www.pctk.com.tr
+ Konu Cevaplama Paneli
3. Sayfa - Toplam 3 Sayfa var
BirinciBirinci 1 2 3
Gösterilen sonuçlar: 21 ile 25 ve 25

Konu: hayal edemedim bir yerdeyim; neden sende olmayasın....

Chy Danısmanlık A.Ş. zeena_vera seçkin bir yolda olduğunu belli zeena_vera seçkin bir yolda olduğunu belli zeena_vera seçkin bir yolda olduğunu belli zeena_vera - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    14
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    53
    Alıntı vaveyla Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    5 yılıma mal oldu
    insanın vazgeçmesi için yterli bir süre ama seni vazgeçirmemiş. sonu güzel olduğu için senin adına da çok sevindim. insallah bu kadar beklememize gerek kalmaz. benim de 3. girisim zaten uf ya
    Karanlıktan korkmuyorum yalnızlıktan korktuğum kadar. Yalnızca kör oluyorum nasılsa kendi kalabalığımdan.

Üye Cezayirli şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    12

Wink haklısın gazi hukukçu abey ...

Alıntı vaveyla Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    utanılacak birşey değil. okuduğum bölümü çoğu 4 yıllık bölümlere değişmem gel gelerim insanların fikrine, nerde okuyorsun deyince adalet diyorum kaç yıllık diyor 2 yıllık diyorum. dedikleri laf 4 yıllık kazanamadın mı, her yerde böyledir. insanların fikrinde 2 yıllık bölüm kötüdür ne olursa olsun işe yaramaz diye düşünüyor sonuçta bu seni de geriyor, aileni de. bu fikri değiştiremiyorsun maalesef. yoksa 2 yıllık okumak zorunda kaldım çünkü puanım hukuk fakültesine yetiyorken adalet okudum. ama hiçbir zaman pişman olmadım. okulum bitti 4 gün sonra memuriyete başladım. kaç kişi var böyle.....
    yeteri kadar açıklayıcı oldu umarım....
    Bence çok tedarikli bir konuşma eylemi gösterdin,siz siz olun kendinizle mesul olun,bırakın başkalarını..Başkaları işinize karışmasın,bu anneniz,babnız da olabilir...Çünkü bu sizin hayatınız,ancak iyi kullanmayı da sizin becerebilmeniz gerekiyor !!! Tekrar düşünün !!! (think again !!!)

Üye Carantina7 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var Carantina7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    14
    kesinlikle 2 yıllıklar ülkemizin hem eğitim alanında hemde sosyal alanında ki aşağı görülmenin odağıdır... Siz yaşamamış olabilirsiniz ama bu böyle... yaşayanların sayısı çok olduğu için düz mantık...

Üye mayıs şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    20
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    38
    Allahım bana ve aileme de bu mutluluğu yaşatır umarım...

Üye ismail_29 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    56
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    56
    Dgs sınavına giren tüm adaylara başarılar dilerim.
    Sevgili adaylar bu sınavı kazanmak ta var kaybetmek te. Maalesef birçoğumuz kaybedeceğiz. Bana kızabilirsiniz ama türkiye gibi bi ülkede kimler istedikleri gibi hayatlarını yaşama hakkına sahiptirler. Dgs sınavıyla üniversitenin 1 kontenjanlık yerlerine girmeye çalışan yüzlerce insandan biriyim. Bu başarı değil resmen bilgi katliamı.....

+ Konu Cevaplama Paneli