www.pctk.com.tr
+ Konu Cevaplama Paneli
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 4 ve 4

Konu: ek dönem ve kktc'de dgs yönetmeliği

Üye tazmaniak şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    0

ek dönem ve kktc'de dgs yönetmeliği

Arkadaşlar ben myo işletme bitirdikten sonra dgs ile kktc doğuakdeniz üniversitesini kazandım hazırlık programını 1. dönemde geçtim ve intibak dönemine başladım 2. dönem ise 2 dersten kaldım. Benim sorum şu 2009-2010 programında kaldığım dersleri alabilirmiyim? ve bir sorum daha var benim derslerimi sayan öğretim görevlisi zaten aldığım bir dersi bana vermiş derse girince gördüm ama dersler sisteme girdiği için arkadaşlarım itiraz etmemin boş olacağını söylediler kaldığım derslerden biride o eğer dilekçe yazarsam birşey değişir mi ilginiz için şimdiden teşekkür ederim

ve birde şu var kktcde dgs yönetmeliği aynen uygulanıyor mu?

Üye thkrkn şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    0

Exclamation selam

hocam soruna cevap veremıyorum ama benımde kıbrıs ıle ılgılı sorum olacaktı sana.ben bu yıl dgs ıle gırne amerıkan dusunuyorum %50 burslu.şimdi ben gırne amerıkanda 1yılmı(guz ve bahar donemı) hazırlık okuyacagım,yoksa 1 donemmı??yarıca ıntıbak varmı??varsa 1yılmı yoksa 1 donemmı??

Üye emrahbahce şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    10

2008 öğrenci affıyla üniversitelere geri dönen sınav hakkı kazanarak en az iki dersten basarısız arkadaşlarımla önemle

arkadaslar karaelmas üniversitesinde 2006-2007 egitim ögretim yılında makina mühendisligi bölümünü kazandım...intibakta 5 tane zayıfım geldi ve atıldım...af sınavları sonucu bu bes dersi 1 derse indirdim...sonra 5806 sayılı af yasasının dikey geçiş ögrencileri için diger üniversitelerden senato kararları aldım..bogaziçi bozok fırat v.s üniversitelerde af sınavları sonucu en az iki dersi kalan öğrenci 3.sınıfa devam eder hükmü yer almaktaydı...bu hüküm dikey geçiş yönemeliğinin aynısydı...bende bu üniversitelerden aldıgım ekleri karaelmas üniversitesine dilekce ile yolladım.onalr bile cok sasırdılar bu duruma..cünkü bu durum cok önemliydi...sonra istanbul üniversitesi öğrenci işleri daire baskanı ile yaptıgım görüşmede bir cok üniversite bu kararı uyguluyrsa dedi senin üniversitene yüzde yüz geri dönebilecegimi söyledi...okul yanlıs karar verse bile mahkeme yoluyla tek celsede 60 gün içinde okula geri dönebilecegimi söyledi...sonra karaelmas üniversitesi bu durumumu YÖK e yolladı.su anda kara almaları için son 3 hafta....arkadaslar hep birlikte yök ü telgraf yagmuruna tutalım...bu konunun dgs.org sitesinde ana sayfasında yer almasını istiyorum biran önce saygılarımla...EMRAH BAHCETEPE

Üye ..kayhan şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    33
    slm.Ben 2008 yılında dgs ile DAÜ elekt. elektronik yerleştim hazırlığı 1 senede atladım.Şu an intibakta bana 10 ders verdiler.Ama şöyle bi sorum var 10 dersin hepsini alıp 8 tanesinden geçmemiz gerekiyormuş.Ancak eğer ben ilk dönem 1 dersten bile kalırsam 2. dönem o dersi tekrar almam gerekiyor ve bu sebepden dolayı 2. dönemde olan 1 dersi alamıyorum böylelikle 2 dönemde toplam 9 ders görmüş oluyorum.Yönetim bana bu şartlar altında itibağı atlayamayacağımı o 1 dersi 1 dönemde almam gerektiğini söylediler...nasıl olacak lütfen yardım edin ??

+ Konu Cevaplama Paneli