![]() |
||
|
|||||||
|
|
|
|
| İntibak Kategorisi Arşivi İntibak ile ilgili gündemini yitiren konular bu bölüme taşınır.Konu açılamaz,mesaj yazılamaz. |
|
|
Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 27-10-05
İtibar Gücü: 45
![]() |
DGS ve KPSS nasıl çalıştım(Sorularınızı bekliyorum)
ÖSYM
2005 Dikey Geçiş Sınavı (DGS) Sonuçları (08/08/2005) Diploma Notu: 2,73 (4’lük sistem) Önlisans Başarı Puanı 48.495 Ağırlıklı Önlisans Başarı Puanları (AÖBP) Sayısal(AÖBP-SAY) Sözel(AÖBP-SÖZ) Eşit Ağırlıklı(AÖBP-EA) 68.207 61.930 65.069 DGS Puanları Türü DGS Puanı DGS Başarı Sırası DGS-SAY 286.501 000620 DGS-SÖZ ---.--- ------ DGS-EA ---.--- ------ Yerleştiği Yükseköğretim Lisans Programı Adı MERSİN ÜNİVERSİTESİ TARSUS TEKNİK EĞİTİM FAKÜLTESİ BİLGİSAYAR ÖĞRETMENLİĞİ Kodu Tercih Sırası Puan Türü 1361409 04 SAY Kayıt Tarihi: 05-12 Eylül 2005 Selam KONYALI-Seydişehirli hemşehrilerim ve tüm DGS çalışanları ,kazananları Önemli Not : Arkadaşlar Bilmem farkında mısınız geçen sene bu puanla birçok üniversiteye yerleşebiliyordum fakat görüyorsunuz ki her geçen sene iş daha da zorlaşıyor.Ancak iki üniversitenin 1. öğretimine yerleşme imkanı vardı iyi ki birini yani Mersin Ünv. yazmışım.Ben 3 aylık bir çalışma sonucu çok şükür kazanabildim.Bu sene sınavın daha da zor geçeceğini bekliyorum çünkü rakipler arttı.Aynı zamanda KPSS ile Ondokuz Mayıs Ünv. ne memur olarak atandım bu yüzden 1 yıl kayıt dondurttum .Bu durumda olan kişiler varsa yada olursa Haklarını arasınlar.Hepinize başarılar Allah kolaylık versin Bir de İntibak dönemi sınavı kazanmaktan daha zor gibi geliyor bana.Bu sene inşallah tayinimi aldırıp Mersin’e giderim.Hepinize Başarılar Yardımım Olur İnşallah : Sınava nasıl hazırladığımı ve neler tavsiye edeceğimi bana gelecek sorulara göre yanıtlamaya çalışacağım. |
|
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#2 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 05-01-06
İtibar Gücü: 42
![]() |
selam toprak gecen sene bede yazmıstım mersini ama 282,6 alınca olmadı işallah seneye gelirim yanına
sana hem dgs hem kpss ile ilgili sorum olacak dgs ile kazanınca okulu dondura biliyormuyuz
|
|
#3 |
|
Yuzır Parçası :)
Giriş Tarihi: 19-01-06
![]() |
KPSS ile Selçuk Üni.'ye mi atandın?
|
|
#4 |
|
9 Temmuz 2006
Giriş Tarihi: 12-07-04
İtibar Gücü: 69
![]() |
Enteresan olmuş
![]() 30.000 kadınla nasıl birlikte oldum not al arkadaşım ![]() |
|
|
|
|
#5 | |
|
Hemen Dönecek?!!
Giriş Tarihi: 19-06-05
İtibar Gücü: 62
![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
allam ya ehue![]() ![]()
|
|
|
#6 |
|
Yuzır Parçası :)
Giriş Tarihi: 19-01-06
![]() |
Hani nerde o başlık? Ben bulamadım
Deneyimler forumundadır herhalde...![]()
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|