mat 71 sözel 30 ümidim yok..kesin kazanamıcam ama olsun..![]()
mat 71 sözel 30 ümidim yok..kesin kazanamıcam ama olsun..![]()
WALLAHİ BİLLAHİ BEN BU İŞİ YAPARIM.... !!!!!YA ALLAH___
ilk deneme...
ortamdaki talihsizlikler yüzünden (elektirik kesintisi vs.) 66 mat 50 türkçe.
2002 dgs sınavını cözdüm 22 dk önce bitti.79dogru 1 bos matematik 68dogru 10 yanlıs 2 bos türkce cıktı herhangi bi b.müh gelmesini istiyorum bilmiyorm becerebilecekmiyim daha üni1. sınıftayım Allah hepimizin yardımcısı olsun.
gün içinde dgs 2004 ü cözücem simdiden basladım calısmalara Allah gercekten yüzümüzü kara cıkartmasın öle böle stres içinde değilim 570 ten az günüm kaldı ayrıca site kurucularına tesekkür ederim o kadar internet sitem var bu kadar yararlısını yapamamısım=)
Konu freundx tarafından (08-01-09 Saat 14:50 ) değiştirilmiştir. Sebep: flood yapmak kurallara aykırıdır
tasarı deneme 1 mat : 72 türk : 65 hedef odtü makina mühendisliği...
inşallah..
İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİŞükürler Olsun...
MAKİNE FAKÜLTESİ
MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ 2009
öyküm...
http://www.dikeygecis.org/forum/3477...ni-bastan.html
2 tane dersane denemesine girdi mat:71 türkçe:75 işletme mezunuyum 2. dene sınavı netim bu
hemen hemen herkes 70 üstü netler çıkarabiliyorsa sınav zamanını düşünemiyorum .. kontenjanlar artmazsa kimseye yer kalmayacak yada baya bi 1.çıkacak bu yıl![]()
Computer Engineering
2. deneme sınawı mat.:40 türkçe:37 , end. otomasyon bölümü (say.) , berbat bi sınaw oldu ama olsun çalışmalara dewam...
en son 51 mat-71 söz.(maliye)
Bir baksana gökler uyanık yer uyanıktır.
Dünya uyanıkken uyumak maskaralıktır.
(M.Akif ERSOY)
ya ben nedense 50 matematikten fazla yapamıyorum o 30 soru varya geometri ve mantık soruları halen nasıl yapacağımı bilmiyorum ve bu benim 4.girişim ama kazanmak istiyorum...ya sitede hiç orman mühendisliğini tercih edecek yok mu?
NEYE NİYET NEYE KISMET..
![]() |
|
||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
|
|
|