![]() |
||
|
|||||||
|
|
|
|
| DGS-Sorular Ve Testler DGS deneme duyuruları, soru tartışmaları, sınav hakkında tüyolar, ders çalışma durumunuz, geçmiş sınavların karşılaştırılması gibi konular bu bölümde. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#11 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 03-03-06
İtibar Gücü: 0
![]() |
ben 2 kere denemeye girdim birincisinde 76 türkçe 30 sayısal yaptım.ikincide 60 sözel 42 matematik yaptım umudum var inş.sözel öğrencisiyim ilahiyat istiyorum.
|
|
|
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#12 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 13-09-04
İtibar Gücü: 62
![]() |
İREM YAYINCILIK 12 DENEME SINAVI
(sanırım biraz kolay yanlışlarda yapılamıyacak sorular değil dikkat eksikliği) matematik 78 doğru -2yanlış türkçe 70 doğru -10 yanlış |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 18-01-06
İtibar Gücü: 43
![]() |
dershanede girmedim ama evde karacanın denemelerini yaptığımda 70 falan mat çıkıyo 76 da türkçe ama ben öle 3 saat oturup çözmüyorum kahve molası çay molası falan veriyorum
![]()
|
|
|
#14 |
|
Siteye Erişimi Yasaklanmıştır
Giriş Tarihi: 15-10-05
![]() |
Şimdiye kadar yapılan denemelerde..
1.Deneme Sözel 65 / 15 ---- Sayısal 45 / 12==== EA - 249 2.Deneme Sözel 75 / 05 -----Sayısal 35 / 15==== EA - 252 3.Deneme Sözel 72 / 08 -----Sayısal 32 / 12==== EA - 247 Bu mesaj en son " 14-03-06 " tarihinde saat 16:01 itibariyle Bay_Gölge tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 17-11-05
İtibar Gücü: 45
![]() |
kendi yaptığım denemede mat=65d 10y sözelde=70d 10y bölüm haberleşme
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Lord Of The DGS
Giriş Tarihi: 03-10-05
İtibar Gücü: 64
![]() |
bende dershanenin yaptığı denemde mat 65 net, türkçe den de 50 net yaptım. Sonuç olarak sınava giren 400 kişi arasından 8. oldum. Bana göre iyi bir net değil ama bu dershanenin yaptığı sınavların zorluğu ele alınırsa iyi bir oranmış bu netler. Ancak yine de yükseltmem lazım. Hee bu arada burada yazılan netlerin doğruyu yansıtmadığını düşünüyorum.
![]() |
|
|
|
|
|
#17 |
|
gözü kararmış üye
Giriş Tarihi: 18-10-04
İtibar Gücü: 61
![]() |
Ühü ühü ya arkadaşlar ya ne o netler öyle.Ben yandım galiba.Bu hafta 2. deneme sınavı var.Hırs yaptım yetişicem size.Tey böyle olmazki ama daha ilk denemede o kadar yüksek yapılır mı
|
|
|
#18 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 01-03-06
İtibar Gücü: 41
![]() |
dostum ben denemelerimde sayısaldan 77 ile 80 arası yapıyorum sözelden de 65 75 arası yapıyorum... bölümüm inşaat... başarılar... bye...
|
|
|
|
|
|
| tamer_1986 |
|
Bu mesaj silinmiştir. EquinoX.
Neden: konı dışı
|
|
|
#19 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 09-02-06
![]() |
Merhaba , ben 1 - 2 haftada 1 deneme testi yapmaya çalışıyorum . Çıkmış dgs soruları ve elimde kaynaklar var , özgün deneme sınavları var .. Genelde özgün sorular sayısal olarak dgs dekinden zor , sözelde dgs dekinden kolay geliyor. özgün deneme sınavından sayısal 62 doğru 1 yanlış , sözel 53 doğru 2 yanlış. 2004 dgs si Sayısal 75 Doğru 2 yanlış , sözel 12 doğru 1 yanlış . 2005 dgs sinde 75 doğru 1 yanlış sözel 21 doğru , 3 yanlış sözel bölüm için vaktim kalmıyor. zaten sözel yapmasam bana yetecek gibi . şuana kadar 6 tane deneme sınavı yaptım . Uludağ veterinerlik düşünüyorum. ben Hayvan Yet. ve Sağlığı bölümündenim ( U.Ü. K.M.Y.O) ..
Bu mesaj en son " 14-03-06 " tarihinde saat 19:10 itibariyle kseven tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 12-11-05
İtibar Gücü: 45
![]() |
güven-derin denemelerinde yaptım bikaç tane. ikisinden de 70 in üstünde cıktı ama çok düzenli bir şekilde 3 saat oturmadım. dershane denemelerine hiç girmedim daha.
ta sa rıyı arıyorum dışardan öğrenci almadığını söylüyor. çağ daş çöz üm ders ha ne si 200 milyona 36 tane deneme sınavı yapıyormuş. ama 8 tanesi olmuş şimdiye kadar 28 tane kalmış. bana iyi gibi geldi. acaba aramızda çağ daş çö züm ders hane sine giden var mı ve memnun mu? bi zahmet cevaplarsa iyi olur ben de dershanelerin denemelerine girmek istiyorum çünkü yurtta pek sağlıklı olmuyor. herkese iyi çalışmalar
|
![]() |
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|