bende günde 1 deneme çözüyorum + denemelerden takıldığım yerlerin konuları ile ilgili kısımlarınıda webten (ekolhoca ve ofisokuldan ) takip ediyorum ..hatta burayada çözemediğim soruları atmayı düşünüyorum..
Selametle...
bende günde 1 deneme çözüyorum + denemelerden takıldığım yerlerin konuları ile ilgili kısımlarınıda webten (ekolhoca ve ofisokuldan ) takip ediyorum ..hatta burayada çözemediğim soruları atmayı düşünüyorum..
Selametle...
gunde 2 3 denemeden bahseden arkadasları kutluyorum. sağlam kafa varmıs.ama dikkat edin bu size baygınlık getirmesin gerçek sınavdaki şevk ve isteğinizi ve dinamizminizi bozmasın![]()
son 1 ay kala denemelere yogunlaşmak bencede mantıklı günde 1 veya 2 yeter daha sonra takıldıgımız yapamadagımız yanlıs yaptıgımız sorulara egılırız cozumlerıne bakarız tek 1 soruya bıle takılsak gerı dönup konuyu gözden gecırın derım ben...
benım suan 1 soru bankam bıde deneme setım kaldı ınsallah 1 ay ıcınde bunları bıtıtır bı deneme setıne daha baslarım ...
merhaba arkadaşlar;
bende yediiklim ve ihtiyaç ın denemeleri var
yediiklim denemeleri biraz zor ama çözümlerine bakarak farklı soruların çözümlerini tanıyorum
ihtiyaç denemesinden hiç çözmedim ama dershanedeki arkadaşlardan iyi olduğunu duydum.ayrıca çözümlü ...
denemelere 20 gün varken başlamayı düşünüyorum.öncelikle elimdeki intibak ve tasarının soru bankalarını bitiricem
sınava kadar 25 30 deneme çözmeyi düşünüyorum
tabi bunların hepsini yapabilirsem çok kral olacak...![]()
selam arkadaşlar bence şimdiye kadar sistemli ve yeterli bir çalışma yuruttuyseniz gunde bir deneme kesinlikle yeter ve denemeleri muhakkak sabah sınav saatleri zamanında çözun ve kendinizi sabah deneme yapmaya alıştırın mumkunsu dersanelere gidin dışarıda çözun cunku sınav zamanı herkes bir şekilde yakın veya uzak dışarı çıkıp arabaya binecek bunun için ii bir alıştırma olur öğleden sonra denemelri yarı şekilde test çözme niteliğinde yapın akşamda kitap okuyun derim nacizane benim tavsiyerelerim ben böle yaptım işe yaradıherkese başarılar
...''Denizde olmasina ragmen yanarak batan cok gemi vardir''...
Günde adam gibi bir deneme yeterli...... Yanlışlarınıza o gün bakarsınız eksik olduğunuz konuyu da o gün bitirme şansınız olur.... ben öyle yapıyorum
arkadaşlar ben şuan 72 mat 62 trk net yapıorum ve dgs ye hazırlanmaya 2 gün önce başladım sadece mat den bi konu eksigim var oda olasılık başka eksigim yok ve zamanıda tam yetiştiriyorum sizce bu bir ayda matamatiği full yapma şansım varmı geçen yıldan tecrübeli arkadaşlara sormak istedim ...herkese bşarılar
Kırmış Kalbini!!!
slm shger_cool iremin denemelerinden 2 tanesi felan zorlayıcıydı sorular ben ce dgs formatına uygun ben 2 senedir hazrlanyom mattan 74 türk dende 55 felan cekyom işte.bu arada yargı nın denemeleride güsel
gunde 1 deneme ve elımde olan kaynaklarda eksık bıraktıgım testlere bakıyorum.
tasarı 10lu deneme bıttı
ve irem 10.denemeyi bitirdim ama nedense cok dengesız netler cıkarttım iremden .denemelerde mı bırsey var bende mı anlamadım.sınava kadar umarım bır duzene oturur.
sınavdakı ruh halıde onemlı ama ben hala 70 say aşamadım 70 e de bır kez geldım ya o ayrı.
sozeli özenle yaparsam max 65 özensiz min 60 oluyor o yuzden onu da bıraktım oluruna artık.
dusundukce daha da panık oluyorum bır an once sınav olsunda bıtsın bu stres cok yoruldum cookkk
günde 1 deneme 9:30-12:30 arası hiç şaşmaz bugün 20.denemeyi bitirdim
2 deneme çözenleri tebrik ediyorum
sınavda yapamadığım soruları kontrol ediyorum test çözemiyorum
2008 DGS SONUÇ:
Bir yükseköğretim lisans programına yerleşemediniz.
2009 DGS SONUÇ:
GAZİ ÜNİVERSİTESİ
ENDÜSTRİYEL SANATLAR EĞİTİM FAKÜLTESİ
BİLGİSAYAR ÖĞRETMENLİĞİ
![]() |
|
|||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|