www.pctk.com.tr
+ Konu Cevaplama Paneli
5. Sayfa - Toplam 28 Sayfa var BirinciBirinci ... 2 3 4 5 6 7 8 15 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 41 ile 50 ve 276

Konu: DGS 2009 - Türkiye Geneli Deneme Sınavı TEMMUZ (intibak yayınları)

Aktif Üye+ didem_su şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var didem_su - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    24
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    45
    her ne kadar ıntıbak denemesıne sadece 1 defa gırebılmıs olsam da bu denemeye mutlaka gırıcem hem calısan hemde dgs hazırlanan bı bırey olarak bu sene benım ıcın bayagı bı yorucuydu sınav zamanları sureklı calısma gunlerımle cakıstı yada bızım burda yapılamadı ama bu sefer ne yapıp edıp bu sınava gırıcem sonuc ne gelırse gelsın yılmak yok kolay soruları herkes yapar ve bunun sonucunda yaptıgınız 150 net vs gıbı de pek bi işe yaramaz sıralamanın onemlı oldugu bı sınavdayız onemlı olan herkesın yapabıldıgı soruları yapmak dııl yapamadıklarını soruları yapmak caner abıye ve ıntıbak aılesıne cok ama cok tesekkurler bızler ıcın verdıklerı emekler yok sayılamaz sınava gırecek arkadaslarıma da sımdıden basarılar dılıyorum allah hepınızın gonlune gore versın..
    MARMARA UNV CEVRE MUH İNG

O ARTIK BIR MUHENDISS ADAYI

DeGeSe Fedaisi AYT@C seçkin bir yolda olduğunu belli AYT@C seçkin bir yolda olduğunu belli AYT@C - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    16
    Uploads
    0
    Blog Girişleri
    5
    İtibar Gücü
    45
    Caner Hocama Ve İntibak Yayınlarına Teşekkür ediyoruz ..

İntibak denemeleri beni hep zorlamis olsada her denemede mutlaka üstüme bir şeyler kattım .. Her denemede bir şeyler öğrendim . Özgün soru tipleri gördük sene boyunca. Soruların büyük bir cogunlugu alısılmıs kalıplların dısında buram buram EMEK kokuyordu. Sırf bu yüzden bile İntibak Yayınları Ekibine teşekkür etmek gerekir.

Uygulayacağınız son demeye Dershanemde gireceğim belki diğer denemelere oranla düşük gelecek ama ne fark ederki önemli olan o emek kokan soruları görmek
    ÖMRÜMÜ CÜRÜTTÜN ÖSYM 2010 DGS DE GÖRÜŞÜRÜZ..

Suçtur Umutsuzluğa Kapılmak.... !!!

Belki Bir Gün... euzi şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var euzi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    15
    Uploads
    0
    Blog Girişleri
    2
    İtibar Gücü
    45
    Bende gireceğim sınava. Son kez yükseliş var mı yok mu ölçmem lazım adam gibi...
    Aksinde moral bozucu olsada ben bozmıcamm..

Yayınları İntibak seçkin bir yolda olduğunu belli İntibak seçkin bir yolda olduğunu belli İntibak seçkin bir yolda olduğunu belli İntibak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    28
    samimi teşekkürleriniz bizim için çok değerli... bizler herbirinizin kendisiyle gurur duyması gerektiğini düşünüyoruz.... hepiniz devrim olabilecek dönüşümlere imza attınız...öss ve kpss ile karşılaştırılamayacak bir sınav dgs ....kpss ve öss de aileler sonuna kadar çocuklarının yanında oluyorlar...ancak sözkonusu olan dgs olunca bu durum çoğu aday için değişiyor....bu yola giren her aday aslında hayatının nehrinin akışının yatağını değiştirme çabası içine giriyor ..... çok fedakarlık ettiniz ve sadece bu çabanız bile takdire şayan...biz bunu kazandı belgesiyle taçlandıracağınıza inanıyoruz.....

stresin kaynağı birazda hedefe kilitlenme ve tüm süreci tek bir amaca odaklamaktan kaynaklanır....çoğunuz gerçekten streslisiniz çünkü bir çok şeyi ertelediniz.... ama lütfen dönün ve bakın geçirdiğiniz yıla ...şunu farketmiyormusunuz? sizler hayatınızda daha önce neyi bu kadar istediniz ve gerçekleştirmek için bunca çaba harcadınız? işte sırf bu sorunun cevabı bile sizin için en az dgs yi kazanmak kadar değerli kazanımdır....

bir buçuk yıldır bu duyguyla sizlerle iletişim içerisindeyiz ... ve nasıl bir yazarın okuruyla buluşması çok özel ve tarif edilemez bir duyguysa ...bizim de sizinle yıl boyu birlikteliğimiz böyle oldu....bu iletişimin kurulmasında dikeygecis.org yönetimine teşekkürü tekrar borç biliyoruz.....

bizim sizlerden çok özel bir isteğimiz olacak ....sizden öncekilerin başaramadığı bir şey var

sınava girin.....kazanın....ve dgsci olmanın birilerinin kafasına yerleşmiş olumsuz imajını yıkın.....bu sizden sonra gelecek olanlar için hayati önem taşıyor...işte o zaman bizim için (haddimizi aşmak olarak değerlendirilmez ise)teşekkürleriniz yerini tam olarak bulmuş olacak.....saygılarımızla

Aktif Üye x²+5x şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var x²+5x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    23
    intibak yayınlarına dgs ye vermiş oldukları önemden dolayı çok teşekkür ederim. iyiki varsınız yoksa sizden başka dgslilerle gerçekten ilgilenen pek yok malesef.

Üye potuboors şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    17
    nalet olsun ya
    hatay gene yok

Üye sebox şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    19
    listede yer alan bir dersaneyi arıyorum sadece kendi öğrencilerimiz girebiliyor diyor ??

:S

Paylaşımcı adev şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var adev - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    16
    Uploads
    2
    İtibar Gücü
    86
    hazıran denemesınden cıkınca bır daha sınav öncesi denemeye girmeyeceğim demiştim en çok tepki gösterenlerden biriydim
    hatalarımı ve soru çözümlerini inceledikçe iyiki girmişim sınava dedim.sıralamada durumum rezalet 1000 de bile değildim sınavı bırakıp çıkmıştım.ama keşke sonuna kadar gitseydim ve ne durumda oldugumu görseydim.
    ıntıbakla basladıgım sınav macerasını ıntıbakla bıtırıp dgs ye gırecegım.yanı ıyıde olsa kotude olsa 160 soru 160 sorudur.gormeye o deneyımı son kez yasamaya değer.
    ama bu kez hazıran denemesınde yaptıgım hatayı yapıp sınavdan çıkar cıkmaz bu sorular ne dıye yazılar yazmayacagım
    30 yasına geldım ama hala bır takım seylerı yasamadan ogrenemıyorum
    bir yıl boyunca verdiğiniz emekler için teşekkür ederim.Umarım dgs maratonundan bende benı mutlu edecek bır sonucla cıkarım.
    son 9 gün allah hepmizin yardımcısı olsun.emek verenlerın emeklerı boşa gıtmesın

4 Temmuz 2010 pcpctr şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    12
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    55
    girelim son virajda durumumuzu görelim

║▌│║█││║▌║█║▌║▌│║█ [C_a_N_e_R] şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var [C_a_N_e_R] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    13
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    77
    tekirdağ ve edirne her zaman ki gibi yine yok.. offff
    * 2010 İntibak Fatihi *

T.C.
    İstanbul Üniversitesi
    Edebiyat Fakültesi - Bilgi ve Belge Yönetimi

AÖBP: 61,300 (EA)