![]() |
||
|
|||||||
|
|
|
|
| DGS-Sorular Ve Testler DGS deneme duyuruları, soru tartışmaları, sınav hakkında tüyolar, ders çalışma durumunuz, geçmiş sınavların karşılaştırılması gibi konular bu bölümde. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#32 |
|
Kişi sevdiği ile brbrdr.
Giriş Tarihi: 02-02-06
İtibar Gücü: 44
![]() |
ben 3 denemeye girdim 65 sayısal 61 sözel yaptım diğerlerinde de bunlara yakın netler çıkardım son 1 ay iyi çalışıp sırtlayacağım inş. bilgisayar öğretmenliğini hepiinize kolay gelsin.
|
|
|
#33 |
|
Siteye Erişimi Yasaklanmıştır
Giriş Tarihi: 20-10-05
İtibar Gücü: 0
![]() |
selam arkadaşlar denemelerde 160 dakikada ortalama 78 sayısal 78 sözel yapıyorum yani yaklaşık 156 net toplamda bölümüm elektronik sizce ben bir üniversiteye geçiş yapabilirmiyim
|
|
|
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#34 |
|
=)))
Giriş Tarihi: 27-08-05
İtibar Gücü: 66
![]() ![]() ![]() |
tabıkı kazanırsın eger sınavdada bole yaparsan
![]()
|
|
|
#35 | |
|
Administrator
Giriş Tarihi: 02-11-04
İtibar Gücü: 77
![]() |
Alıntı:
zaten sınavda 160 soru var 156 net yapıyosan sence ne olur yani mantık sorusu çözüyosun dimi bence kendin daha iyi cevaplarsın iyi üni.ye geçiş yapıp yapamayacağını.. ![]()
|
|
|
|
#36 |
|
intibatığı atlatmış üye
Giriş Tarihi: 30-06-05
İtibar Gücü: 53
![]() |
siz asmısınız olayı ya 156 soru ne demek bide geciş yapablirmiyim diyosun ben de 80sözel cıkartabiliyorum 65
say suan ama geometri calışmadım daha ben de sorsam kazanırmıyım diye sacma olur bu netlerle tabi kazanılır ama onemli olan iyi bi unıv ben odtu ye gitmek için ugrasıyorum |
|
|
|
|
|
#37 |
|
Lord Of The DGS
Giriş Tarihi: 03-10-05
İtibar Gücü: 64
![]() |
Arkadaşlar denemelerden aldığınız sonuçlara aldanıp çalışmayı elden bırakmayın derim ben. Sonuçlar bence çok yanıltıcı oluyor. Ayrıca yine tekrar ediyorum. Burada yazan deneme sonuçlarının doğruluğundan şüpheliyim. Bence gerçeği yansıtmıyor.
![]() |
|
|
|
|
|
#39 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 27-02-05
İtibar Gücü: 0
![]() |
Arkadaslar hangi kitabın denemelerinden bu netleri çıkardıgınızı vede 160 dakikada çözüp çözmediginizi ve sınavda zamanı durdurup ara vermediginizide yazasanız daha saglıklı bilgi almış olacagız.ben bu arkadaşların verdigi netlerin gerçek bir dgs denemesini yansıttıgını düşünmüyorum.(bence 160 dakikada ara vermeden bir les denemesi çözerseniz gerçek ölçünüzü ve dgs de hemen hemen kac net cıkaracagınızı ögrenebilirsiniz.)yoksa diger sonuçlar sizi aldatıp umutlandırmasın...
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 19-08-05
İtibar Gücü: 49
![]() |
Arkadaşalr bende ea çıyım ( muhasebe )ve denemelerde 65 söz 40 sayısal çıkarıyorum bir yerlere işletmeye falan gidebilirmiyim
help me please ı want to more this information |
|
|
|
![]() |
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|