www.pctk.com.tr
+ Konu Cevaplama Paneli
2. Sayfa - Toplam 9 Sayfa var
BirinciBirinci 1 2 3 4 5 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 11 ile 20 ve 90

Konu: Son 2 haftada dgs kazanılır mı ????

Üye klabatron şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var klabatron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    10
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    47
    bence öncelik bu konuda sayısal altyapıda.sayısal altyapısı olanlar daha az çalışıp yada hiç çalışmadan yerleşebilir, bu altyapısı zayıf olanlar onlara göre daha fazla çalışır...
    benim ark.ım kalem oynatmadan 284 puan alarak yerleşti(sayısaldan 1 yanlış yaparak) , bende 05-06-07 sorularını çözerek girdim, 72.5 say. 40küsürde söz yaptm ama yetti...
    velasılkelam Fondeep arkadaşım sayısalın sağlamsa biraz deneme çöz yinede, girersin yani...başarılar....
    ''' BAZI KUŞLARI KAFESTE TUTAMAZSIN; TÜYLERİ ÇOK PAHALIDIR '''
    ........ejder_abi........

Aktif Üye+ ercanpolat44 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var ercanpolat44 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Blog Girişleri
    17
    İtibar Gücü
    69
    Kazanamazsın.

made in AMERİKA :) vethek seçkin bir yolda olduğunu belli vethek seçkin bir yolda olduğunu belli vethek seçkin bir yolda olduğunu belli vethek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    32
    Son 2 haftada DGS kazanılıyorsa o zaman bende son 1 hafta çalıştığım ÖSS'den Veterinerliği kazanırım say-2 300 puanla
    Fen-Edebiyat fak. Biyoloji(2004-2008)
    AÖF Laborant ve Veteriner Sağlık(2007-2009)
    Veteriner Fakültesi(2009-2014)

Üye efendi01 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    17
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    25
    kazanılmaz diye bişy yok , bu tamamen alt yapı ve kapasiteyle alakalı,yeterli alt yapıya sahip olup programlı bir şekilde bu sistemi kavrarsan olabilir arkadaşım kendine güvenmek zorundasın sınırlarını sonuna kadar zorlayıp çıkmış soruları ve deneme çöz,yapamadıklarının çözümlerine ise mutlaka ulaş (bu konuda forumdanda yararlanabilirsin) umut alabileceğin kaleminden başka bişy yok.bu sene olmasa bile en azından elinden geleni yapmış olmanın rahatlığını hissedersin.Başarılar...

Üye emineycl şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    40
    arkadaşım ben hiç çalışmadan kazandım tabi puan farklılıkları olabilir inşaat için ne kadar gerekiyo bilmiyorum sınavda soruları yetiştiremezsen bile işaretlediklerinin doğru olduğunda emin olmalısın ben öyle yaptım yetiştiremedim de soruları ama kazandım çok şükür darısı başına...
    GAZİ ÜNİV.
    Seyahat İşl. ve Turizm Rehberliği Öğretmenliği

\M/ d1s4 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var d1s4 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    26
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    40
    Geçmiş ales ve dgs sorularını çöz, çözemediğin soruların çözümlerini öğren..Bence bunu yapmak bile yeterli olur 2 haftada kazanmak için

Üye elementeru şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var elementeru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    0
    bende seninle aynı durumdayım dostum..
    ben şu anda türkçeyi bıraktım sayısala yöneldim tamamen.
    umarım sınavda şans bizden yana olur...
    Yak gel bildiğin ne varsa...

Aktif Üye bahar06733 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var bahar06733 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    15
    kazanılır kazanılmaz diye belli olmaz sen çalış sonucuna bak.elinden geleni yap 2 hafta içinde.

Üye fondeep şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var fondeep - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    11
    Ya arkadaşlar gerçekten çok sağolun bugun yazdıklarınızı okudum acayip gaza geldim baya soru çözdüm ayrıca herkez yazsın büyük abilerimiz tecrübeli (2 - 3 defa dgs girmiş ) abilerimiz ablalarımız yazsında benim durumumda olan herkez kendine göre bi cevap bulsun hepinize teşekkürler..bu arada 1-2 arkadaş bilmiyormus hedefim osmangazi inşaat mühendisligi ... inşallah hepimiz kazanırız ...

Üye bitkinlik şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    0
    Ne kadar çalışsan da nasip olmadıktan sonra olmuyor. Önemli olan sen elinden geleni yap gerisini Allah'a bırak.kazancağına inanarak çalış.kolay gelsin başarılar.

+ Konu Cevaplama Paneli