www.pctk.com.tr
2. Sayfa - Toplam 3 Sayfa var BirinciBirinci 1 2 3 SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 11 ile 20 ve 26

Konu: Bu netler gerçeği yansıtırmı ?

Aktif Üye laborantt şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var laborantt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Blog Girişleri
    1
    İtibar Gücü
    17
    Alıntı mapper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2008 DGS:
    Sayısal net: 69 (2 iptal soruyu katmadım. İptalleri ne yapacağım söylermisiniz? )
    Sözel net:31.25

Görüldüğü üzere eski denemelere nazaran gözle görülür bir düşme var netlerimde. Özellikle Sayısal soruların ardından, sözel sorulara eskiye nazaran daha az vakit kalıyor... Ne diyeyim. Allah hepimizin yardımcısı olsun... Bu netlerimle bir yere girmem garanti olmasa da biraz şansa bakacak sanırım. 1-2 sayısal soru yada iyi konsantre olursam sınavda fazla vakitten + 5 sözel soruyla beraber bir harita mühendisliğine gidebilecğeim gibi, bunların terside olup kılpayı kaçırabilirimde. Neyse şimdi bunları düşüp karamsarlığa itmeyeyim kendimi. Ne kadar deneme çözersem, en azından o kadar zamanımı daha iyi ayarlarım.

Ha bu arada ! Sorunları pcden çözdüm...

kardeş fırsat buldukça ales soruları da çöz faydasını eminim ki göreceksin.hatta bi yıl birkaç sorunun rakamlarını değiştirip dgsde sormuşlar en azından son 2 yılınkini falan çözmeye bak herkese başarılar

Aktif Üye FeRcOrT şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var FeRcOrT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    17
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    80
    Sadece 1 deneme yada 1 soru çözmek sınav hakkında bir sonuca hedef göstereceğini sanmıyorum. Yapa bileceğin en güzel şey, bol bol soru çözüp, denmeler yapmak olucaktır.

inşallah Allah istediğin yeri kazanmanı nasip eyler.

Yılmak yok, çalışmaya devam ....
    Önemli olan; hayatta,"en çok şey'e sahip olmak" değil,"en az şey"e ihtiyaç duymaktır.

Nöbetçi Matematikçi

Üye pandoraa şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var pandoraa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    28
    arkadaşlar slm girdiğim denemeye göre hesapladığım puanım girmek istediğim 2 ünv in de taban puanından 10 -12 puan yukarıda (zamanımın yetmemesine rağmen) ,buna güvenip dgs de başarılı olacağım diyebilir miyim (açıkçası içime su serpebilir miyim artık) yoksa bu bi ölçüt değil mi ...

Aktif Üye aycaOZDEN şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var aycaOZDEN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    94
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    53
    Alıntı pandoraa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar slm girdiğim denemeye göre hesapladığım puanım girmek istediğim 2 ünv in de taban puanından 10 -12 puan yukarıda (zamanımın yetmemesine rağmen) ,buna güvenip dgs de başarılı olacağım diyebilir miyim (açıkçası içime su serpebilir miyim artık) yoksa bu bi ölçüt değil mi ...
    ah keske o dediginden yapabilse herkes. 2 yanlısım cıksa bile darmaduman oluyorum sınavdan sonrasına kadar bu rahatlıgı pek kimsenin yakalayabileceginide düşünemiyorum
    BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ
    iNŞALLAH

Aktif Üye laborantt şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var laborantt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Blog Girişleri
    1
    İtibar Gücü
    17
    arkadaşlar ben de birşey sorayım ben ales sorularını çözmeye başladım netlerime baktığımda en fazla 3 boşum çıkıyor.buna bağlı olarak dgs için bi fikir yürütmem mantıklı olur mu yada hani diyorlar ya alesi çözersek dgs de çok rahatlarız diye.sizce ne kadar doğru olur?değerli fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim

Aktif Üye aycaOZDEN şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var aycaOZDEN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    94
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    53
    Alıntı laborantt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar ben de birşey sorayım ben ales sorularını çözmeye başladım netlerime baktığımda en fazla 3 boşum çıkıyor.buna bağlı olarak dgs için bi fikir yürütmem mantıklı olur mu yada hani diyorlar ya alesi çözersek dgs de çok rahatlarız diye.sizce ne kadar doğru olur?değerli fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim
    son yıllardaki çıkmış soruları çözdüysen ve iyi netler cıkarabiliyorsan dgs içinde bir basarı tahmininde bulunabilirsin. fakar diğer yayınların denemeerinde kolay yada zor olabiliyor bi tahminde bulunmak zor olsa gerek
    BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ
    iNŞALLAH

7. 04-07-09 23:32

Üye

Üye pandoraa şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var pandoraa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    28
    Alıntı aycaOZDEN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ah keske o dediginden yapabilse herkes. 2 yanlısım cıksa bile darmaduman oluyorum sınavdan sonrasına kadar bu rahatlıgı pek kimsenin yakalayabileceginide düşünemiyorum
    bi rahat yüzü yok diyosun pekiii öyle olsun

Downloads
    2
    Uploads
    0
    Blog Girişleri
    1
    İtibar Gücü
    17
    Alıntı aycaOZDEN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    son yıllardaki çıkmış soruları çözdüysen ve iyi netler cıkarabiliyorsan dgs içinde bir basarı tahmininde bulunabilirsin. fakar diğer yayınların denemeerinde kolay yada zor olabiliyor bi tahminde bulunmak zor olsa gerek
    yok zaten yayınların denemeleri çok basit yada çok zor.dgs ve ales çıkmış sorularında 75 in altına hiç düşmedim inşallah sınavda hepimizin en kötü net sayısı 75 olur

Aktif Üye+ wildren şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    34
    arkadaslr son alesin sorularını cozdum 10 yanlıs cıktı sozelden.. bazı sorular kolay olmasına ragmen, sozel sorular cok kolay degildi yani 2008 dgsden biraz daha zor geldi bana...acaba bu seneki dgs yede yansırmı? yani alese bakarak bu seneki dgs nin kolay olmayacagını soyleyebilirmiyiz?

Prof Utku yakında ünlü olacak Utku yakında ünlü olacak Utku yakında ünlü olacak Utku yakında ünlü olacak Utku yakında ünlü olacak Utku yakında ünlü olacak Utku yakında ünlü olacak Utku yakında ünlü olacak Utku yakında ünlü olacak Utku yakında ünlü olacak Utku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    308
    Uploads
    44
    Blog Girişleri
    2
    İtibar Gücü
    104
    eski DGS' lere göre yorum yapmayın lütfen, öğrencilerin en büyük hatasıdır çıkmış sorulardan sonuca ulaşmak...

Geçmiş yıllarda ki sorular çalıştığınız kaynaklarda sık sık soruluyor, benzerleri çokça soruluyor yani siz şu dönemde eski DGS' leri çözdüğünüzde zaten defalarca çözdüğünüz soru tiplerini çözmüş oluyorsunuz, 1 bakışta soruyu nasıl çözebileceğinizi anlıyorsunuz.

Daha önce de yazdım, 5 DGS heyacanını yaşadık bu sitede her sınavda da en zor bu sınavdı yorumları yapılmıştır...

Sınava değişik soru tiplerini göreceğinizi bilerek girin, daha önce çözdüğünüz sorulardan farklı soru görünce afallamayın, bu hatayıı yapan çok kişi oluyor afalladığından panik yapıyor, hem zaman kaybediyor hem de hiç yapmadığı hataları yapmaya başlıyor...

Yeni sınava giriyorsunuz bunu aklınızdan çıkarmayın....
    Çok fazla özel mesaj geliyor (alttaki resimden görebileceğiniz gibi), özel mesajları cevaplamıyorum daha doğrusu bu kadar fazla özel mesajı cevaplayacak zamanım yok, lütfen sorularınızı forumda sorunuz...

http://www.dikeygecis.org/images/utku_mesaj_kutusu.gif