Geometri ile ilgili takıldığınız soruları buraya sorabilirsiniz. Test, kaynak vs.. gibi paylaşımları tüm herkesin faydalanması açısından burada paylaşabilirsiniz...
Sitede Matematik ile ilgili "Takıldığız Sorular" bölümü mevcuttur. Bu bölüm aslında Geometri içinde ayrıca kullanılabilir, fakat "Geometri Sorularına Özel" olması amacıyla böyle bir konuyu açmayı uygun buluyorum...
Konunun dağılmaması açısından lütfen konu dışı mesaj yazamayalım ve buna özen gösterelim...
Faydalı olması dileğiyle...

LinkBack URL
About LinkBacks
malesef aldığım kaynaktan bir türlü bulamadım. Ama ben bu testlerden çok güzel yararlanıyorum. Cevapları olmasada Geometride atmasyon şekliyle bunu cevabı 10 dur yada 3 tür gibi olmayacağından, cevapları olmasada çok çok fazla işinize yarayacaktır. Ben şahsen yararlanıyorum ki çoğunu artık işin ucunda DGS sınavı olduğundan vede bu sınava bir defa girip bir defada halletme gibi bir hedefim olduğundan, hiç üşenmeden elime kağıt kalem alıp, sorulardan seçerek çözüyorum
çünkü biliyorum ki, bunu yapmak zorundayım yoksa kimse benim yerime çalışmaz:rolleyes: 

Paylaş