bu soruyla bu kaynagin sayisal bölümü bitmiştir. Yanlizca 3 hata çikti.
bu soruyla bu kaynagin sayisal bölümü bitmiştir. Yanlizca 3 hata çikti.
Dünyada Bir İşi Bir Kişi Yapabilmişse O İşi Herkes Yapabilir,Eger Bir İşi Kimse Yapamamişsa Onu Anca Sen Yapabilirsin !!!!
Necatigm evet cevabı senin bulduğun gibi 58 çıkıyorNecatigm Nickli Üyeden Alıntı
çözümünü bir incelersin yinede
teşekkürler magirus. ama sanki seninki biraz daha fazla ifade kullanılarak olmuş gibimagirus Nickli Üyeden Alıntı
biraz daha kısaltılabilir dimi hocam
dieğer arkadaşlara ve sana ilgilendiğiniz için ayrıca teşkekkürler![]()
- Computer Engineer
kartal7 arkadaşım söylediklerinin büyük çoğunluğuna kesinlikle katılmıyorum. yinede teşekkürler. şöyleki sadece sana açıklayayım vede diğer arkadaşlarda burda yazılanlardan sonra tekrar seninki gibi bir soru yöneltmesinler...KARTAL7 Nickli Üyeden Alıntı
ilk önce diyeceğim şu ki ben paylaşım yapmaya çalışan bir üyeyim. hiç bir zaman sitede iş olsun yada mesaj yazma olsun şekliyle mesaj yazmam yada konu açmam** msj sayımdan ve de sitedeki tavırlarımdan anlarsın
**
kısacası emin ol!!! FORUM kurallarını gayet iyi biliyor, uymaya çalışıyor vede ihlal edenleri elimden geldiğince uyarmaya çalışıyorum
bu konunun başında şöyle bi ifade kullanmışım...
bu iki cümle sanırım ne demek istediğimi açıkca anlatıyor.. yani GEO dersine özel test ve soru çözümleri olsun şekliyle.. + daha bugün itibariyle 2 soru soruldu kullanıcı tarafından ve 2 sininde çözümünü ayrıntılı yaptım. zaman aşımına uğramaması açısından + kendi zamanımda müsait olmadığından elimde olan ve benimde ayrıca yararlandığım bütün GEO notlarını bu açtığım konuda bütün arkadaşlara yararlanmaları açısından paylaşıma sundumKonunun dağılmaması açısından lütfen konu dışı mesaj yazamayalım ve buna özen gösterelim...
Sitede Matematik ile ilgili "Takıldığız Sorular" bölümü mevcuttur. Bu bölüm aslında Geometri içinde ayrıca kullanılabilir, fakat "Geometri Sorularına Özel" olması amacıyla böyle bir konuyu açmayı uygun buluyorum...
konunun dağılması olayına gelince.. LÜTFEN ama LÜTFEN eğer özel bir isteğiniz olursa bu konu yöneticisi, moderatörüne EquinoX ve necdet3 yani özel PM ile şikayet vede isteklerinizi eiletin. yada ayrıca bişi gerekirse banada iletebilirsiniz...
yani konu sitedeki mod ve yönetici arkaşların izni ve görüşleri alınarak yürütülmektedir
Arkadaşlar lütfen konu dışı msj yazmayalım!!! uyarı yada isteklerimiz varsa... Konu dağılıyor yada kirletiyor demek ve foruma bununla alakalı msj göndermek yerine isteklerinizi bana yada konu yöneticilerine iletin!!!! Uyacağınızı düşünüyor ve şimdiden teşekkür ediyorum
flood oldu ama silinmemesi rica olunurgerekli bir açıklamaydı
![]()
Konu Game_Programmer tarafından (27-03-06 Saat 00:08 ) değiştirilmiştir.
- Computer Engineer
Bugün arkadaş bi soru sordu karacandan ya tüm hatali sorular beni buluyo heralde ben 10 buluyom cevap 9,5 hadi bakalim.
Dünyada Bir İşi Bir Kişi Yapabilmişse O İşi Herkes Yapabilir,Eger Bir İşi Kimse Yapamamişsa Onu Anca Sen Yapabilirsin !!!!
Necatigm Nickli Üyeden Alıntı
Senın kıtap arızalı![]()
MAginin userpage'i iyice özenti olduk he
[ZIPLA]http://www.dikeygecis.org/forum/user...in&userid=5018[/ZIPLA]
http://img164.imageshack.us/img164/3...k7yi3yn2ut.gif
Eyw kitap karacan zaten kesin arazali oldugu bilinyomagirus Nickli Üyeden Alıntı
Bu soruya 12 dio yuh dedim yani
![]()
Konu Necatigm tarafından (28-03-06 Saat 02:51 ) değiştirilmiştir.
üçgende alan ve benzerlikten çözümlü soruları olan var mı?(microsoft word ile düzenlenmiş yıllık ödevim için lazım da yrd. olursanız sevinirim...=
irem50 Nickli Üyeden Alıntı
çoookkk varda bana ulaşmak istersen ya özel pem ile maıl vb ulaşabılecegım adres ver yada profılden msnımı ekle .
MAginin userpage'i iyice özenti olduk he
[ZIPLA]http://www.dikeygecis.org/forum/user...in&userid=5018[/ZIPLA]
http://img164.imageshack.us/img164/3...k7yi3yn2ut.gif
Cevap 12 olması lazımAlıntı:
magirus tafarından gönderildi
Senın kıtap arızalı
Eyw kitap karacan zaten kesin arazali oldugu bilinyo Bu soruya 12 dio yuh dedim yani
27-03-06 15:35![]()
Değer yoksa olgu da olamaz. "İyi" gerçekliğin bir biçimi değildir, kendisidir...
1000'e yakın konu ile intibak öğrencilerinin bilgi paylaşım bölümü; Dikeygecis.org İntibak
![]() |
|
||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|