![]() |
||
|
|
#1 |
|
Paylaşımcı
Giriş Tarihi: 21-07-04
İtibar Gücü: 64
![]() |
Dgs Puan Hesaplama Cetvelİ
MTA HEPİNİZİ SELAMLAR
Bu mesaj en son " 21-12-04 " tarihinde saat 17:47 itibariyle MTA tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#2 |
|
Yönetici
Giriş Tarihi: 31-07-04
İtibar Gücü: 111
![]() |
programındaki formüller ham puanlara göre olduğundan senin programın sonucu bayağı bir fazla çıkarıyor ama zannedersem puanlama yı yan taraftaki bölümden değiştirebiliyoruz ama bu seferde normal hesap işi gibi bir hal alması söz konusu zaten taban puan ve her sorunun net puanını bilmemiz gerekiyor ama yinede emeklerin için gerçekten sağol belki arkadaşlar sana tam olarak belli bir puanlama formülize ederler ve sende onu uygularsın.. emeklerin için gerçekten sağol..
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 07-08-04
İtibar Gücü: 63
![]() |
bence sen tam puanları ögren onlar eski Tasarıma biraz daha görsellik kat simgeyi delphi 7 simgesini deiştir yeter DGS iconu oluştur.Bide rapor sayfası koyabilirsin. Tabi sen daha iyi bilirsin.SAna kolay GElsin şimdiden
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
DGS ILE KAFAYI BOZAN GENC
Giriş Tarihi: 18-07-04
![]() |
ne yazikki yanlis hesapliyor.Puanlama yanlis oldugu gibi sanirim program degiskenlerindede hatalar var.
DGS 2005 Türü , DGS Puanı , DGS Başarı Sırası DGS-SAY , 298.993 , 000045 Yerleştiği Yükseköğretim Lisans Programı Adı EGE ÜNİVERSİTESİ (İZMİR) MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ Tercih Sırası 01 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Paylaşımcı
![]() |
mta
puanlamayı tam yapabilen varsa formülünü yazsın
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 05-08-04
![]() |
yanlış hesaplıyo
|
|
|
#7 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 02-08-04
![]() |
evet yanlış hesaplıyor.elimdeki kağıda göre tam 40 puan fark oluyoor
|
|
|
|
#8 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 22-07-04
![]() |
Taban Puan + (Sozel Net * 0,302) + (Sayisal Net * 1,325) + (AOBP * 0,6)
üç aşağı beş yukarı böyle hesaplanıyomuş taban puan da 120 ya da 121 gibi bişey. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Paylaşımcı
![]() |
Taban Puan + (Sozel Net * 0,302) + (Sayisal Net * 1,325) + (AOBP * 0,6)
üç aşağı beş yukarı böyle hesaplanıyomuş taban puan da 120 ya da 121 gibi bişey. bu formülün aynısını uygulayıp adreste yayınlayacağım |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 22-07-04
![]() |
MTA arkadaşım bende vb de bi program yazdım bunun için ama bir türlü tutmuyor. yani kendi puanımı tutturuyrum hesaplamalarda katsayılarla oynayarak ama maximumda ya dört beş puan yukarı ya da aşağı çıkıyor bence burada katsayılardan daha çok taban puanı tutturmak önemli ben bu akşamda bunun üzerinde çalışacağım dün sabahladım baya bir yol katettim ama sonuçta aynen tutmuyor. artık olmazsa en yakın haliyle bırakıp yayınlayacağım. sanada kolay gelsin.
|
|
|
|
![]() |
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|