www.pctk.com.tr
+ Konu Cevaplama Paneli
3. Sayfa - Toplam 5 Sayfa var
BirinciBirinci 1 2 3 4 5 SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 21 ile 30 ve 50

Konu: Günde Kaç Deneme?

Üye reaxion şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    18
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    13
    bende günde 1 deneme çözüyorum + denemelerden takıldığım yerlerin konuları ile ilgili kısımlarınıda webten (ekolhoca ve ofisokuldan ) takip ediyorum ..hatta burayada çözemediğim soruları atmayı düşünüyorum..
    Selametle...

Siteye Erişimi Yasaklanmıştır acceptence şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    0
    gunde 2 3 denemeden bahseden arkadasları kutluyorum. sağlam kafa varmıs.ama dikkat edin bu size baygınlık getirmesin gerçek sınavdaki şevk ve isteğinizi ve dinamizminizi bozmasın

Üye duvaksiz şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var duvaksiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    8
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    17
    son 1 ay kala denemelere yogunlaşmak bencede mantıklı günde 1 veya 2 yeter daha sonra takıldıgımız yapamadagımız yanlıs yaptıgımız sorulara egılırız cozumlerıne bakarız tek 1 soruya bıle takılsak gerı dönup konuyu gözden gecırın derım ben...

benım suan 1 soru bankam bıde deneme setım kaldı ınsallah 1 ay ıcınde bunları bıtıtır bı deneme setıne daha baslarım ...

Üye duff şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var duff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    8
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    16
    merhaba arkadaşlar;
    bende yediiklim ve ihtiyaç ın denemeleri var
    yediiklim denemeleri biraz zor ama çözümlerine bakarak farklı soruların çözümlerini tanıyorum
    ihtiyaç denemesinden hiç çözmedim ama dershanedeki arkadaşlardan iyi olduğunu duydum.ayrıca çözümlü ...
    denemelere 20 gün varken başlamayı düşünüyorum.öncelikle elimdeki intibak ve tasarının soru bankalarını bitiricem
    sınava kadar 25 30 deneme çözmeyi düşünüyorum
    tabi bunların hepsini yapabilirsem çok kral olacak...

Dürr-i Yektam nuurum seçkin bir yolda olduğunu belli nuurum seçkin bir yolda olduğunu belli nuurum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Blog Girişleri
    4
    İtibar Gücü
    27
    selam arkadaşlar bence şimdiye kadar sistemli ve yeterli bir çalışma yuruttuyseniz gunde bir deneme kesinlikle yeter ve denemeleri muhakkak sabah sınav saatleri zamanında çözun ve kendinizi sabah deneme yapmaya alıştırın mumkunsu dersanelere gidin dışarıda çözun cunku sınav zamanı herkes bir şekilde yakın veya uzak dışarı çıkıp arabaya binecek bunun için ii bir alıştırma olur öğleden sonra denemelri yarı şekilde test çözme niteliğinde yapın akşamda kitap okuyun derim nacizane benim tavsiyerelerim ben böle yaptım işe yaradıherkese başarılar
    ...''Denizde olmasina ragmen yanarak batan cok gemi vardir''...

Aktif Üye mozturk74 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var mozturk74 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    20
    Uploads
    1
    Blog Girişleri
    12
    İtibar Gücü
    17
    Günde adam gibi bir deneme yeterli...... Yanlışlarınıza o gün bakarsınız eksik olduğunuz konuyu da o gün bitirme şansınız olur.... ben öyle yapıyorum

Aktif Üye measlan şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var measlan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    48
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    25
    arkadaşlar ben şuan 72 mat 62 trk net yapıorum ve dgs ye hazırlanmaya 2 gün önce başladım sadece mat den bi konu eksigim var oda olasılık başka eksigim yok ve zamanıda tam yetiştiriyorum sizce bu bir ayda matamatiği full yapma şansım varmı geçen yıldan tecrübeli arkadaşlara sormak istedim ...herkese bşarılar

Kırmış Kalbini!!!

Üye akyel35 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    6
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    25
    slm shger_cool iremin denemelerinden 2 tanesi felan zorlayıcıydı sorular ben ce dgs formatına uygun ben 2 senedir hazrlanyom mattan 74 türk dende 55 felan cekyom işte.bu arada yargı nın denemeleride güsel

Paylaşımcı adev şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var adev - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    16
    Uploads
    2
    İtibar Gücü
    81
    gunde 1 deneme ve elımde olan kaynaklarda eksık bıraktıgım testlere bakıyorum.
    tasarı 10lu deneme bıttı
    ve irem 10.denemeyi bitirdim ama nedense cok dengesız netler cıkarttım iremden .denemelerde mı bırsey var bende mı anlamadım.sınava kadar umarım bır duzene oturur.
    sınavdakı ruh halıde onemlı ama ben hala 70 say aşamadım 70 e de bır kez geldım ya o ayrı.
    sozeli özenle yaparsam max 65 özensiz min 60 oluyor o yuzden onu da bıraktım oluruna artık.
    dusundukce daha da panık oluyorum bır an once sınav olsunda bıtsın bu stres cok yoruldum cookkk

Aktif Üye bilg.prog. şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var bilg.prog. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    24
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    23
    günde 1 deneme 9:30-12:30 arası hiç şaşmaz bugün 20.denemeyi bitirdim
    2 deneme çözenleri tebrik ediyorum
    sınavda yapamadığım soruları kontrol ediyorum test çözemiyorum
    2008 DGS SONUÇ:
    Bir yükseköğretim lisans programına yerleşemediniz.
    2009 DGS SONUÇ:
    GAZİ ÜNİVERSİTESİ
    ENDÜSTRİYEL SANATLAR EĞİTİM FAKÜLTESİ
    BİLGİSAYAR ÖĞRETMENLİĞİ

+ Konu Cevaplama Paneli