşler, dgs sistemi hakkında tartışmalar, olması gerekenler, olmaması gerenleri burada tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#21 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 24-07-04
İtibar Gücü: 0
![]() |
herkese teşekkürler
![]() |
|
|
|
|
|
#22 | |
|
DGS ILE KAFAYI BOZAN GENC
Giriş Tarihi: 18-07-04
İtibar Gücü: 64
![]() |
Alıntı:
Bizim 2.ye 75 3.ye 72 geldi.
DGS 2005 Türü , DGS Puanı , DGS Başarı Sırası DGS-SAY , 298.993 , 000045 Yerleştiği Yükseköğretim Lisans Programı Adı EGE ÜNİVERSİTESİ (İZMİR) MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ Tercih Sırası 01 |
|
|
|
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#23 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 09-08-04
İtibar Gücü: 64
![]() |
Bir kac soru ???
Selam arkadaslar;
Sanırım sizler ya da genellikle bu yıl sınava girecek olanlar siteye üye, Benimde bir kac sorum olucak , Oncelikle okul birincisi ya da bolum birincisi olanlara 80 puan verildiği icin sevindim ve sanırım bunun puandan ote bir yanı yok yani sınavda ek bir avantaj getirmiyor dimi ? Ayrıca sizler ya da busoruya yanıt vericek arkadaslar : Naıl bir calisma yolu izliyosunuz? Yani nasil calismayi dusunuyorsunuz.Bana kitap , dergi veya calisma stili konusunda neler yapicaginizi yazarmisiniz. Tesekkurler...Umarim Hersey Dilediginiz gibi olur...
|
|
|
#24 |
|
√VYıkık√V
Giriş Tarihi: 01-07-04
İtibar Gücü: 76
![]() |
dostum tüm sorduğun soruların cevabı forumumuzda mevcut,konuları araştırıp yeterli bilgiye ulaşabilirsin...
|
|
|
|
#25 |
|
Renkli Rüyalar Oteli
Giriş Tarihi: 24-03-05
İtibar Gücü: 59
![]() |
sınıf dördüncüsüne tahminen kaç puan gelioki?
Veremem sana acımı Kirlenir dünya Şehrin boş sokakları Islanır gözyaşıyla Kovalar arabalar Arkamdaki aynayı Kırılınca biter anlarım Düşümdeki rüya ARTIQ KISA CÜMLELER KURUYORUM!... [/font][/size][/color]
|
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Üye
Giriş Tarihi: 14-02-05
İtibar Gücü: 56
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
#27 | |
|
√VYıkık√V
Giriş Tarihi: 01-07-04
İtibar Gücü: 76
![]() |
Alıntı:
![]()
|
|
|
|
|
#28 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 16-04-05
İtibar Gücü: 54
![]() |
Bölüm 2.si
Bölüm 2. si ve 1.si 1. ve 2. öğretimin endüstriyel elektronik öğrencilerinin oratalamaları alınarak bulunuyo.Yani senin ortalaman kaçsa sen endüstriyel elektronik bölümünde o sıralamada oluyon fakat puanlamada farklılık var. Eğer sen 2. öğretim end. elektronik 1.si isen 80 tam puan alıyosun 1. öğretim 1.side 80 tam puan alıyo.Ve aradaki fark açılsada puanın değişmiyo yani benim ortalamam 1.66 ydı bizim 2.öğretim birincisinin 1.90 dı arada baya fark olmasına rağmen aramızda başka kimse olmadığından o 80 tam puan aldı ben 76.116 puan aldım.Ben puanlamayı böyle biliyorum...
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 17-07-04
İtibar Gücü: 65
![]() |
Ya şimdi ben bu sene sonuna doğru sınıfta hala üstlerdeyim bunu biliyorum. Geçen sene sınıf birincisinden yüksek ortalamam olmasına rağmen ben sene başında tam para yatırdım , benim puan ortalamam (artık tesadüf müdür nedir anlamadım ama) 2.dönemle aynı , yani 3.22 geldi , diğer arkadaş (birinci sayılıp düşük harç yatıran) epey bi geriledi , zaten onunla benden başka ortalamaya kasan kimse de yok gece bölümünde. Ben hala muallaktayım , 80 olmasa bile 75'in üzerinde gelse çok iyi olur , acaba gelir mi yaw kafam iyice karıştı sınav yaklaştıkça
![]() |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 16-04-05
İtibar Gücü: 54
![]() |
Harc paraları 1. sınıf 2. dönemden sonra %10 luk dilime girersen 1. ögretimin verdiği miktara düşüyo eger 1.sınıf 2.döneminde %10 luk dilime girseydin kesin 1.öğretim ücreti verirdin.Sen 2.öğretimde sizin bölümün 1.si olursan 80 tam puan alırsın.Ama eğer benim gibi 2. olursan 75-76 civarı bişey gelir. Bak ne diyorum 1. nin 3.91 benim 3.66 olmasına ragmen bizim aramızda kimse olmadığından 76 geldi.Fakat dgs ye girdiiimde bir yararını görmedim muhakkak var ama önemli olan %90 sınav sınavda batırdığım için bu sene yeniden.Sen 1.yide geçtim dediğine göre 80 puan bile alabilirsin OK? |
|
|
|
![]() |
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|