www.pctk.com.tr
+ Konu Cevaplama Paneli
1. Sayfa - Toplam 2 Sayfa var 1 2 SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 15

Konu: Uygulamalı İngilizce - Türkçe Çevirmenlik Öğrencileri veya Mezunları Buraya

Üye ekin__ şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var ekin__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    15

Unhappy Uygulamalı İngilizce - Türkçe Çevirmenlik Öğrencileri veya Mezunları Buraya

arkadaşlar ben ingilizce türkçe çevirmenlik okuyorum,bu siteye yeni üye oldum aynı bölümü okuyan ya da dgs ile yabancı dil bölümlerine yerleşenlere rastlamadım.eğer yanlış yere yazıyorsamda şimdiden site yetkililerinden özür diliyorum.bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın

Üye ozleml şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    17
    mesajına özelden cevap verdim umarım almışsındır. ben her ihtimale karşı buraya da yazayım. ben varım arkadaşım yardımcı olmaya çalışırım.

Üye maverickk şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    0

uygulamalı ingilizce-türkçe çevirmenlik hakkında. acill yardım lütfen

arkadaşlar forumda yeni olduğum için sorumu burda yazmak zorundayım.duyarlılık gösterecek arkadaşlara şimdiden çok tşk ederim.
    bu sene üniversite sınavına girmeyi düşünüyorum.DÜZ LİSE mezunuyum.bölümüm SÖZEL. ileri düzeyde ingilizcem var. uygulamalı ingilizce-türkçe çevirmenlik bölümünü okumak istiyorum.bu konu hakkında hiç bilgim yok.
    1) uygulamalı ingilizce-türkçe çevirmenlik bölümünü bitirdikten sonra dikey geçişle 3 üncü sınıfa geçebilir miyim,geçebilirsem hangi bölümler var uygulamalı ing-türk çevirmenlikle ilgili?
    2) bu bölümü normal üniversitelerde bulamadım.bu bölüm özel(paralı) üniversitelerde mi var sadece?
    3) bu bölümün eğitimi hangi üniversitelerde veriliyor?
    4) uygulamalı ing-türk çevirmenlik açıköğretim midir yoksa normal SÖZEL bölümü öğrencilerinin kazandığı 2 yıllık önlisans mıdır?

şimdiden tşklr

Aktif Üye madan şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var madan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    10
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    75
    Alıntı maverickk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar forumda yeni olduğum için sorumu burda yazmak zorundayım.duyarlılık gösterecek arkadaşlara şimdiden çok tşk ederim.
    bu sene üniversite sınavına girmeyi düşünüyorum.DÜZ LİSE mezunuyum.bölümüm SÖZEL. ileri düzeyde ingilizcem var. uygulamalı ingilizce-türkçe çevirmenlik bölümünü okumak istiyorum.bu konu hakkında hiç bilgim yok.
    1) uygulamalı ingilizce-türkçe çevirmenlik bölümünü bitirdikten sonra dikey geçişle 3 üncü sınıfa geçebilir miyim,geçebilirsem hangi bölümler var uygulamalı ing-türk çevirmenlikle ilgili?
    2) bu bölümü normal üniversitelerde bulamadım.bu bölüm özel(paralı) üniversitelerde mi var sadece?
    3) bu bölümün eğitimi hangi üniversitelerde veriliyor?
    4) uygulamalı ing-türk çevirmenlik açıköğretim midir yoksa normal SÖZEL bölümü öğrencilerinin kazandığı 2 yıllık önlisans mıdır?

şimdiden tşklr
    1) bu bölümü bitirdikten sonra İngiliz Dili ve Edebiyatı, Amerikan Kültürü ve Edebiyatı v.b yabancı dil bölümlerinin intibak sınıfına geçiş yapabilirsiniz. (3. sınıftan önceki sınıf diyebiliriz) İsterseniz açıköğretime de geçiş yapabilirsiniz
    2)Evet bu bölüm vakıf üniversitelerinde var. Bu seneki kontanjanları bilmediğim için yanıltmak istemiyorum tablo 3-B 'de hangi üniversitelerde olduğu yazar.
    3)Yine öss kılavuzundan bulabilirsiniz. Ben Bilkent'te olduğunu biliyorum. İstanbul'da birkaç üniversitede var.
    4) Sözel öğrencilerinin kazandığı örgün bir bölümdür.
    TANRIYI GÜLDÜRMEK İSTİYORSAN , ONA GELECEK PLANLARINDAN SÖZ ET...

Üye yolcu_54 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    43
    açık öğretime de geçiş yapabilirsiniz demişsiniz, acaba açık öğretim de hangi bölüme geçiş yapılabilir?

Üye ekin__ şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var ekin__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    15
    hayır bu bölümden açıköğretime geçiş yok,aö olarak sadece ingilizce öğretmenliği var o da puanla alıyor ve çevirmenlikten 4 yıllığa tamamlanabilen bölümler arasında da öğretmenlik yok malesef.

Üye FiNANSAL şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    16
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    48
    merhaba arkadaşlar. bnen bu yıl ing çevirmenlik kazandım. bu sene hazırlık var. sizce mezun olana kadar ingilizcem ileri düzeye ulaşırmı.

Downloads
    3
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    15
    bunun cevabını henüz bilmiyorum çünkü hazırlık okudum bende,bu yıl 1. sınıf oldum.ama biliyorumki ingilizce özel çabayla ilerleyebilcek bir dil bu birazda bize bağlı.umarım ileri düzeye ulaşır tabi.

Üye caryn şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    0
    Merhaba arkadslar.Ben de bu bölümdeyim. Bu sene 2. senem ve DGS'ye hazırlanıorum ve ne kadar zor kazanılacağını gun gectikçe daha iyi anlıyabiliorum.

Üye SERSENIS şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    0

İngilizce çevirmenlik bölümü

Arkadaşlar ingilizce çevirmenlik bölümünü bitiren bir kişi iyi derecede ingilizce bilgisine sahip olabiliyor mu? örneğin üds gibi sınavlarda başarılı olabiliyor mu? Fikri olan varsa cevaplarsa çok seviirim. Çünkü ben üniversite mezunuyum fakat ingilizcemi geliştirmek için bu bölümü okumaya karar verdim, doğru mu yapıyorum bilmiyorum, çünkü ingilizce kursları sadece insanın parasını alıyor malesef. Bu bölümde okuyanlar lütfen yardımcı olsun, çook önemli

+ Konu Cevaplama Paneli