www.pctk.com.tr
5. Sayfa - Toplam 9 Sayfa var BirinciBirinci ... 2 3 4 5 6 7 8 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 41 ile 50 ve 90

Konu: Son 2 haftada dgs kazanılır mı ????

Üye yolcu85 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    20
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    43
    Kazanılır arkadaşım.
    Çünkü ;

Bu Öss-1 , Kpss ,Dgs , Ales gibi sınavların matematiği için aynı temel bilgiler kullanılır.Gerisi teferruattır.

Bu sınavlardan birisine sıkı çalışan biri , diğer sınavlarda da başarılı olur.
    Ha , kader kısmet meselesi vardır. O da ayrı bir konu.

Matematik temelinin olduğunu söylüyorsun.. Günlük hayatında da kitap okuyan biri isen DGS'yi kazanmamak için bir neden olmasa gerek.

"Kazanmak" dediğimiz şey de , malum ; Aynı bölümü tercih eden insanlar arasında , açılan kontenjana girebilecek kadar bir başarı elde etmek. Bunu şimdiden kimse kestiremez.

2000-2008 Dgs sorularını çöz .. Bu zaman zarfına sığdırabildiğin kadar da deneme çöz ,çözemediklerinin de çözümlerine muhakkak bak. Gerisini düşünme

Önemli Not ;

Sen şimdi bu sınavı kazansan, haketmeden mi kazanmış olacaksın ?
    Yok öyle saçma şey ..
    Sınavda kullandığın bilgiler uzaydan gelmiyor herhalde , vakt-i zamanında çalıştıklarının ürünüdür onlar..

Diğer bir not ;
    Bazı arkadaşlar Öss başarısından dem vurarak "o kadar iyi olsaydın 2 yıllığa gitmezdin" demişler...

Ben çok gördüm , matematiği çok iyi olup da çeşitli nedenlerden dolayı başarısız olan..
    Yine çok gördüm , okul puanının düşük olması yüzünden ( Meslek lisesi , İmam-Hatip gibi , yahut düz lisedeki sorunlarından dolayı ) çok iyi ham puan alıp da istediği bölüme gidemeyen ... (Örnek ben liseden 58 geliyordu,şimdi tahminim 78 civarında gelecek )

Yargısız infaza gerek yok

Kolay gelsin herkese...

Başarılar !

Aktif Üye blueagle şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var blueagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    55
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    60
    bu arkadaş son 2 hafta calışıp kazansa sanırım 1 sene boyunca calışıp kazanamaynlar cekemeyebilir
    2007 Selçuk Üni.Bilgisayar Sistemleri Öğretmenliği II. Öğretim
    2008-2009 İNTİBAK FATİHİ ©
    ŞİMDİ SIRA KPSS DE

Aktif Üye zeynep034 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var zeynep034 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    45
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    34
    yolcu85 arkadasım o kdr ii özetlemiş ki eline sağlık..söyleyecek tek sey temel sağlamsa bu saatte sonra gecmiş yılların sorularını ii analiz et ve kendine güven))başarılarr

Üye okcu2385 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    0
    alt yapım var demişsin o alt yapı sağlam ise elbette kazanırsın sınavdan bir gün öncesine kadar bol bol deneme çözmen gerekiyor iyi çalışmalar iyi şanslar...

Üye korkut06 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var korkut06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    24
    süre sıkıntısı çekeceğin aşikar bol deneme çöz bu sene dahada zorlastı allah yardımcın olsun
    2009 YILDIZ TEKNİK İNŞ. MÜH.

Üye £bRuU şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var £bRuU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    44
    Alıntı duvaksiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bazı arkadaslar öss ye 2 hafta calısır kazanırdın dıyor(matematıgın bu kadar ıyıyse madem)
    arkadaslar "öss" sınavı sadece matematıkten ıbaret degıl kaldıkı bu arkadas sayısalcı (ınsaat okudugunu dusundugumden öyle dedım) yanı mat dısında yapması gereken fen-1 fen-2 testlerı + mat-2 testlerı var mat 1 ıle mat 2 nın aynı oldugunu söylemeyın lutfen cok gulerım....sonuc olaraka mat 1 ılede öss kazanılmaz bıraz bırıkımın olmalı fen turkce ve sosyal bılgılerden...

konuya dönmek gerekırse; Kazanılır arkadasım benım arkadasımda son hamlelerle "ankara üni-vet fak." kazandı..yeterkı azmını kaybetme ve mutlaka cözumsuz sorularına cozum bul soru tıplerını ıyı kavra...2 hafta senın ıcın buyuk bı zaman dılımı aslında eksıklerını görmen ıcın deneme alıstırmaların ıcın ve zaman sorununu aşman ıcın...herkese bol şans
    bencede gayet kazanılır.Çünkü öss sınavıyla aynı zorluk ölçüsü yok aynı zamanda mat 2 sos 2 falan yok.Bence matematik alt yapın iyiyse gayette kazanırsın...

Üye ansver şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    52
    yolcu85 arkadaş çok güzel açıklamış gerçekten.ben iyi olmadığım için önlisans okumadım imam hatip çıkışlı olduğum için okudum.össde ek puanımda yüksekti netlerimde iyiydi ama olmadı.bence moralini hiç bozma ve azmini kaybetme olmaz diye bişey yok hayatta.

Aktif Üye seldayener şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var seldayener - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    20
    gercekten kazanılır kendine güvenin varsa,alt yapın varsa problem yok demektit.kazanamazsın dienler ise aylardır uğraşıp hala kendine güvenemeyen ve alt yapısını oluşturamayan ve senin kazanma ihtimalini düşünüp kıskananlardır..herşeyin hayırlısı olsun başaılar sana sınavda arkadaşım
    Başkasından üstün olmamız önemli değildir. Asıl önemli olan şey, dünkü halimizden üstün olmamızdır.

2009 DGS;
    ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ
    EĞİTİM FAKÜLTESİ
    OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ

¢яαηвєяяιєѕ parıltı seçkin bir yolda olduğunu belli parıltı seçkin bir yolda olduğunu belli parıltı seçkin bir yolda olduğunu belli parıltı seçkin bir yolda olduğunu belli parıltı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    11
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    49
    yazılanları okudum olumlu yazan bütün arkadaşlarımın hepsi herşeyi çok ii açıklamışlar..
    temelin varmış kendine güvenin de umudun da var (maşallah..) ee kalan zamanıda lehine çevirirsen elbette yaparsın.. imkansız diye birşey yok.. yapabileceğine inanmak önemli olan..

inanarak devam et.. Allahın izniyle kazanırsın..
    hakkında hayırlısı olsun..sonuç olumlu yada olumsuz olsada çabalar boşa gitmez elbet edindiğin bilgiler herzaman sende olacak..
    Allah yardımcın olsun..
    eternally

Durma Koş

Rabbim tek yol sensin..

AşIkK♥

Facebook Grubu-> 2010 DGS ve MYO Öğrenci Sorunları
    Le Le Le

♥•Siyah&Beyaz•♥ Zencefil^ yakında ünlü olacak Zencefil^ yakında ünlü olacak Zencefil^ yakında ünlü olacak Zencefil^ yakında ünlü olacak Zencefil^ yakında ünlü olacak Zencefil^ yakında ünlü olacak Zencefil^ yakında ünlü olacak Zencefil^ yakında ünlü olacak Zencefil^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    11
    Uploads
    0
    Blog Girişleri
    19
    İtibar Gücü
    73
    Ben Öss ye 3 kez girdim 3.de barajı zor geçmiştim. Öss benim için kabus gibiydi yani Dikey geçiş için kendimi çok zorlamadım açıkcası öyle kitaplar soru bankalarıda bitirmedim hiç. Geçen yıl son haftalarda çıkmış soruları çözdüm sadece hatta onlarıda baktım yetiştiremiyorum sözel soruları hiç çözmedim.

Özetle kazanılır ama kişiye göre değişir bu durum sınav anında herşey olabilir. Çok iyi yapıyosundur günün gecen karışmıştır çalışmaktan kazanamazsın. Hiç çalışmamışsın bir kaç denemeyle girersin sınava kazanırsın. Sanırım iş biraz dikey geçiş sınavının mantığını anlamakta bitiyor. 0 geometri bilgisi ile geometriyi ben bile eksiksiz yapabiliyorsam zor bir sınav değil dgs. Sadece hız istiyor. Yoksa çıkan sorular vakti olanın oturupta çözemeyeceği sorular değil.

Bence bu sınavda tek önemli olan şey stres yapmamaktır. Tamam hayatınızdaki çoğu şey bu sınava bağlıdır fakat bir anlık streste herşeyi mahvedebilir.

Herşeyi bu sınava bağlamayın kazanamasanız bile kendinize farklı imkanlar sunun hayat için. Bel bağlamadığınız bir sınav sizi fazla zorlamaz emin olun
    '' Bu Memleket Tarihte Türk'tü , Halen de Türk'tür
    ve Ebediyyen Türk Kalacaktır ! ''

M. Kemal ATATÜRK